Aaah tako. Jel to bilo na Crnskom ili Gorskom?harishp je napisao/la: @Princi zadnja recenica ti je.........
Uz malu crnu bez secera koju ''pametnu''gukiram,a bogami i oplacem ali grohotom.

Aaah tako. Jel to bilo na Crnskom ili Gorskom?harishp je napisao/la: @Princi zadnja recenica ti je.........
Uz malu crnu bez secera koju ''pametnu''gukiram,a bogami i oplacem ali grohotom.
Cartman druže,stvarno pročitam skoro sve tvoje postove ,uvažavam tvoje mišljenje ali misli da nekada nešto i lupneš reda radi.Šta si bolan navalio na Papeta ,znamo da čovjek ima dobrih i naravno loših strana kao i svi-uostalom.Hajde reci iskreno,ali baš ISKRENO,evo sutra Pape na konferenciji za štampu kaže čitao sam Cartmanove postove,i narode vidim da me baš nimalo ne podržavate,evo dajem ostavku,ćao odoh.Ko će doći u ovim uslovima,kako će znati struku,za koliko novca će doći itd....nemoj molim te samo po starom Barbarez te ovaj,te onaj kad znamo da je to fantazija..Hajde ko ????Cartman je napisao/la:Pape, imaj milosti. Pusti nas. Dovoljno si dobio publiciteta i para, sigurno ces dobit neki angazman u drugoj ligi Turske. ODLAZI
Saburli komentar brate .. .aqarius je napisao/la:Cartman druže,stvarno pročitam skoro sve tvoje postove ,uvažavam tvoje mišljenje ali misli da nekada nešto i lupneš reda radi.Šta si bolan navalio na Papeta ,znamo da čovjek ima dobrih i naravno loših strana kao i svi-uostalom.Hajde reci iskreno,ali baš ISKRENO,evo sutra Pape na konferenciji za štampu kaže čitao sam Cartmanove postove,i narode vidim da me baš nimalo ne podržavate,evo dajem ostavku,ćao odoh.Ko će doći u ovim uslovima,kako će znati struku,za koliko novca će doći itd....nemoj molim te samo po starom Barbarez te ovaj,te onaj kad znamo da je to fantazija..Hajde ko ????Cartman je napisao/la:Pape, imaj milosti. Pusti nas. Dovoljno si dobio publiciteta i para, sigurno ces dobit neki angazman u drugoj ligi Turske. ODLAZI
Sa konja na magarca a? Bio je, ne znam koliko se sjecas pa nas je busio ko je stigo, a nismo mogli dobiti ni Farska Ostrva. Lik ganja najveci uspjeh u trenerskoj karijeri, kako opstati u francuskoj ligi. Mislim da je rekorder po broju ispadanja iz svih liga.Megamon je napisao/la:Ako vam ne valja desni onda da nam lijevi bude selektor![]()
![]()
Ma ima pitara i dobrih trenera, prije bih Husrefa vjeruj mi, nego ovog papka.Megamon je napisao/la:Al' pitar je to je bitno
Potpis,Husref je Bog i batina.Pored Jovica i Osima najbolji trener kojeg je imala nasa liga.mirzza je napisao/la:Ma ima pitara i dobrih trenera, prije bih Husrefa vjeruj mi, nego ovog papka.Megamon je napisao/la:Al' pitar je to je bitno
mirzza bi najvise tebe, da ti 30.000 ljudi yebe sve po spisku zbog guranja levata. take trenercine ko ti nema na dalekoharishp je napisao/la:Ma @mirrza bi onog Hotica brkicu.Onako su u tandemu dobri a @mirzzonja bi piplicu zamjenio.![]()
Sa njim idemo na evropsko i svjetsko.Ovo sve talasika.
i za Fauka je tito! Uostalom so haris_kp kaze i ledirani je za njega trenercina. Sjeca se hare_kp kako je ledirani nazinguli pitare 2-0Megamon je napisao/la:Potpis,Husref je Bog i batina.Pored Jovica i Osima najbolji trener kojeg je imala nasa liga.mirzza je napisao/la:Ma ima pitara i dobrih trenera, prije bih Husrefa vjeruj mi, nego ovog papka.Megamon je napisao/la:Al' pitar je to je bitno
dovoljno za većerasunLz je napisao/la:Jedva čekam da proše Rumunija, da Pape začepi usta svim pesimistima...
Ali se zato kod nas pojedinac dobrano ispljuje i napravi krivcom u slucaju loseg rezultata.Željovac je napisao/la:"U fudbalu ne odlučuje nikad pojedinac!"
Željovac je napisao/la:"U fudbalu ne odlučuje nikad pojedinac!"
1. Šta ako zabije pojedinac 3, a prime 2?djokica je napisao/la:Željovac je napisao/la:"U fudbalu ne odlučuje nikad pojedinac!"
Ma ovo je zato sto se ovaj razgovor preslusao vise puta pazljivo, pa se nije naslo nista drugo da se kaze protiv Susica. Kako ste jadni svi vi koji trazite dlaku u jajetu!!!
A usput, u pravu je, u fudbalu uvijek odlucuje tim, a pjedinac moze napraviti gresku ili imati sjajan dan pa pomoci timu. Npr. ako neko zabije 3 gola na utakmici, a ostatak tima igra lose i prime 4, je li taj pojedinac odlucio utakmicu?
Ili ako neko pogrijesi i tim primi gol, a na drugoj strani iz 2-3 timske uigrane akcije daju 2 ili 3 gola, ko je odlucio utakmicu???
1.Pojedinac je zabio tri .To od golmana uzeo loptu i presao sve igrace i tako tri puta.Željovac je napisao/la:1. Šta ako zabije pojedinac 3, a prime 2?djokica je napisao/la:Željovac je napisao/la:"U fudbalu ne odlučuje nikad pojedinac!"
Ma ovo je zato sto se ovaj razgovor preslusao vise puta pazljivo, pa se nije naslo nista drugo da se kaze protiv Susica. Kako ste jadni svi vi koji trazite dlaku u jajetu!!!
A usput, u pravu je, u fudbalu uvijek odlucuje tim, a pjedinac moze napraviti gresku ili imati sjajan dan pa pomoci timu. Npr. ako neko zabije 3 gola na utakmici, a ostatak tima igra lose i prime 4, je li taj pojedinac odlucio utakmicu?
Ili ako neko pogrijesi i tim primi gol, a na drugoj strani iz 2-3 timske uigrane akcije daju 2 ili 3 gola, ko je odlucio utakmicu???![]()
2. Šta ako kiksa pojedinac i primi gol, a ne zabiju saigrači nijedan?![]()
Pročitaj opet tu izjavu. Nemoj se brukat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.