napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 11:43
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 feb 2024, 11:14
Mozda sam i ja goli debil, ali ne znam sta je problem. Da bi volio Vladu vidjeti na nasoj klupi i da ga smatram nekim uber strucnjakom, naravno da ne. Da je raskovao Rozmana i oducio od fudbala, jeste. Ne treba nikoga potcjenjivati, pogotovo ne mozes potcjenjivati nekoga ko te siluje na terenu sa pet puta slabijim igracima.
Raskovao je i Emery Guardiolu nedavno, oducio ga od fudbala, pa ne mozes reci da Guardiola treba da sjede i uci od Emeryja. Husref raskovao Osima u aprilu, ovaj njega jos vise u augustu. Ne mozes na osnovu jedne utakmice nista. Taj Jagodic je Borca vodio na jesen 2020. i sa top ekipom fasivao gdje je stigao. Na Kosevu 4, na Pecari 3, Grbavica i Bijeli Brijeg hladno gubio, u Tuzli i od Slobode i Tuzle, u Bijeljini...
Znam, i rekao sam da ne smatram Vladu Mourinhom. Samo kazem da u nasoj ligi ima par iskusnijih trenera koji mozda ne koriste dronove, softver i 150 razlicitih mjerenja da postave ekipu, ali koji znaju napamet svaku grbu na bh. terenima i od kojih bi se imalo sta nauciti. Ti dajes nekim igracinama 50 milja mjesecno i ides carter letovima na pripreme, a Vlado te u Doboju ubije od kur.ca s 2 i po igraca, ali 'ta ce Vlado, vidi mu glave. Lik te satro 3-0 nisi pogledao na go, ali nije rekao "build-up" na pres konferenciji, seljak, sigurno ne zna ni za sta sluzi katapult. To je pogresno razmisljanje. Ne mislim na tebe, nego ne znam zasto su ovom Galileu i slicnima drugi na ovoj temi debili, stoka, pecinski ljudi itd.