Javio mi se preko sestrinog Fejsbuka
Nije trebao otići neka ga, ali tebra nemoj preko mojih leđa pokušavat nešto da se uzdigneš.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Javio mi se preko sestrinog Fejsbuka
Marsal je napisao/la: ↑22 feb 2024, 13:41Ne bih nikad bogami otjerao nikog pa ni ove trollovske debile ali lik se meni javljo godinu dana, prvo preko sestre pa onda lično pa me onda ispitivao svašta nešto za forumaše pa me pitao hoće li me prihvatit jer mi je 16 godina pa de budi sa mnom raja i haj sve i na kraju frajer se počne kofrčit i mene fol ponižavat. E neš otac te yebo![]()

Tako je, to mi je jedan od prioritetnih životnih ciljeva.
To ti je znak da imas pogresne prioritete u zivotu
Aha
smjesna pricaMarsal je napisao/la: ↑22 feb 2024, 13:53Javio mi se preko sestrinog Fejsbukatj ona mi poslala poruku de prihvati njegov zahtjev za prijateljstvo i šta ću, prihvatim. Onda mi se javljao par mjeseci, sve pita ko je taj i taj, pa mi šalje profile nekih forumaša itd pa mu briga bila da ga ne provalite da mu je 16 itd i onda na kraju lik mene blokira i počne nešto uzdizat se
![]()
Nije trebao otići neka ga, ali tebra nemoj preko mojih leđa pokušavat nešto da se uzdigneš.
Zaniolo je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:26smjesna pricaMarsal je napisao/la: ↑22 feb 2024, 13:53Javio mi se preko sestrinog Fejsbukatj ona mi poslala poruku de prihvati njegov zahtjev za prijateljstvo i šta ću, prihvatim. Onda mi se javljao par mjeseci, sve pita ko je taj i taj, pa mi šalje profile nekih forumaša itd pa mu briga bila da ga ne provalite da mu je 16 itd i onda na kraju lik mene blokira i počne nešto uzdizat se
![]()
jos smjesniji su idioti koji vjeruju u ovo
Svaka Vam čast, neka ste mu začepili gubicu.Marsal je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:37Zaniolo je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:26smjesna pricaMarsal je napisao/la: ↑22 feb 2024, 13:53
Javio mi se preko sestrinog Fejsbukatj ona mi poslala poruku de prihvati njegov zahtjev za prijateljstvo i šta ću, prihvatim. Onda mi se javljao par mjeseci, sve pita ko je taj i taj, pa mi šalje profile nekih forumaša itd pa mu briga bila da ga ne provalite da mu je 16 itd i onda na kraju lik mene blokira i počne nešto uzdizat se
![]()
jos smjesniji su idioti koji vjeruju u ovoAj sad lagano odyebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.