Javio mi se preko sestrinog Fejsbuka tj ona mi poslala poruku de prihvati njegov zahtjev za prijateljstvo i šta ću, prihvatim. Onda mi se javljao par mjeseci, sve pita ko je taj i taj, pa mi šalje profile nekih forumaša itd pa mu briga bila da ga ne provalite da mu je 16 itd i onda na kraju lik mene blokira i počne nešto uzdizat se
Nije trebao otići neka ga, ali tebra nemoj preko mojih leđa pokušavat nešto da se uzdigneš.
smjesna prica
jos smjesniji su idioti koji vjeruju u ovo
Seka
Cipiripi
Aj sad lagano odyebi.
kakav si ti pacenik druze
ovo cuvas u galeriji
umjesto da se fokusiras na bitnije stvari u zivotuu
nemam rjeci mislijo sam da nisi toliko izgorijo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma sad ih napravio, 2 min posla. Ne volim kad me neki gubar naziva lažovom, sve mogu podnijet mater mi psuj ne vrijeđaš me ali to ne. Jednim potezom lagano ugasiš debila.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@Marsal, kada saznaš identitet nekog forumaša, koji je sljedeći potez? Jel ide pleskanje, jel ga hakiraš, skineš mu lovu sa računa? Prijaviš policiji? Šta se dešava nakon toga?
Wahahahahah
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
@Marsal, kada saznaš identitet nekog forumaša, koji je sljedeći potez? Jel ide pleskanje, jel ga hakiraš, skineš mu lovu sa računa? Prijaviš policiji? Šta se dešava nakon toga?
Wahahahahah
fali se po forumu
meni svakako svejedno samo mi smjesno kolko su ljudi ograniceni da se bave ovim stvarima
poslje kukajju slabo zive nema ovo nema ono a unteresuju se za forum i skrinsotove hahahah
uaaa nece me zene
odustajem od zivota
zaradzujem slabo zivim sa svojima
ne jedem vani u restoranima
uaaa uaaa
Kmeeeeeeeee
sad si ti ugasen
cim ti se nadze zica ide vredzanje i ovakvi postovi
uaaa uaaa nemam drage nemam druga zivot mi je samo tuga
za arsenal navijam skrinsotove postavljam
Wahahahahah
Ništa, obično se upoznamo i družimo se. Lista forumaša sa kojima sam postao drug u rl je velika. Redovno izlazim sa @DonnieDarko, sa @Epidaurus kad dođe iz Austrije, bilo je par opasnih pijanki sa @topnik1, upoznao @Cartia, 2 ili 3 puta popio kafu sa @coelho44. Sa nekima doduše nikad da se uganjam zbog obaveza.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma sad ih napravio, 2 min posla. Ne volim kad me neki gubar naziva lažovom, sve mogu podnijet mater mi psuj ne vrijeđaš me ali to ne. Jednim potezom lagano ugasiš debila.
Da me ne shvatiš pogrešno, volim ja ovaj nivo pettinessa.
Wahahahahah
pa nije jason statham
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
uaaa nece me zene
odustajem od zivota
zaradzujem slabo zivim sa svojima
ne jedem vani u restoranima
uaaa uaaa
Kmeeeeeeeee
sad si ti ugasen
cim ti se nadze zica ide vredzanje i ovakvi postovi
uaaa uaaa nemam drage nemam druga zivot mi je samo tuga
za arsenal navijam skrinsotove postavljam
Brate izvini sto pitam, ali jesi li ti pohađao osnovnu školu?
Ne mogu da vjerujem da u svakom postu imaš po 2-3 gramatičke greške, k'o da ti je Mirso Ahmedhodzic otac
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎