Akobogda Chelesea večeras zabija tri komada,pa može i naš Edo jedan.skankoza je napisao/la:Akobogda
veceras dzeko zabija
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da ce danas dati gol,osim ako Strucnjak ne bude opet isprobavao neke nove taktike poznate samo njemu i nadam se da ce onaj Tevez vise dati gol.Eto toliko od mene Pozzz svima ....
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Hajmo Dzekson makar jedan danas...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Sigurno ce Tevez sam poceti pa ce Dzekson u nastavku uci ...
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- red devil88
- Kontakt:
Vrijeme je da mu jednom vec krene i protiv velikih klubova,samo da dobije vecu minutazu....
Ja sam nanijetio tako,pa nek bude sta bude..
Ja sam nanijetio tako,pa nek bude sta bude..
Ja ne očekujem da će početi od prve minute...
A isto nikako ne mogu da shvatim, šta Mancini želi napraviti od onog strašnog sastava, jer na svakoj utakmici igraju isto...a to je igra bez igre.
Kolarov, on nema pojma. Jedino gdje posluži to je u odbrani, jer se u većini utakmica City mora braniti. Isto sam zapazio činjenicu, da protiv takvog City-a i najlošija ekipa "proigra" i počne kvalitetno kombinovati i praviti akcije i tako se stekne utisak, da kad bi City tako kombinovao i pravio akcije, sigurno bi toj ekipi natrpao dvatri komada, ali ipak kolarov i društvo ne umiju slati takve centaršute i tako kombinovati...to je za njih viša matematika...
Više mi je sve jedno postalo, zabio ga il ne zabio Džeko, opet će biti isto. Protiv Chelsea ako budu igrali kao i obično, neće Džeko imati šut na gol, a o postizanju gola može da sanja.
Ipak vidi se da napreduje sa bržim primanjem lopte i bržim namještanjem na šut... To bi moglo Rumune da iznenadi.
Siguran sam da će ga dati rumunima, jedan sigurno...a možda i više.
Sretno.
P.S. Bilo bi lijepo da sportsport-administracija ubaci i onog smajlija sa zastavom BiH.
A isto nikako ne mogu da shvatim, šta Mancini želi napraviti od onog strašnog sastava, jer na svakoj utakmici igraju isto...a to je igra bez igre.
Kolarov, on nema pojma. Jedino gdje posluži to je u odbrani, jer se u većini utakmica City mora braniti. Isto sam zapazio činjenicu, da protiv takvog City-a i najlošija ekipa "proigra" i počne kvalitetno kombinovati i praviti akcije i tako se stekne utisak, da kad bi City tako kombinovao i pravio akcije, sigurno bi toj ekipi natrpao dvatri komada, ali ipak kolarov i društvo ne umiju slati takve centaršute i tako kombinovati...to je za njih viša matematika...
Više mi je sve jedno postalo, zabio ga il ne zabio Džeko, opet će biti isto. Protiv Chelsea ako budu igrali kao i obično, neće Džeko imati šut na gol, a o postizanju gola može da sanja.
Ipak vidi se da napreduje sa bržim primanjem lopte i bržim namještanjem na šut... To bi moglo Rumune da iznenadi.
Sretno.
P.S. Bilo bi lijepo da sportsport-administracija ubaci i onog smajlija sa zastavom BiH.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Cudno bi bilo da ga danas ne stavi u prvih 11 ... Zelio bih Edina vidjeti u ovako jakoj tekmi svih 90 minuta ..
Odlicna provjera forme prije Rumunije bi to bila ...
Odlicna provjera forme prije Rumunije bi to bila ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mancini: Kada Džeko proradi biće noćna mora za protivnike!
Roberto Mancini pred današnji susret između Chelsea i Manchester Citya osvrnuo se na dva najveća pojačanja koje su ovi klubovi doveli u proteklom zimskom periodu, Edina Džeki i Fernanda Torresa, te povukao paralelu između našeg i španskog reprezentativca.
"Torres je fantastičan igrač i on i Edin su slični u ovom trenutku zato što su se oba našla u situaciji da su u novom klubu, što nije lako, jer treba vremena da se priviknete na nove saigrače. Ipak, Torres je već dugo u Engleskoj i navikao se na fudbal kakav se igra ovdje i lakše mu je nego Edinu, što ga čini opasnim igračem." govori Mancini.
"Kada Torres i Džeko počnu zabijati golove bit će prava noćna mora za sve klubove!" optimističan je Mancini.
Roberto Mancini pred današnji susret između Chelsea i Manchester Citya osvrnuo se na dva najveća pojačanja koje su ovi klubovi doveli u proteklom zimskom periodu, Edina Džeki i Fernanda Torresa, te povukao paralelu između našeg i španskog reprezentativca.
"Torres je fantastičan igrač i on i Edin su slični u ovom trenutku zato što su se oba našla u situaciji da su u novom klubu, što nije lako, jer treba vremena da se priviknete na nove saigrače. Ipak, Torres je već dugo u Engleskoj i navikao se na fudbal kakav se igra ovdje i lakše mu je nego Edinu, što ga čini opasnim igračem." govori Mancini.
"Kada Torres i Džeko počnu zabijati golove bit će prava noćna mora za sve klubove!" optimističan je Mancini.
Pa ko je to smislio, nisi ni mogao ocekivati nesto inteligentnije.red devil88 je napisao/la:Kako mi je ovo Dzekson ofirno fuj ocm!
Gledao Vugdalic kako Marjan prenosi utakmice, pa kaze ako moze ovaj Dijamantu, kaze mogu i ja Dzekson
Nego, svi mi volimo kada Dzeko zabija ...
Naravno golove
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
A Dzeki je draze da zabija znate vec staguber90 je napisao/la:Pa ko je to smislio, nisi ni mogao ocekivati nesto inteligentnije.red devil88 je napisao/la:Kako mi je ovo Dzekson ofirno fuj ocm!
Gledao Vugdalic kako Marjan prenosi utakmice, pa kaze ako moze ovaj Dijamantu, kaze mogu i ja Dzekson![]()
.
Nego, svi mi volimo kada Dzeko zabija ...
Naravno golove.
Precke naravno
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Ne kazem da sam ja nesto pretjerano pismen, pa je moguce da i u ovom postu imam neku greskicu, ali brate mili, kada stavi ovakav naslov, sta covjek nego da se smije
.

Pa iole ozbiljan novinar bi ovo zabija, stavio pod navodnike, mada mozda su i mislili bukvalno, ko ce ti ga znati
.
Uglavnom, Dzeko care, sretno danas, da zaigras i da ga "zabijes", a Boga mi i zabijes
.

Pa iole ozbiljan novinar bi ovo zabija, stavio pod navodnike, mada mozda su i mislili bukvalno, ko ce ti ga znati
Uglavnom, Dzeko care, sretno danas, da zaigras i da ga "zabijes", a Boga mi i zabijes
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
ne mzoe ga on "zabit" dokle ga ne zabijeguber90 je napisao/la:Ne kazem da sam ja nesto pretjerano pismen, pa je moguce da i u ovom postu imam neku greskicu, ali brate mili, kada stavi ovakav naslov, sta covjek nego da se smije![]()
.
Pa iole ozbiljan novinar bi ovo zabija, stavio pod navodnike, mada mozda su i mislili bukvalno, ko ce ti ga znati.
Uglavnom, Dzeko care, sretno danas, da zaigras i da ga "zabijes", a Boga mi i zabijes.
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Možeš napisati ovdje ili poslati mi link s kojeg je ovo sitea Boga ti? Pa ne mogu da vjerujem kakvi se sve naslovi neće pojaviti na ovom netu!guber90 je napisao/la:Ne kazem da sam ja nesto pretjerano pismen, pa je moguce da i u ovom postu imam neku greskicu, ali brate mili, kada stavi ovakav naslov, sta covjek nego da se smije![]()
.
Pa iole ozbiljan novinar bi ovo zabija, stavio pod navodnike, mada mozda su i mislili bukvalno, ko ce ti ga znati.
Uglavnom, Dzeko care, sretno danas, da zaigras i da ga "zabijes", a Boga mi i zabijes.
- Giallorossi
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Ma zabit će ga danas Džeko kako god.
Puno sreće Dijamantu danas, mislim da je to taj dan.
Puno sreće Dijamantu danas, mislim da je to taj dan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
trebao bi igrati ... al mancini se pita ...Giallorossi je napisao/la:Jel igra u prvih 11 Edin ?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- el-fighter
- Kontakt:
Giallorossi je napisao/la:Jel igra u prvih 11 Edin ?
Sat vremena prije utakmice se saznaju postave za utakmice, a možeš ih vidjeti na službenoj stranici Cityja.
al po svakoj logici Džeko bi trebao startati danas.
Velež do groba života mi moga
- Giallorossi
- Kontakt:
nema te logike kod mancinija,garant ce igrati balo opetel-fighter je napisao/la:Giallorossi je napisao/la:Jel igra u prvih 11 Edin ?
Sat vremena prije utakmice se saznaju postave za utakmice, a možeš ih vidjeti na službenoj stranici Cityja.
al po svakoj logici Džeko bi trebao startati danas.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, rishovski, TefalTava, travuljasSs i 36 gostiju.