NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:44
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:35
Vozdra
Poslano: 19 dec 2023, 11:55
Od: FighterBL
Primatelj/ica: mosarajvosa83
Ajde vidi sta ti je sa sestrom nece iz BL nikako izgleda se navikla na tuki…Pocela je igrati u ZFK Borac niko ne zna zasto,jedino logicno mi je da hoce vjecito da ga prima podno tribina,ako je vec neces nazad u sarajevo posalji nam i staru pa da ih razvlacimo kako treba

..**** li ti Borac sve
Ovako to radi ovaj bolesnik iz BL pa dodje ovdje i pise o lijepom ponasanju,pravi profile i hebe sve sto stigne,imam i repertoar ovih iz Vrapcica pa cemo i to objaviti da se nebi ovdje fini pravili.
Jel to onaj bivol sto je jucer pjenio ovdje? Mora da jest, isti stil pisanja. Ne cudi me ni za te druge, oni su poznati po gnusnim psovkama. Cak je i Peljto izjavio da mu je tamo najgore suditi... izdvaja se ono pitomo Plodjeni.
To jos prije dok je imao onaj stari profil,sve ovo jer sam pricao o sudjenju i Borcu

Ima toga jos,vazno je ovdje da prosipaju neku kulturu mada opet rijetko kad uzvratim istom mjerom na licne uvrede pa se valjda iznerviraju i psuju na pp. Slali su sjecam se tad kulturni Rodjeni i hebali sve zive i mrtve ovim iz BL na pp,slali su i meni i jos mnogim mada meni je to smijesno,nego kad vidim ovako kako su isfrustrirani,kako nesto glume bude mi smijesno. Inace tom bivolu i jos njih par ovdje sam nabio strasne komplekse,ljudi me sanjaju bukvalno,pisu pp,pisu ovdje javno,otvaraju profile