Hasic, anicic i mustafic niposto ne smiju dobiti karton. Mustafic je uvijek nabrijan za derbije i treba poceti od prve minute. Hasic nam je jedini kreativan igrac. Anicic vrlo bitan zbog iskustva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
..................................Ilijev
Beganović......Aničić......Đuričković.......Radović
...............Julardžija.........Buljubašić
Keremeh..................Hasić...........................Anđušić
.................................Renan
Beganović......Aničić......Đuričković.......Radović
...............Julardžija.........Buljubašić
Keremeh..................Hasić...........................Anđušić
.................................Renan
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Poslije loših rezultata Dinamo ostavilo Jakirovića a on polako opravdava povjerenje.
Profa Jakir (u oba meca 4-2-3-1, svi na svojim pozicijama) lagano izbaci jednog Betisa 
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 22 feb 2024, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako cemo i mi ako ostavimo Janeza izbaciti betisa dogodine 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ne treba ga do kraja sezone tjerati ni u ludilu, bilo bi bas neozbiljno, a i da poslije ne citamo mitove kako bi igrali grupnu fazu lige šampiona za koju godinu eto da je Rožman ostao. Ne izbori li Evropu na kraju treba da leti ko fišek, još treba neko da nas ubjedjuje da uz ovolika ulaganja budemo zadovoljni cetvrtom pozicijom uz dvocifreni bodovni zaostatak za šampionom države.
Njega i Jakirovica ne mozes porediti, Jakirovic je ono proljece imao neki zaostatak za mjestom koje vodi u Evropu i bez iste ostao bukvalno u zadnjem kolu. Kod njega se vidio napredak u igri cijelo ono proljece. Kod Rožmana to nismo vidjeli, a još je i poceo izmisljati pozicije igračima tipa sad protiv ŠB Andjušić na beku kad je ušao u igru. Pa onda igrac koji nije bio standardan ni u drugoj ligi kod Slobode na jednom kod nas prvi izbor na lijevom beku. Zatim nedodirljivi Penjaranda koji igra nekakav fudbal za sebe itd itd.
Njega i Jakirovica ne mozes porediti, Jakirovic je ono proljece imao neki zaostatak za mjestom koje vodi u Evropu i bez iste ostao bukvalno u zadnjem kolu. Kod njega se vidio napredak u igri cijelo ono proljece. Kod Rožmana to nismo vidjeli, a još je i poceo izmisljati pozicije igračima tipa sad protiv ŠB Andjušić na beku kad je ušao u igru. Pa onda igrac koji nije bio standardan ni u drugoj ligi kod Slobode na jednom kod nas prvi izbor na lijevom beku. Zatim nedodirljivi Penjaranda koji igra nekakav fudbal za sebe itd itd.
On ako ne izbori Evropu treba sam otići a i hoće sigurno.Osttribine je napisao/la: ↑22 feb 2024, 20:50Ma ne treba ga do kraja sezone tjerati ni u ludilu, bilo bi bas neozbiljno, a i da poslije ne citamo mitove kako bi igrali grupnu fazu lige šampiona za koju godinu eto da je Rožman ostao. Ne izbori li Evropu na kraju treba da leti ko fišek, još treba neko da nas ubjedjuje da uz ovolika ulaganja budemo zadovoljni cetvrtom pozicijom uz dvocifreni bodovni zaostatak za šampionom države.
Zrinjskom je trebalo tačno godinu dana da počne ubirati plodove Jakirovicevog rada. Hajmo reci da cemo i mi uzeti ljeto ove godine kao period u kojem cemo vidjeti gdje smo i šta smo sa Rožmanom, odnosno u kojem smjeru cijeli projekat ide.
On zna šta hoće a dali će uspjeti sa ovim igračima vidjet ćemo. Moslim da hoće.
-
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Daj Boze da zna, to u ove dvije utakmice na proljece nije pokazao, izgledali smo katastrofalno u obje utakmice, a i te igrace je on "probrao" i doveo par njih, a nekih se mozda i olako odrekao, tako da opravdanja mu vise ne trazi, eto mu proljece i da ga vidimo na djelu sta moze.
-
- Kontakt:
Ovi što bi tjerali Rožmana sanjaju da vrate "legende" Husrefa, Uscuplica, Mirzu ili ostalu raju koja bi im dala ponovo povlastice koje su imali s njima. Mahala može samo da sanja povratak. Rožman ostaje dok se boje ne rastope. Dovoljno ste nas vukli na dno. Sada sjedite i gledajte.
Čovječe, svaki navijač Sarajeva je jedva čekao da Penja dođe na nivo da bude spreman za prvih 11 i sad kad mu se dalo prostora za igru, odmah što ne ide na klupu. Treba da mu se daje tolika plata i da sjedi na klupi.
Od silne želje da pokaže da je koplje iznad ostalih, pregori u soliranju.
Jednostavno treba svi da se malo opuste prateći klub, a igrači da igraju najbolje što znaju i da ostave svaki atom snage na terenu.
Previše smo nadmeni godinama i taj pristup"Mi smo Sarajevo izvolite se braniti" nas košta sigurno 10-15 bodova po sezoni. Ozbiljnost ekipe se i ogleda u tome koliko respektuje protivnika Al jok, mi ako dobijemo Zvijezdu 1:0, tražit ćemo od ekipe da zabije tricu u BL i na Grbavici.
Jednostavno treba svi da se malo opuste prateći klub, a igrači da igraju najbolje što znaju i da ostave svaki atom snage na terenu.
Previše smo nadmeni godinama i taj pristup"Mi smo Sarajevo izvolite se braniti" nas košta sigurno 10-15 bodova po sezoni. Ozbiljnost ekipe se i ogleda u tome koliko respektuje protivnika Al jok, mi ako dobijemo Zvijezdu 1:0, tražit ćemo od ekipe da zabije tricu u BL i na Grbavici.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
E prati ti ovo par dana pa ćeš se iznenaditi za Prevarandu.Zeko87 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 21:57Čovječe, svaki navijač Sarajeva je jedva čekao da Penja dođe na nivo da bude spreman za prvih 11 i sad kad mu se dalo prostora za igru, odmah što ne ide na klupu. Treba da mu se daje tolika plata i da sjedi na klupi.
Navijati za Sarajevo a pri tome davati nekakve pogrdne nadimke igračima kluba kojeg volimo ne ide. Primijetio sam da je to kod nas najizraženije. Da Bog da vas Prevaranda sve demnatovao u BL i na derbiju pa pogasili sami sebi internet dok nam dobro ide...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, belosevic23, Bilosta, Dave, juka55, mnon46, Oerde, Proximic, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 71 gost.