FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi jos spominju Jakirovica u ovom blatu i namjestenoj ligi u jos vecoj cirkus drzavi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jest eto otisao od nas u neki drugi klub u Evropi a nije se vratio u svoju zemlju?! Jbt pa ne trebas biti toliko inteligentan da to skontas? Lik dnevno objavi 5 storija kcerkice. Beba s mozgom i tesko da ce ikad karijeru napraviti.Evander je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:09Stvarno neko vjeruje u tu pricu kako nije mogao bez Kolumbije, pa je zato otisao?nokee je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:05Kakvu ba sansu fraer cmizdrio svaki dan trazio sastanke da ga puste da se vrati u svoju zemlju, nije mogao bez porodice i nije mogao da se navikne na toliku promjenu u svemu. Sta lupas gluposti, jel moguca tolika neupucenost?
Avramovski je vala dobio sve sanse na svijetu pa kurko na terenu.![]()
Tacno, isto koliko je tacno da su Benku otjerali radi jedne pive![]()
To sto je tebi sve teorija zavjere.. Drugi par cipela.
A sta je u biti prica kad vec spominjes? Platio ga Mirvic i Mirza ga nije htio stavljati u 5 prvih utakmica i ovaj htio da se vrati? Ne kontam fakat? Pranje para je najrealnija opcija za tebe

Upravo tako, ako je iko dobio sansu i vrijeme da se pokaze to je Avramovski. U februaru 2022.godine je stigao i imao je pune dvije sezone za dokazivanje. Njegov ucinak za te dvije sezone je minoran i skoro beznacajan. Sto se Viverosa tice, sve je vec ispricano hiljadu puta. Decko nije mogao da se adaptira na novu sredinu, klub mu je izasao u susret i stavljena je tacka na tu pricu. Smijesno je zaista njihove odlaske problematizirati i predstavljati kao greske i propuste kluba. To moze samo neko ko ne zeli dobro ovom klubu.
Toliko igraca iz raznih zemalja i kontinenata je igralo i jos uvijek igra u svim rangovima u državi i eto baš Viveros se nije adaptirao i tražio da se vrati kucinokee je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:05Kakvu ba sansu fraer cmizdrio svaki dan trazio sastanke da ga puste da se vrati u svoju zemlju, nije mogao bez porodice i nije mogao da se navikne na toliku promjenu u svemu. Sta lupas gluposti, jel moguca tolika neupucenost?
Avramovski je vala dobio sve sanse na svijetu pa kurko na terenu.

Viveros je prvi igrac u historiji fudbala koji je u Evropu dosao iz Juzne Amerike i nije se adaptirao na sredinu, nacin i uslove zivota. Je li ti lakse sad?
Bravo družeAmcho1 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 23:33Realno davanje pogrdnih imena igračima i trenerima iz kluba kojeg kao volite do neba je ogledalo vas samih. Prvo je stvar kulture i odgoja kojeg nosite iz kuće. Nadam se da se i prema vama odnose i obraćaju vam se u životu, recimo na poslu kada vam baš ne ide ili kada nešto pogriješite, tipa šta to radiš konjino, jesi nesposoban spermiću, ti si prevara od radnika isl. i vrlo vjerojatno ste nakon tih činova jako poletni, puni energije i spremni da radite još više i bolje. Kritika je normalna stvar isto kao i pohvala, ali vrijeđanje je stvar jadništva. Pozz

- hordasDoboj
- Kontakt:
Imao sam dosta veca ocekivanja od njega nego od Penarande, ali eto dokazuje se da kvalitet nije glavno mjerilo, moras i u glavi biti spreman.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Na zapad idem godinama i ispred zapada sam bio takodjer u 12:20. Dakle ti jedino ako si ufurao onako sa strane ignorisuci ondaj red od 100 metaranapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 23:41Ja sam brate pred stadion dosao oko 12:20, kupio kartu u kucici iznad zapada za 2 minute. Usao na istok u pola 1. Ne znam, dole ona kucica ispred istoka je uvijek 6 puta natrpanija, valjda zato sto 70% navijaca dolazi iz pravca grada. Savjet za naredni put, obidji krug oko stadiona i ispred zapada kupi kartu, uvijek tu uzimam (prije je bila kucica ispod juga i tu sam uzimao), brze 5 puta.hz033 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:13Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:58
Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.

U novi boj ...
A šta ti je poenta priče, obojica su bili toliko dobri da ih je Rožman razdužio kako ne bi napravio dobar rezultat sa klubom?Lucas je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:48Toliko igraca iz raznih zemalja i kontinenata je igralo i jos uvijek igra u svim rangovima u državi i eto baš Viveros se nije adaptirao i tražio da se vrati kucinokee je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:05Kakvu ba sansu fraer cmizdrio svaki dan trazio sastanke da ga puste da se vrati u svoju zemlju, nije mogao bez porodice i nije mogao da se navikne na toliku promjenu u svemu. Sta lupas gluposti, jel moguca tolika neupucenost?
Avramovski je vala dobio sve sanse na svijetu pa kurko na terenu.Pa onaj Moussa Diabang je recimo 10 godina igrao bez problema u Prvoj ligi Federacije, čak je i oženio neku našu u Gračanici. Ta prica o Viverosu je u rangu prica da je Benko pio pivo, odnosno da Zeljkovic nije htio da radi vježbe kod Rožmana.
Ovo me podsjeti na one teorije da Vinko sabotira titulu da bi Borac bio prvak i da je četnik...
Vezano za sutra: Zvijezda zadnje dvije domaće tekme:
Zvijezda- Širok 3:0
Zvijezda- Zrinjski 2:1
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Danas jako uz Gošk Gabelu,nedaj Vladi da nam pridje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I još veča misterija odkad se mogu kupiti ulaznice za istočnu tribinu u onom kontejneru kod zapadne tribine i obrnuto?? Zar to nije ukinuto već godinama?hz033 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 10:49Na zapad idem godinama i ispred zapada sam bio takodjer u 12:20. Dakle ti jedino ako si ufurao onako sa strane ignorisuci ondaj red od 100 metaranapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 23:41Ja sam brate pred stadion dosao oko 12:20, kupio kartu u kucici iznad zapada za 2 minute. Usao na istok u pola 1. Ne znam, dole ona kucica ispred istoka je uvijek 6 puta natrpanija, valjda zato sto 70% navijaca dolazi iz pravca grada. Savjet za naredni put, obidji krug oko stadiona i ispred zapada kupi kartu, uvijek tu uzimam (prije je bila kucica ispod juga i tu sam uzimao), brze 5 puta.hz033 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:13
Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- napoleon72
- Kontakt:
Mogu, ja gore uvijek kupujem jer dolazim na stadion iz pravca Bara. Nekad davno jest bilo ukinuto al sad definitivno moze.AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2024, 12:16I još veča misterija odkad se mogu kupiti ulaznice za istočnu tribinu u onom kontejneru kod zapadne tribine i obrnuto?? Zar to nije ukinuto već godinama?hz033 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 10:49Na zapad idem godinama i ispred zapada sam bio takodjer u 12:20. Dakle ti jedino ako si ufurao onako sa strane ignorisuci ondaj red od 100 metaranapoleon72 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 23:41
Ja sam brate pred stadion dosao oko 12:20, kupio kartu u kucici iznad zapada za 2 minute. Usao na istok u pola 1. Ne znam, dole ona kucica ispred istoka je uvijek 6 puta natrpanija, valjda zato sto 70% navijaca dolazi iz pravca grada. Savjet za naredni put, obidji krug oko stadiona i ispred zapada kupi kartu, uvijek tu uzimam (prije je bila kucica ispod juga i tu sam uzimao), brze 5 puta.![]()
@hz033 e jbg, ja krenuo s parkinga kod mezarja u 12:05, u hodu citao sastav. Et koliko mi je trebalo da se popnem gore, a u formi sam ko Penaranda u septembru.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma kod nas tako idu guzve. Kreni od ilidze prema gradu ujutru u 7:20 nema nikog. U 7:30 krkljanac.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo kažem samo zbog onih koji će biti histerični i ako "samo" 0:1 pobijedimo. Ako se i to desi. Mada me ni X ne bi iznenadio.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:55Sta ce onda tek nama uraditi hehe
Sretno sutra igracima, sš i navijacima u Ugljeviku!

Mi ovako bezmudi, a svako selo da 300% više protiv nas nego protiv bilo koje druge ekipe u ligi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Sreća naša pa Kazlagić sudi
Uz svo postovanje svoje zemlje i ljubavi prema njoj stavit u istu recenicu igrace koji dolaze u Evropu i u nasu ligu je smijesno. Drugo dal ce se neko adaptirat i zaigrat kako treba gdje god da dodje je cisto individualna stvar i stvar specificnih okolnosti u klubu i van kluba oko tog igraca. Trece to sto i jedan i drugi tamo negdje daju golove ne znaci apsolutno nista u nasem konetkstu, pogotovo kad spominjete Avrama koji je kako rece gore dobio sve moguce sanse i vrijeme da polaze sta moze i koliko vrijedi pod svim trenerima koji su se izredali.Zeko87 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 10:52A šta ti je poenta priče, obojica su bili toliko dobri da ih je Rožman razdužio kako ne bi napravio dobar rezultat sa klubom?Lucas je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:48Toliko igraca iz raznih zemalja i kontinenata je igralo i jos uvijek igra u svim rangovima u državi i eto baš Viveros se nije adaptirao i tražio da se vrati kucinokee je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:05
Kakvu ba sansu fraer cmizdrio svaki dan trazio sastanke da ga puste da se vrati u svoju zemlju, nije mogao bez porodice i nije mogao da se navikne na toliku promjenu u svemu. Sta lupas gluposti, jel moguca tolika neupucenost?
Avramovski je vala dobio sve sanse na svijetu pa kurko na terenu.Pa onaj Moussa Diabang je recimo 10 godina igrao bez problema u Prvoj ligi Federacije, čak je i oženio neku našu u Gračanici. Ta prica o Viverosu je u rangu prica da je Benko pio pivo, odnosno da Zeljkovic nije htio da radi vježbe kod Rožmana.
Ovo me podsjeti na one teorije da Vinko sabotira titulu da bi Borac bio prvak i da je četnik...
Vezano za sutra: Zvijezda zadnje dvije domaće tekme:
Zvijezda- Širok 3:0
Zvijezda- Zrinjski 2:1
Hajmo promjenit temu, sledeca utakmica je super bitna za povratak samopouzdanja i mira u kuci.
Utakmicu ovu dobiti moraju! Ne da trebaju, nego moraju kako znaju ili umiju ako hoće da brod vrate na pravi kurs, inače ako kiksaju ovu utakmicu, ode sve u pichku materinu
Slazem se, dakle kako znaju i umiju moraju je dobiti inace nece biti dobro !!!
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, JavierBosnia, Lecler, newton_heath_lyr, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 87 gostiju.