Eto da ne bude samo Liverpool povrijeđen.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jao kako nas pokosiše povrede ove sezone. Prolazimo ispod radara po tom pitanju. Odbrane nemamo cijelu sezonu i evo čovjek koji je počeo da zabija svaku utakmicu ispada iz ritma mjesec dana. Katastrofa.
- JayCatwright
- Kontakt:
Liverpool s povredama prvi, vi se patite da dođete na pozitivnu gol razliku. Da, čudno što vas niko ne spominje
- VivaLaStella
- Kontakt:
ofiran siZaniolo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 14:07sto ga kopiram
neznam ni ko je doticni
sta ti mislis o prevari marshala i direktnom omazovalavanju cipija
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Čudno,
ja sam mislio da se samo Kloppovi puleni povrijeđuju
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Brat misli da ce smak svijeta ako ne da repliku na svaki moguci post na temi. Dosadniji od proljeva
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko mu je inače vijek trajanja i zbog čega mu propadne account, ban ili mu jednostavno dosadi?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- JayCatwright
- Kontakt:
čim Darwin prestane zabijati ja odlazim
Jel gleda neko Leeds - Leicester, gori koliko dobra utakmica 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Objesi se ljudino ucini uslugu covjecanstvu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Leicester bi se trebao vratiti u EPL nagodinu. Za fine pare su prodali Maddisona i Barnesa, jos neki igraci su im klasika otisli ko sto je uvijek slucaj kad neki klub padne u nizi rang, al evo imaju otprilike kostur ekipe i fino hendlaju.
ARSENAL4ever
Kakva tekmaa i atmosferaa
Leeds se priblizuje polahko i vraca gdje zasluzuje, mozda i uz titulu
Mali Gray zabija, deda otac igrali za Leeds, mladji bbrat u akademiji..Leeds
Leeds se priblizuje polahko i vraca gdje zasluzuje, mozda i uz titulu
Mali Gray zabija, deda otac igrali za Leeds, mladji bbrat u akademiji..Leeds
BašČelik!
Leicester je tu gdje jeste nakon ispadanja jer je Maresca preuzeo ekipu. Pepov asistent prosle godine.
Nešto slično kao u Arsenalu.
Nešto slično kao u Arsenalu.
4-IN-A-ROW
ok popusiVivaLaStella je napisao/la: ↑23 feb 2024, 17:53ofiran si
- jasonstatham
- Kontakt:
Zna li ko koliko ranije se potvrde utakmice PL? Raspored je tu još od ljeta 2023, ali me interesuje kada se mogu očekivati tačne potvrde satnica za utakmice recimo u aprilu. Gdje se to uopšte može provjeriti?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Te stvari u potpunosti dikitiraju Sky i BT, a promjene satnice ili dana igranja im nisu nimalo stranejasonstatham je napisao/la: ↑23 feb 2024, 23:23Zna li ko koliko ranije se potvrde utakmice PL? Raspored je tu još od ljeta 2023, ali me interesuje kada se mogu očekivati tačne potvrde satnica za utakmice recimo u aprilu. Gdje se to uopšte može provjeriti?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Unpopular opinion: the 19/20 Liverpool team were doping, reportedly 63% of their squad had asthma (to hide P*D use)
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.