Velikim tekmama hahahhapunite kad vam dodju Zeljo i Sa jer ste nacionalisiti pa mrzite i onda se pojavite i tu sve pokazete......budi realan,vama se navlaci bas pa sjeti se Posusja kuci kad je Halkic iz Sane sudiio i navlscenja,zuti kartoni,kolo prije tekme sa borcem svaka ekipa se kartonira do maksimuma......a sto se tice scene i te kako se zna da Delije diraju Lesinare.....2022 kad ie borac igrao domace u novom gradu l,lesevi su nosili samo jedan mali trans,prvo se bojali kupresa jos a drugo delija malo diralebagniadiluca je napisao/la: ↑23 feb 2024, 13:38Ne pravdamo mi ništa nego vam konstantno ukazujemo na licemjerstvo...nema gore osobine nego licemjeratvo a vi ste u tome prekucali igricu...konstantno spomjnjete neki cirkus neke neviđene stvari na našim terenima a kad objektivno pogledaš, takve čak i gore stvari, tj mnogo gore stvari se dešavaju i na drugim utakmicama, posebno kada igra Sarajevo...Napravili ste toliku medijsku hampu i prošitili je po regionu, mediji pravili članke o faulu, osuđivali sudije, pokretali inicijative, slali zapise u UEFU i šta ste postigli??? Postigli ste to da su ljudi shvatili da je to sve isforsirana priča a i pojedine novinare je stid i sramota kada vide šta radi Sarajevo, da uopšte više i komentarišu Borac....konstantno spominjete dešavanja u BL , zvezdu, partizan a pojma nemate uopšte ni šta se dešava u BL ni kakva je situacija, apsolutno samo nagađate...u BL nikada nije bilo publike na malim tekmama i to je tako, nama je prosjek 2 hiljade na malim tekmama bili prvi ili zadnji, a sa druge strane na velikim tekmama punimo stadion, evo srijeda će pokazati...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:46Ovo prijatelju nije misljenje nego je realnost. To sto se vi pravite mutavi ne znaci da se nije desilo i da se ne desava. Ako me sta tjesi jeste cinjenica da cete i sebe sjebati. Sto bi ljudi za cirkus navijali bolje da navijaju za Zvezdu ili Partizan. Logika.worchester je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:33
Eto nek si napisao svoje misljenje i mene citirao. Aj sad razguli
I ne, nije u pitanju nacionalna osnova, pogledaj hercegovacke Jevreje, ljudi prekucali i zasluzeno uzeli titule. To im apsolutno niko ne spori. Vi s druge strane sto se tice ljudske osnove i obraza dokazujete da ste na niskim granama, vecina barem, cim pravdate ovaj cirkus.
Vicina i dodikova ste igracka al necete dugo jbg