E moj Simone

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ne znam do sad da se topovski bacali s istoka. Bilo je psovki i gadjanja po nekad baklja al topovski nisam dosad vidjao na istoku.
4 i 9 igraju prvo koloTatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 18:50Mozda nas zakaci bas derbi da igramo bez istoka. Kako se ono pravi raspored za treci krug?
Upravo to. Ako su vec trebali bacati onda gađaj nase.. ja sam čak mišljenja da smo trebali igrače Listice izpratit aplauzom, bez obzira na sve..stojko je napisao/la: ↑23 feb 2024, 19:13Realno kazna je i preblaga. Prvo jer su bez ikakvog razloga napali ljude samo zato sto suwrasturili nase baletane a drugo, ugrozili su im zivote. To su cinjenice jbg.
Trece, zasto bijes nisu iskalili na nasima? Pusikurrci obicni koji su ovim potezom najmjerno skrenuli paznju sa glavnih problema a to je nikakva igra i forsiranje mirvicevog zagondzije prevarande. Zbog njega i jest narusena atmosfera i svi igraju preko kurrca.
Stojane, kako si se proveo za praznike.?stojko je napisao/la: ↑23 feb 2024, 19:13Realno kazna je i preblaga. Prvo jer su bez ikakvog razloga napali ljude samo zato sto suwrasturili nase baletane a drugo, ugrozili su im zivote. To su cinjenice jbg.
Trece, zasto bijes nisu iskalili na nasima? Pusikurrci obicni koji su ovim potezom najmjerno skrenuli paznju sa glavnih problema a to je nikakva igra i forsiranje mirvicevog zagondzije prevarande. Zbog njega i jest narusena atmosfera i svi igraju preko kurrca.
Osudjujes psovke navijaca sa Istoka pa onda poentirasš ovim boldiranim, kakva kultura, bečka školanokee je napisao/la: ↑23 feb 2024, 17:27Klub se bas ozbiljno mora pozabaviti sa problemom istocne tribine. Jer ovo je problem u svakom smislu! Ljudi bukvalno dolaze izbaciti svoje frustracije na tu tribinu.
Nek je zatvori klub do kraja sezone. Ja bi to podrzao. Pa jbt ovo vise, niko im nista ne moze, osilili se momacki.
Ili se pozabaviti pojedincima na istoj.
Onakve izljeve bjesa stvarno nema ni jedan stadion. I sam budem frustiran kao i 99% raje ali takvu stetu praviti i bahatiti se.. Nema nigdje! I sad nek neko napise kako oni vole klub, kako oni to zbog kluba. Ma napuse mi se qite sve i jedan taj idiot s te tribine!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kogmagie46, Rule_hz, Sinfoc1986 i 88 gostiju.