Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Ovi ljudi ubise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Napokon da ga izvadi da odmori!
Ubise nogama.
-
- Kontakt:
konačno zrela partija, ali samo bez euforije, jer se ovdje radi o amaterima
zar i ti sine Ivane!?
Solidna partija. Nije bilo realno za ocekivati da oni ubacuju svaku tricu. Ali mora se naci strani play za jace protivnike. Eto imaju 9 mjeseci da ga nadju. Valjda je Bekiru doslo iz guzice u glavu, pa prestane zvati Kondica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Osim Muse ovdje nema ni pristojnog igrača.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Sta mislite ako bi odigrali dobro protiv Francuza sada da li bi mogli dovesti nekog boljeg Amera iz Eurolige (aludiram najvise na Baldwina jer se spominjao u medijima)?
- NerminFatic
- Kontakt:
Bravo momci, rutinski!
Nikad mi nece biti jasno kako je Sejfic kosarkas pa jos profesionalni? Nevjerovatno.

Nikad mi nece biti jasno kako je Sejfic kosarkas pa jos profesionalni? Nevjerovatno.
Ma patka za Baldwina bila. Rekli iz saveza, a i on sam da ga nisu nikad ni zvali.
Da se mogao vec za ovaj prozor naci dobar Amer, moglo je itekako da su nasi u savezu iole normalni.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Kipar je za barem 30% bolja Repka sa Willisom .
-
- Kontakt:
Kad stane Musu i kad ga ustopaju, ovde niko ne moze poena dati kako treba, mase cista polaganja. Nema niko bolji od Loncara i Sejfica
Kako je Kipar nasao ovako dobrog amera

Musa 36 minuta u igri, od polovine 2 četvrtine imamo +10 i Bekir ga ne izvodi iz igre.Minute raspoređene između 7-8 igrača, kasno uveo Ilića i Arslanagića.Realno, Musa, Penava i Alibegović imaju neki ofanzivni potencijal/iako je Amar danas promašio 4 trice/, s tim da Ajdina treba uzeti sa rezervom jer je previše mekan kad ima prave igrače, a ne ove amatere sa Kipra.Ostalo klasični ciglaši, niko ništa ne može pogoditi.Atić relaksaciju iz Igokee prenio u reprezentaciju, igra ko na basketu iza zgrade, Gegić totalno izvan forme ali u svakom smislu,ne samo šuterskom nego i psiho-fizičkom,Vrabac,Lazić, pa i Kamenjaš klasično fizikalije i ništa više,puno promašenih zicera, Sejfića,Lončara i Arslanagića, ne vrijedi ni komentarisati.Zao mi je što Vojin nije dobio bar 15 minuta, ima solidan ofanzivni potencijal, dobar ulaz,korektan šut i među ovim drvima bi imalo smisla da mu se da prostor jer je momku 23 godine i ima prostor za napredak.Protiv Francuske minimalne šanse, čak i da su tu Miki i Roberson, teško bi išlo, bar da da šansu Delaliću da dijete pred svojom publikom osjeti atmosferu jer on nam je od mlađih igrača najveći potencijal.
Musa bio 30 minuta na parketu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ovisnik je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:18Musa 36 minuta u igri, od polovine 2 četvrtine imamo +10 i Bekir ga ne izvodi iz igre.Minute raspoređene između 7-8 igrača, kasno uveo Ilića i Arslanagića.Realno, Musa, Penava i Alibegović imaju neki ofanzivni potencijal/iako je Amar danas promašio 4 trice/, s tim da Ajdina treba uzeti sa rezervom jer je previše mekan kad ima prave igrače, a ne ove amatere sa Kipra.Ostalo klasični ciglaši, niko ništa ne može pogoditi.Atić relaksaciju iz Igokee prenio u reprezentaciju, igra ko na basketu iza zgrade, Gegić totalno izvan forme ali u svakom smislu,ne samo šuterskom nego i psiho-fizičkom,Vrabac,Lazić, pa i Kamenjaš klasično fizikalije i ništa više,puno promašenih zicera, Sejfića,Lončara i Arslanagića, ne vrijedi ni komentarisati.Zao mi je što Vojin nije dobio bar 15 minuta, ima solidan ofanzivni potencijal, dobar ulaz,korektan šut i među ovim drvima bi imalo smisla da mu se da prostor jer je momku 23 godine i ima prostor za napredak.Protiv Francuske minimalne šanse, čak i da su tu Miki i Roberson, teško bi išlo, bar da da šansu Delaliću da dijete pred svojom publikom osjeti atmosferu jer on nam je od mlađih igrača najveći potencijal.
Igrao je Amsal pred svojom publikom u decembru 9 poena

Makedonci imaju dva Amerikanca (jedan plej, drugi centar) i biraju ih prema protivniku, ali i u zavisnosti od Dimitrijevicevog zdravstvenog stanja. Mi imamo Robersona od 40 godina i ni ne pomisljamo angazovati nikog dugog. Brat Bekir se oslanja na Kondica i Atica. 

Alibegović je drugi naturalizovani
Nije vise. Sklonili su mu zvijezdicu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.