Saudijska Arabija širi svoj utjecaj pomoću njega i njemu sličnih parmaka na ovim prostorima, a oni imaju infinite money glitch nažalost tako da će se navedeni bezmozgaši sve dalje i više širit sve dok država ne bude dovoljno hrabra da im stane u kraj, a to se neće dogoditi u skorije vrijeme.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vezano za Pezica...sta xe SA ovdje, sta im treba. Pa Ameri im dolaze na rukama u SA, a ovdje sad da sire uticaj.
Kakav, vjerski slabo jer se u matici sve vise udaljavaju od iste
Kakav, vjerski slabo jer se u matici sve vise udaljavaju od iste
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- numanumaye22
- Kontakt:
Evo jedna za Pezica, Deusthland velika li si.

Njemačka zvanično legalizovala kanabis. Njemački parlament podržao je novi zakon koji dopušta rekreacijsku upotrebu kanabisa. Prema zakonu, starijima od 18 godina u Njemačkoj bit će dopušteno posjedovanje znatnih količina kanabisa, ali će stroga pravila otežati kupovinu droge.
Pušenje kanabisa na mnogim javnim mjestima postat će legalno od 1. aprila. Na javnim mjestima dopušteno je posjedovanje do 25 grama. U domovima, zakonska granica bit će 50 grama.
Ide jos veci egzodusNjemačka želi ovime potkopati crno tržište, zaštititi pušače od kontaminiranog kanabisa i srezati dotoke prihoda skupinama organiziranog kriminala. Ali legalni kafići s kanabisom neće iznenada niknuti diljem zemlje.

- feniksptica
- Kontakt:
Legalizovali jer su izgubili bitku na ulici. Pa sad da uzmu barem sta para od tog.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Nakon sto kanu hiljade ojera plate, odes na pozamasan obrok i onda na sred Marinplatza ko covjek zapalis jednu bez ikakve brige oko bilo cega. E to je rahatluk.feniksptica je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:52Legalizovali jer su izgubili bitku na ulici. Pa sad da uzmu barem sta para od tog.

A kako će im država stati u krajMarsal je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:36Saudijska Arabija širi svoj utjecaj pomoću njega i njemu sličnih parmaka na ovim prostorima, a oni imaju infinite money glitch nažalost tako da će se navedeni bezmozgaši sve dalje i više širit sve dok država ne bude dovoljno hrabra da im stane u kraj, a to se neće dogoditi u skorije vrijeme.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svi idu u Saudiju za kešom a Saudija širi svoj utjecaj u Bosni pomoću Pezića,
oj munaro, šta sve ovdje nećeš pročitati.
oj munaro, šta sve ovdje nećeš pročitati.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Marsal
- Kontakt:
Tako što ih neće tolerisat i što će ispitati porijeklo novca plus osokoliti IZ da se uhvati u koštac sa njima jer koliko ovo njihovo ponašanje na duže staze šteti državi toliko šteti i IZ.StevieG8 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:02A kako će im država stati u krajMarsal je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:36Saudijska Arabija širi svoj utjecaj pomoću njega i njemu sličnih parmaka na ovim prostorima, a oni imaju infinite money glitch nažalost tako da će se navedeni bezmozgaši sve dalje i više širit sve dok država ne bude dovoljno hrabra da im stane u kraj, a to se neće dogoditi u skorije vrijeme.
Ako mi ne znamo kako prepisati model od Turske. Oni su se ovih daijja nehljeba davno kotarisali i čvrsto svaki pokušaj drže pod kontrolom.
Nađi u Turskoj ovakvu spodobu ko Pezića, Gološa i Kuduzovića ako možeš.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bin Salman radnim danima kupuje klubove po Engleskoj i organizuje ZOI, a vikendom je na vezi sa Pezićem da ga uputi kako da proširi utjecaj po BiH 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:17Bin Salman radnim danima kupuje klubove po Engleskoj i organizuje ZOI, a vikendom je na vezi sa Pezićem da ga uputi kako da proširi utjecaj po BiH![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Marsal
- Kontakt:
Kakav drugi reply i očekivati od šupljoglavog vehabije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:17Bin Salman radnim danima kupuje klubove po Engleskoj i organizuje ZOI, a vikendom je na vezi sa Pezićem da ga uputi kako da proširi utjecaj po BiH![]()
Gološ je pročitao više knjiga nego što si ti piva popio. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Bosnji je problem sve vazano za njegovu vjeru, jer ista mu ogranicava lagodan zivot na koji je naviko.
Onda se šiba po kojekakvim radikalistima, iako su takvi neznatan dio drustva, koji nema ozbiljnijeg uticaja na nase poimanje islama.
Drugim rijecima, bh drustvo ne zna da su te vehabije uopce zive, nit moze postojat bojazan od njihove propagande za indoktrinacijom.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 23 feb 2024, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
Jakih mu knjiga

- baboedindzeko09
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Eh ovo je fkt fakt.

- Marsal
- Kontakt:
Reče lik koji mrzi igrača svog tima i navija za njegovu povredu jer je na društvenim mrežama objavio zastavu Izraela.
Pa vi ste tačno baš stereotipni muslimani, nije ni čudo što vas svi smatraju zaostalim glupanima.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
E sto me nasmijababoedindzeko09 je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:17Bin Salman radnim danima kupuje klubove po Engleskoj i organizuje ZOI, a vikendom je na vezi sa Pezićem da ga uputi kako da proširi utjecaj po BiH![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
A ne moze svako ko nije kako ja hocu bit vehabija.
Svi ludi ja pametan.
I dalje mi nije jasno sta SA ima od nas kad ponavljam lično Ameri im dolaze na noge i kad se oni u samoj svojoj drzavi polahko udaljavaju od istinske vjere
Svi ludi ja pametan.
I dalje mi nije jasno sta SA ima od nas kad ponavljam lično Ameri im dolaze na noge i kad se oni u samoj svojoj drzavi polahko udaljavaju od istinske vjere
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], invincible1921, rio_Ferdy88, tutankamon1905 i 8 gostiju.