Nebitna karika je postao, ne mora nikad vise zaigrati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odma ne klupa nego tribine.Dajte ga malo medzu stariju raju da malo povuce dim.Sram te bilo.Bruno odma reakcija bez onog standarnog necu vise.E sad mu dokazi da nece.Nemoj da gubiš autoritet na malom Mekici.Ako je to istina.Dosta vise zajebancije.
-
- Kontakt:
Kad vidis kako pojedinci sutaju sa 15, 20 metara ne mozes da se ne zapitas kako se bave fudbalom citav zivot.
Momak je imao treci zuti protiv Zrinjskog i povrijedjen je ne trenira uopste sa ekipom, ne iznosi dezinformacije
Ako je suspendovan moze raditi sta hoce?
Fk Željezničar.
Ko kaze da radi sta hoce? Manite se mahalskih prica.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Znalo se i prije sta radi nisu to mahalske,ali nebitno kazem nista nam u ekipi ne znaci. Gledam ovaj snimak kakav osjecaj za pas ima Jaber..
Fk Željezničar.
Bio je prevaga i u to u nekim utakmicama u najlosijem Želji ikad. Sa 28 godina mu je to najveci uspjeh i mahalanje, strasan igrac.
Fk Željezničar.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ugovor mu ističe na ljeto, ako sam dobro shvatio? Pored toga htio ne htio odigrati minute neće pored Radovca i Hiroša, naravno ako ih zaobiđu povrede. Samim tim ne znam ni kako je mogla doći neka ponuda u klub, ako je igraču ostalo otprilike ili manje od 6 mjeseci do isteka ugovora. Jedino čemu se nadam, da kad mu istekne ugovor, da ga u Želji više neću vidjeti, čak ni na tribinama, ima svoje pitare, pa nek kod njih bude.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
NK ŠIROKI BRIJEG - FK ŽELJEZNIČAR
Datum
25.02.2024. 13:00
TV prenos
ARENA
Sudija
Martinović Josip - Čapljina
Mjesto
Čitluk
A 1
Macić Amer - Mostar
Delegat
Bodiroga Velibor - Trebinje
A 2
Novalić Arnel – Doboj Istok
Posmatrač suđenja
Bureković Muamer - Zenica
4
Todić Dragan - Doboj
Bezbjednost
Kahrić Sead - Jajce
Datum
25.02.2024. 13:00
TV prenos
ARENA
Sudija
Martinović Josip - Čapljina
Mjesto
Čitluk
A 1
Macić Amer - Mostar
Delegat
Bodiroga Velibor - Trebinje
A 2
Novalić Arnel – Doboj Istok
Posmatrač suđenja
Bureković Muamer - Zenica
4
Todić Dragan - Doboj
Bezbjednost
Kahrić Sead - Jajce
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Ponuda je mizerna bila, nek eto nek se prica da je neka ponuda. Sve bitnim igracima sarajeva prijeti suspenzija pred derbi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:22Ugovor mu ističe na ljeto, ako sam dobro shvatio? Pored toga htio ne htio odigrati minute neće pored Radovca i Hiroša, naravno ako ih zaobiđu povrede. Samim tim ne znam ni kako je mogla doći neka ponuda u klub, ako je igraču ostalo otprilike ili manje od 6 mjeseci do isteka ugovora. Jedino čemu se nadam, da kad mu istekne ugovor, da ga u Želji više neću vidjeti, čak ni na tribinama, ima svoje pitare, pa nek kod njih bude.
Fk Željezničar.
Zanimljiv izbor sudija
Hajmo odigrati i vidjeti šta naši momci mogu, a nakon tekme možemo o sudijama. Teren će biti težak, preskakanje igre, pa ćemo vidjeti ko će se bolje snaći.
Jel se prenose kartoni na kup???Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 17:09Ponuda je mizerna bila, nek eto nek se prica da je neka ponuda. Sve bitnim igracima sarajeva prijeti suspenzija pred derbi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:22Ugovor mu ističe na ljeto, ako sam dobro shvatio? Pored toga htio ne htio odigrati minute neće pored Radovca i Hiroša, naravno ako ih zaobiđu povrede. Samim tim ne znam ni kako je mogla doći neka ponuda u klub, ako je igraču ostalo otprilike ili manje od 6 mjeseci do isteka ugovora. Jedino čemu se nadam, da kad mu istekne ugovor, da ga u Želji više neću vidjeti, čak ni na tribinama, ima svoje pitare, pa nek kod njih bude.
-
- Kontakt:
Zuti kartoni se ne prenose, koliko znam.1921ljoze je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:06Jel se prenose kartoni na kup???Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 17:09Ponuda je mizerna bila, nek eto nek se prica da je neka ponuda. Sve bitnim igracima sarajeva prijeti suspenzija pred derbi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:22Ugovor mu ističe na ljeto, ako sam dobro shvatio? Pored toga htio ne htio odigrati minute neće pored Radovca i Hiroša, naravno ako ih zaobiđu povrede. Samim tim ne znam ni kako je mogla doći neka ponuda u klub, ako je igraču ostalo otprilike ili manje od 6 mjeseci do isteka ugovora. Jedino čemu se nadam, da kad mu istekne ugovor, da ga u Želji više neću vidjeti, čak ni na tribinama, ima svoje pitare, pa nek kod njih bude.
Valjda samo crveni se prenosi1921ljoze je napisao/la: ↑23 feb 2024, 00:06Jel se prenose kartoni na kup???Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 17:09Ponuda je mizerna bila, nek eto nek se prica da je neka ponuda. Sve bitnim igracima sarajeva prijeti suspenzija pred derbi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 feb 2024, 15:22Ugovor mu ističe na ljeto, ako sam dobro shvatio? Pored toga htio ne htio odigrati minute neće pored Radovca i Hiroša, naravno ako ih zaobiđu povrede. Samim tim ne znam ni kako je mogla doći neka ponuda u klub, ako je igraču ostalo otprilike ili manje od 6 mjeseci do isteka ugovora. Jedino čemu se nadam, da kad mu istekne ugovor, da ga u Želji više neću vidjeti, čak ni na tribinama, ima svoje pitare, pa nek kod njih bude.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
343 ili 352?
Nešto imam šuhvu da ćemo glat dobit u nedjelju.
Nešto imam šuhvu da ćemo glat dobit u nedjelju.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Prva i protiv Borca je bila vrhunska, pa slobodno mogu reći ,nikad veća dominacija protiv nekog vrhunskog kluba za naše uslove od derbija 5:2.. čak smo u euforiji, poslije Evrope i Borca, stidljivo pisali da bi se mogli potući i za titulu.
A ono qrčina..
Zato polahko, prva utakmica protiv ekipe koja je igrala evropska takmičenja, pred punom Grbavicom nakon 2.mjeseca pauze, a puno novih igrača koji se žele dokazati odmah na debiju... energija i motivacija ista će ubrzo ispuhati. Standardna priča. E tad ćemo vidjeti koliko može ova ekipa. Široki je na Koševu pokazao da su nevjerovatno brza i uigrana ekipa, tako da biće zayebano... ali valjda, osvojimo barem prvi bod sa tih prokletih gostovanja.
A ono qrčina..
Zato polahko, prva utakmica protiv ekipe koja je igrala evropska takmičenja, pred punom Grbavicom nakon 2.mjeseca pauze, a puno novih igrača koji se žele dokazati odmah na debiju... energija i motivacija ista će ubrzo ispuhati. Standardna priča. E tad ćemo vidjeti koliko može ova ekipa. Široki je na Koševu pokazao da su nevjerovatno brza i uigrana ekipa, tako da biće zayebano... ali valjda, osvojimo barem prvi bod sa tih prokletih gostovanja.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, drzgemboadislic, Lokomotifa, sassari, TefalTava i 73 gosta.