Nemam pojma, vjerojatno investitori.
Evo link pa pogledaj.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemam pojma, vjerojatno investitori.
Šta je tu čudno, bio je jedne sezone olimpik, druge radnik, treće krupa, evo sad sloga. Dogodine ide borba za opstanak kao i svi prethodnici.
Bit ću presretan jednu da natkriju dok sam ja živ
Kyeremeh na beku ponovno?
Joj ostavite se više ove priče.
Šta je bilo kad si se probudio?ŠTA_JE je napisao/la: ↑23 feb 2024, 20:25Ukida se jug. Na tom mjestu ide ppdzemna garaza s vise nivoa, gore shoping centar I hotel. Istok se natkriva I pravi se kavez za gostujuce navijace izmedju istoka I sjevera. Na taj način bi se smirili gostujući navijaci koji bi sokirani I u strahu samo sutili kad bi pogledali na s jedne strane one sa sjevera a s druge strane ove psihijatrijske slucajeve s istoka. A usput ovi s istoka svoju paznju bi s terena usmjerili na gostujuce navijace.
Bezveze si se nasrao pametni, dali su nam u junu vec da modernizujemo/investiramo, da ne parafraziras ljudino.AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:28Ima jedna narodana poslovica: "kao čovjek planira a Bog određuje"
Miže se preslikati i na nas i naš klub...."klub planira, politika (vlast) određuje.
Nikad niti jedna vlast u ovom Gradu neče dozvoliti da privatnici upravljaju državnom imovinom i da na njoj zarađuju bez da ta ista vlast nema koristi od toga, ma koliko to bilo korisno za sve građane ovog Grada Države...
Tako da i ovo će vjerovatno ostati još jedan u nizu pokušaja od strane kluba da se investira.
Na kraju da parafraziram isto jednu kultnu rečenicu "...mi bi da kao investiramo a oni nam kao nedaju..."
Ma nije toliko jer bi onda značilo da je na istoku bilo 6000 ljudi. Na sjeveru je bilo oko 1500, istok oko 4000 i zapad oko 2500. Koja stotina gore-dole.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:53Istok bio skoro skoz pun. Iznenadilo me da je i u onim coskovima prema sjeveru i jugu bilo dosta ljudi. Možda još milja da je mogla stati.
guadalupe je napisao/la: ↑23 feb 2024, 23:37Bezveze si se nasrao pametni, dali su nam u junu vec da modernizujemo/investiramo, da ne parafraziras ljudino.AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:28Ima jedna narodana poslovica: "kao čovjek planira a Bog određuje"
Miže se preslikati i na nas i naš klub...."klub planira, politika (vlast) određuje.
Nikad niti jedna vlast u ovom Gradu neče dozvoliti da privatnici upravljaju državnom imovinom i da na njoj zarađuju bez da ta ista vlast nema koristi od toga, ma koliko to bilo korisno za sve građane ovog Grada Države...
Tako da i ovo će vjerovatno ostati još jedan u nizu pokušaja od strane kluba da se investira.
Na kraju da parafraziram isto jednu kultnu rečenicu "...mi bi da kao investiramo a oni nam kao nedaju..."
https://www.centar.ba/vijesti/19374/usv ... pu-Y1fSRE4
Ljetne pripreme su ipak najvažnije, a Simon ih nije odradio s nama prošle godine.Sacekati da prođe s nama ljetne pripreme 2024, pa cemo mi suditi u ljeto 2025. Do tada je najvažnije drzati se mjesta koje vode u Evropu. Titulu eventualno napasti u sezoni 25/26 ili 26/27.
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bilosta, Burberry46, Jadnimi, juka55, keli, mnon46, Oerde, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK, THEC, Varijantas8 i 79 gostiju.