Pratim ove HR podcaste i inace tu ligu pratim dugo,oko ruke i penala se moze napisati knjiga,svako malo nesto mjenjaju ako se od igraca odbije lopta pa ga naknadno pogodi u ruku nekad sviraju penal nekad ne,sam voditelj kaze prestao sam da komentarisem kad se nekom svirne penal jer vise pojma nemam koji su kriteriji. Kao primjer navodi Rijeku svirne im penal ista takva situacija sljedece kolo Osijek Hajduk nece da svirne penal.zrinjamo je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:34Brate Kaljanac nije. Ono je čist penal za Velež bio. Svi smo gledali noge, ali je rukom bio prekršaj i penal. Čuj 50 50.
Ono oko linijskog suca Sarajevo Široki bistri. Čovjek ne stoji dobro i to je bitno jedino.
Kaže Karić prvo udario loptu. Pa čovjek grubo išao, šta ima veze što je udario loptu prvo, čist žuti, kao i Bradariću.
Pa priče o kompenzaciji nakon greške, pripremi utakmice.
A prvi put obrazlaganje zašto navodno nije Mekićeva ruka penal protiv Tuzle je šou.
Više pažnje i posvete pripremi i edukaciji nego stylingu Haris.
Feja i Gabela odlični.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Apsolutno se slazem sa navijacima borca i trebalo im je obezbjediti jedan dio tribine,mogao je lijevi cosak natkrivene tribine,u ostalom vazda je korektno bilo kad su lesinari dolazili i nebi sigurno sukoba bilo.
Kako su najavljivali ove emisije očekivao sam najmanje kao onaj doppelpass na dsf s kraja devedesetih.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Jesul horde prekinuke bojkot zbog ajle ili?
-
- Kontakt:
Vecina klasicni besposlicari i usudio bi se reci dileri i slicna zanimanja.Suvorov je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:51Pa ima masa onih poslova bolnica, policija, vatrogasci, obezbjedjenja, benzinske pumpe. Prva smjena, nocna, pa dva slobodna dana. Njima je svejedno je li vikend ili je radni dan, kako ih zakaci, a i mozes zamijeniti smjenu. Onda ovi razni call centri sto forsiraju nocne smjene i jos dosta raznih poslova.Vjeverica777 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:33Dobro to stoji, ima i toga. Mislim u redu mi je da netko uzme i slobodan dan i ode pratiti svoj klub na neko europsko gostovanje, ali kad vidim momke od 25 - 30 godina, srijedom u 13:00 na gostovanju u 200-300 kilometara udeljenoj Bijeljini to već zovem klošarlukom...Torino je napisao/la: ↑21 feb 2024, 20:13
Tolika je neimaština da vidiš na tim momcima jakne od po 500KM, tene 300KM, telefon 1000KM...
Neimaština, a naveče ne možeš parking naći. Auta po cesti parkirana.
Neimaština, a svi imaju hrane za mjesec dana u kući. Kad pogledaš statistiku ko ima hrane za sutra je bogatiji od 75% stanovništva na zemlji.
Ljudi u državnim firmama izlaze kad hoće i koliko hoće, raja kod privatnika počela raditi šta hoće. Slobodni dani više nisu vikendom nego jedan radni dan možeš uzeti. Vikend zaboravi, ljudi prilagode utakmicama... Buruku još dokaza da smo jedni od bogatijih ljudi u svijetu, drugo je to što smo u duši bijeda.
Ko studira, mnoga predavanja nisu obavezna, a i sa onih obaveznih mozes izostati do 3 puta.
Nije uopste vau otici na utakmicu radnim danom, kad pola ljudi ne radi od 8 do 16 sa slobodnim vikendom. Naravno da tu ima i besposlicara, ali ni blizu toliko koliko djeluje na prvu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja koji pratim bingo akcije sam ovo shvatio kao licnu uvredu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zvijezda 09-Sarajevo
Željezničar -Sarajevo
Sarajevo -Igman Konjic
Između Zvijezde i Želje imaju kup protiv Borca u gostima
Oni boda nece osvojit do kraja druge trećine prvenstva
Jedina im je šansa im je protiv mog Želje
Mulalic rekao celnicima Igmana da sigurno pobjeđuje na Koševu
Ako ih mlatne Zvijezda danas oni su gotovi
Istočna tribina ce odraditi svoje i oni postaju kandidat za ispadanje iz lige

Željezničar -Sarajevo
Sarajevo -Igman Konjic

7 bodova iz ova tri kola minimalno i prolaz u kupu. Ima da pucaju čirevi po BL, manjem, tj. plavom dijelu Sarajeva i na istoku Koševa.svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 08:30Zvijezda 09-Sarajevo
Željezničar -Sarajevo
Sarajevo -Igman Konjic
![]()

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Prica se da ce Zvijezda 09 poceti sa prodajom utakmica u ovom drugom dijelu, opstanak tesko da ce izborit a i jedva su usli u ligu.. neki mutan lik iz uprave u sve to umijesan, al eto ostaje da vidimo, prvo danas pa u narednom periodu 

Ko danas kod kona ima dva zuta? Da li ce ćelo biti na zadatku? 
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Sta ce prodavat, Luka Jovic im predsjednik, ne hebu njih pareMostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 09:48Prica se da ce Zvijezda 09 poceti sa prodajom utakmica u ovom drugom dijelu, opstanak tesko da ce izborit a i jedva su usli u ligu.. neki mutan lik iz uprave u sve to umijesan, al eto ostaje da vidimo, prvo danas pa u narednom periodu![]()

-
- Kontakt:
Radika Maric ima glavnu rijec, vjerovatno ga banjalucani bolje poznajuriGonTM je napisao/la: ↑24 feb 2024, 09:57Sta ce prodavat, Luka Jovic im predsjednik, ne hebu njih pareMostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 09:48Prica se da ce Zvijezda 09 poceti sa prodajom utakmica u ovom drugom dijelu, opstanak tesko da ce izborit a i jedva su usli u ligu.. neki mutan lik iz uprave u sve to umijesan, al eto ostaje da vidimo, prvo danas pa u narednom periodu![]()
![]()
Aničić, Ziljkić, Mustafić, Hasić, Peneranda.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sto se tice vas, haman molite dragog Boga da ga Pena dobije, a za ove ostale se grizu nokti.
Ni Ziljkićev karton me ne bi nasikirao kakav je unazad pola godine

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Gledaj kvote na Sarajevo danas koda igraju sa Dinamom
Zato je 1,10 kad igra s velikanom iz dodikoveMostarac12345 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 10:22Gledaj kvote na Sarajevo danas koda igraju sa Dinamom
-
- Kontakt:
Ima li neko link za utakmicu Zvijezda Sarajevo
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921 i 29 gostiju.