FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa koga ubaciti umjesto Ziljkica? Nemas lijevo krilo da valja osim njega.
Neka nam je Bog na pomoći sa ovovm veznom linijom
Iliev
Kyeremeh Djurickovic Ancic Radovic
Buljubasic Mustafic Matanovic
Hasic Oliveira Ziljkic
Ipak se nije odistalo od Kyeremeha na beku, sto znaci da ce Hasic dosta napadati sredinu i pokusati praviti prostor za Kyeremeha. Mislim da nam ekipe ovo lako brane i ovde dosta zavisimo od individualnih kvaliteta. Isto je i sa lijeve strane gdje Ziljkic uglavnom ide na dribling. Mi imamo dva krila lijevo Ziljkica koji uvijek stima na desnu nogu i desno Hasica koji se uvijek stima na lijevu nogu.
Nisam neki strucnjak ali ovo se lako brani u niskom bloku gdje su uske linije i ako imas dva brza igraca preopasan si iz kontri. To nam se desilo sa sirokim i oni su izgledali opsano, a ustvari su bezveze ekipa i vidjet cete da ce ih zeljo dobiti bez problema.
Mislim da za ovo sta Rozman pokusava nama trebaju bas bas kvalitetni igraci koji nama i nisu bas dostupni.
4231 je najbolja moguca formacija i realno najlakse ti je naci igrace tog tipa, trebaju ti krila koja ce napasti dubinu i treba ti 10tka koja ce ulaziti na drugog spica i dvije super 6tice koje ce zatvarati kontre i pokrivati beka koji je otisao naprijed.
Ne znam mozda mastam, ali ovo sta Rozman trenutno radi mi ovisimo o tome da nam se otovori utakmica nekim individualcem koji ce imati svoj dan.
Kako god podrska klubu, igracima trenerima samo tako mozemo naprijed.
Kyeremeh Djurickovic Ancic Radovic
Buljubasic Mustafic Matanovic
Hasic Oliveira Ziljkic
Ipak se nije odistalo od Kyeremeha na beku, sto znaci da ce Hasic dosta napadati sredinu i pokusati praviti prostor za Kyeremeha. Mislim da nam ekipe ovo lako brane i ovde dosta zavisimo od individualnih kvaliteta. Isto je i sa lijeve strane gdje Ziljkic uglavnom ide na dribling. Mi imamo dva krila lijevo Ziljkica koji uvijek stima na desnu nogu i desno Hasica koji se uvijek stima na lijevu nogu.
Nisam neki strucnjak ali ovo se lako brani u niskom bloku gdje su uske linije i ako imas dva brza igraca preopasan si iz kontri. To nam se desilo sa sirokim i oni su izgledali opsano, a ustvari su bezveze ekipa i vidjet cete da ce ih zeljo dobiti bez problema.
Mislim da za ovo sta Rozman pokusava nama trebaju bas bas kvalitetni igraci koji nama i nisu bas dostupni.
4231 je najbolja moguca formacija i realno najlakse ti je naci igrace tog tipa, trebaju ti krila koja ce napasti dubinu i treba ti 10tka koja ce ulaziti na drugog spica i dvije super 6tice koje ce zatvarati kontre i pokrivati beka koji je otisao naprijed.
Ne znam mozda mastam, ali ovo sta Rozman trenutno radi mi ovisimo o tome da nam se otovori utakmica nekim individualcem koji ce imati svoj dan.
Kako god podrska klubu, igracima trenerima samo tako mozemo naprijed.
Zadnja izmjena: SHZ82, dana/u 24 feb 2024, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Lija je morao poceti ili u sredini ili na lijevom krilu. Nadam se da ce uci pocetkom drugog a ne u 80 i nekoj ko prosli put
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nema u ovom sastavu kreativnosti,ni probojnosti. Anemicno i sterilno.Bice patnja. Nadati se frljoki , s nase strane svakako a ako bude sa njihove,to je onda i onako kraj za danas.
Kvota 1,65 na na. Kladionicari nas ne cijene .
A lako je izbacivati igrace a koga ces ubacivati. Nemas nikoga u formi ,nikoga raspolozenog. Hasic jedini daje znake zivota. Veznjaci mrtvi i prednji i zadnji,krila ne postoje,bekovi neprobojni,stoperi spori,losi u napadackom skoku.
Sve je to rukopis Slovenca. Ubio je ekipu,sve je unistio.
A lako je izbacivati igrace a koga ces ubacivati. Nemas nikoga u formi ,nikoga raspolozenog. Hasic jedini daje znake zivota. Veznjaci mrtvi i prednji i zadnji,krila ne postoje,bekovi neprobojni,stoperi spori,losi u napadackom skoku.
Po meni Durakovic se trebao istrpiti na lijevom beku,imo je i par povreda.Sta ce mu Radovic ispred Durakovica.
Saliman i Vukoja su najveće prijetnje po naš gol, naručito Saliman treba ga staviti na našu watch listu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ubio glupan svu kreativnost,olako se rijesio Vrancica i Avrama.Sad na sredini imamo takve tipove igraca koji se znaju dodavat samo na centru naravno daleko od gola protivnika.Covjek igra sa 3 DMF.Antikloc je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:24Nema u ovom sastavu kreativnosti,ni probojnosti. Anemicno i sterilno.Bice patnja. Nadati se frljoki , s nase strane svakako a ako bude sa njihove,to je onda i onako kraj za danas.
Bolje si informisat od mene, ovo sam samo prenio sa onog ReCap što je klub objavio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hajde za pocetak neka je ohladio dvojicu nedodirljivih. Vidjecemo je li radi derbija ili po zaslugama, ali ne moramo napadati unaprijed
Samo ako se ne budemo patili i poradjali svaki pokusaj akcije kao u dvije prosle tekme, ja cu biti zadovoljan.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Dobro si to mogao prevaliti preko tatstatureSanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:16Pohvale sto je izbacio Prevarandu i Xavija nezamjenjivog.
Dumaninr
Nije ni pocelo, raja vec sere.
Naprijed bordo bijeli
Naprijed bordo bijeli

- skullcrusher
- Kontakt:
Brate nazor palamudis. Sta da i, dobili Odluku u junu i radilo se na projektu do nedavno, sada kad je zavrseno ide prezentacija i ulaganje, ne znam sta ti nije jasno.AVNOJ je napisao/la: ↑24 feb 2024, 00:33guadalupe je napisao/la: ↑23 feb 2024, 23:37Bezveze si se nasrao pametni, dali su nam u junu vec da modernizujemo/investiramo, da ne parafraziras ljudino.AVNOJ je napisao/la: ↑23 feb 2024, 22:28Ima jedna narodana poslovica: "kao čovjek planira a Bog određuje"
Miže se preslikati i na nas i naš klub...."klub planira, politika (vlast) određuje.
Nikad niti jedna vlast u ovom Gradu neče dozvoliti da privatnici upravljaju državnom imovinom i da na njoj zarađuju bez da ta ista vlast nema koristi od toga, ma koliko to bilo korisno za sve građane ovog Grada Države...
Tako da i ovo će vjerovatno ostati još jedan u nizu pokušaja od strane kluba da se investira.
Na kraju da parafraziram isto jednu kultnu rečenicu "...mi bi da kao investiramo a oni nam kao nedaju..."
https://www.centar.ba/vijesti/19374/usv ... pu-Y1fSRE4
Da, i????
Šta bi od tog????
Gdje nam je sporazum????
Koji dio sportskog kompleksa????
Jel davanje savlasnosti i ulaženje u posjed isto????
Da se razumijemo na istoj smo strani ja bi bio najsreniji kad bi rekli već u utorak počinjemo raditi i kad bi nama navijačima dali mogučnost da učestvujemo u izgranji stadiona. Dešavanja iz prošlosti, barem meni, daje za pravo da budem sumnjičav.
- morsecode
- Kontakt:
Sretno momcima, hajmo konacno da prekinemo sa ovom losom igrom
"To je jednostavno SARAJEVO"
- feniksptica
- Kontakt:
Ponovo eksperiment s Kyeremehom na desnom beku. On ne moze apsolutno nikoga braniti 1 na 1. Ne znam cemu pokusavanje necega sto se jasno vidi.
Uostalom sta ces u 27 godini praviti od njega nesto sto nije.
Uostalom sta ces u 27 godini praviti od njega nesto sto nije.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Matanovic Mustafic Buljubasic. Kakav vezni red, strah i trepet za svakog protivnika
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, crnehorde, guadalupe, Hajdeee, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, rimljanin90, Seipronto, tuitamo i 102 gosta.