Nisam brate rekao ni da su naši predobri, al je očigledno da je ovaj slovenac katastrofa. Šanse mi kako treba nismo napravili a ni akcije za ove 2 utakmice a sloboda isto nije ništa bolje samo što smo sreće imali. Realnonapoleon72 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:44Eto "bosanac i fudbal" ide, za 32 godine samostalnosti napravili jednog igraca, i to ga Bog spasio i poslao mu Pliseka da ga povede u Cesku. Najbolji treneri nam ne mogu do Indonezije dobacit.Krompirusa je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:42Ovo treba pod hitno otpustiti s klupe, ovo je katastrofa. Mnogo slabiju ekipu smo imali i s drugim trenerima ali smo dosta bolje igrali. Čuj slovenac i fudbal ne ide to ba nikako, propast. Ovakve igrače imati i ovako igrati ovo je žalosno i sramota šta nam čovjek radi. Kako ljudi pare uzimaju pa ovo je za ne povjerovati, kriminal čisti![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Andjusicu oprosti nam,ne znamo sta radimo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo nije realno koliko je lose sta je ovo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Kako mračite, puna podrška Rožmanu i Ibričiću. Ni Rim nije izgrađen za jedan dan, dajte ljudima par sezona, možda budemo u top 3, do tada odite do fan shopa, animirajte neke prijatelje da kupe člansku, uzmite nove kabanice. Ništa nije izgovor, nema nazad!
Hajmo u drugom poluvremenu, bar po još dva šuta u okvir!
Hajmo u drugom poluvremenu, bar po još dva šuta u okvir!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Jedno se mora Rožmanu priznati.Istrajan je u tome da ne da šansu Anđušiću na prednjem veznom, jedinom kreativnom igraču u ekipi ali i dalje fura ovaj negledljivi i neučinkoviti fudbal.
Aferim
Aferim

- Kockoglavi
- Kontakt:
Rozmane postedi nas ovog tvog napadackog fudbala i ostavku podnesi. Jbt ti nisi dobar
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Malo je to. Ako Mirva podupla tek onda s pravom mozemo ocekivati poneki sut na go.
I protiv Listice smo imali nulu na poluvremenu !!
Samo kazem

Samo kazem

Pravac jahorina mozda su momci naucili skijati fudbal ili neznaju ili su zaboravili igrati
- napoleon72
- Kontakt:

Al ne bi ovdje Haland pomogao, kad nema lopti. Ovako sam samo Chelsea gledao da igra, nabij na Drogbu pa nek se snadje. Al Drogba se snadje, Renan ne moze, to je spic koji sa visokim procentom uspjesnosti realizuje sanse koje mu drugi stvore, sam sebi je ne zna napravit. Hamza inace nije ni 20% Renana al u ovoj formaciji bi se bolje snasao, barem bi sebi nalazio prostor sa 20 metara i rokao po golu. U Tuzli je usao i stvorio sebi dvije fine sanse.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Protok lopte los, izvlacenje prema korner zastavici los, nijedan igrac nije zasluzio prolaznu ocjenu
-
- Kontakt:
Pa sto dodje onda u Bosnu iz tako bolje lige i drzave ako je toliki strucnjak? Ovo je sve samo ne fudbal sto je napravio slovenac.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:49E vala baš,ko smo mi da ponižavamo bilo koga kad je u pitanju sportnapoleon72 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:44Eto "bosanac i fudbal" ide, za 32 godine samostalnosti napravili jednog igraca, i to ga Bog spasio i poslao mu Pliseka da ga povede u Cesku. Najbolji treneri nam ne mogu do Indonezije dobacit.Krompirusa je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:42Ovo treba pod hitno otpustiti s klupe, ovo je katastrofa. Mnogo slabiju ekipu smo imali i s drugim trenerima ali smo dosta bolje igrali. Čuj slovenac i fudbal ne ide to ba nikako, propast. Ovakve igrače imati i ovako igrati ovo je žalosno i sramota šta nam čovjek radi. Kako ljudi pare uzimaju pa ovo je za ne povjerovati, kriminal čisti![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
Brate zar ti nije jasno da mi necemo dobit dns, vidis i sam koliko je ovo lose osim ako nam Sabrija donese pobjedu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Kad sam slušao Rozmana i Jeleskovica s priprema u onim izvještajima med i mlijeko, ljepota slušati, sistem, nadogradnja igre, europski trendovi.

-
- Kontakt:
I nek uzimaju glavatu levatinu, samo deri levata do zadnjeg dolara kad je krembil, ebala ga Ajla u pakaš!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 24 feb 2024, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najgore od svega što ćemo ovo dobiti nekako, a onda ide opet patnja narednih 5 kola dok nas neko ne razguzi i izgubimo šanse za evropu. Treba mijenjati dok je vrijeme
Nije zezancija i nisam neko ko inace “baca bombe”, sto mozes i provjeriti. Informacija je direktno iz kluba potekla. Nije prvi puta da informacije cure.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba pohvaliti da smo konacno dostigli konstantnost u igri kuci i u gostima. Konstantno smo losi...

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, PeppermintSA, skoJaa, THEC, tuitamo i 66 gostiju.