FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako šutiraju prema golu ko da Ragbi igraju
Svaki Mirzin go sa sobom vuce 5 iducih utakmica lansiranja lopti na obliznja brda i planine
73 minut a samo dvije izmjene urađene
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
E ja dobrog ugla kamere, idealna za gledati Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ma dva puta su imali sah - mat poziciju, al im nedostaje zavrsni kvalitet.
Smislenije igraju.
- FKS -
Ja to upravo sad govorim drugu. Pa.****.vam nesposbno sve to isto da da pravnik ne zna da napiše akt dopis nesto banalno ili da.ekonomista ne zna da proknjizi tako i oni ne znaju mrtvi pas da odigraju. Skup pizudina i hadaljaBordoArmy88 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:21Kakvi bogalji i invalidi žive od fudbala....ali dok god ima još većih debila kao Mirvaha koji će to plaćati neka ga i šišaju, libo ih...
Martinović je za Aničića Maldini
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svega se nakotilo i nakupilo u klubu i ekipi, ne znam šta očekujete. Svakakvog smeća. Dobro je i ovo. Ko je Mirvi kriv što potpisuje dugogodišnje ugovore i masno plaća polovnjake. Odigraju 2,3 tekme fino, ostatak drkanje khurca do kraja sezone, ide raskid ugovora, plaćanje odštete i on ide dalje. Svake sezone isto. Ne zna se ovdje nikakav red, zato i ovakva situacija zadnje 2,3 sezone.
Prodao vam Slovenac muda pod bubrege. Rastjerao bolje igrace od ovih trenutnih, prodavao maglu i pricao da ce se njegov pecat vidjeti tek kad on odradi kompletne pripreme s ekipom i kad dovede pojacanja po svom ukusu, a evo nakon sto je sve to dobio - go im visi u zraku protiv superjake Zvijezde.
Mozel se zadnjoj ekipi dati go
Da sam na mjestu Anđušića pljunuo bih Rožmana i otišao iz ekipe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Preslikana tekma sa Listicom. Prvo poluvrijeme oprezno i bezidejno. Drugo poluvrijeme otvaranje,propuh sporih stopera nazad. Jedini razlog sto i rezultat nije isti je nekvalitet protivnika.
Bod je kao kuca !!
Bod je kao kuca !!
Ima li minut za Nemanju, Hamzu?
Zadnja izmjena: Conscious, dana/u 24 feb 2024, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- morsecode
- Kontakt:
11 bodova su skupili za citavu sezonu, pa ne mogu da vjerujem da smo u egalu sa njima 

"To je jednostavno SARAJEVO"
- luckystrike
- Kontakt:
Igra go kur@c.
rozman k@rina i k'o trener i k'o covjek.
rozman k@rina i k'o trener i k'o covjek.
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 24 feb 2024, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovaj teren više je.be Zvijezdu nego nas, tugo moja.
-
- Kontakt:
Joj sramote Allahu dragi, pa kako ljudi pare uzimaju. Pola igrača je nesposobno, kakvu platu imate i za kakav klub igrate vi ko balerine
Trenutno korisnika/ca: Haksss, nedimmmm1337, Proximic, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 80 gostiju.