Jah eto htio je prečku pogodit
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
A kad smo kod kuće izgubili od Goška,Krupe ili u gostima od Mladost, Leotar, Radnik i itd, to si zaboravio ili?
I tad su igrali Rahmanović i Ahmetović. Ovo danas sa Zvijezdom ništa nije novo. Pogledaj u zadnji 20 godina protiv koga smo sve izgubili i kakva nam je igra bila, samo narod to zaboravi.
Nije sve super bilo, a i tad kad su oni igrali, sviju smo otjerali jer eto brzo se vjetar okrene, sad je dobar, pa kasnije nezna ništa više...
-
- Kontakt:
Ko ima loptu vise u posjedu logicno taj više i griješi - Simon Rozman
- Kockoglavi
- Kontakt:
Izmjene nista ni sa cim.
Hamzu je trebao prije 10 minuta ubaciti debilčina
Ja i dalje odgovorno tvrdim da je DAL najbolje sto smo imali ove sezone, a mi smo ga najvise pljuvali.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
- Kontakt:
MA MRŠ U **** MATERINU VIŠE
-
- Kontakt:
ili baklave taktika, kad shvatimo koji je naš go a koji njihov cilj je da uguramo što više a što manje primimo ovo je fenomenalnoKrompirusa je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:39Ko ima loptu vise u posjedu logicno taj više i griješi - Simon Rozman
-
- Kontakt:
Luzeri 1946.To nam je u genima
Pa pitari ne mogu bazen pogoditi sa 10 Metara. ..mene stid gledajući na TV..
Svima je u glavi samo daj da ja šutam, daj da ga ja zabijem, ostale ko yebe. Niko je nikom ne da. Smećari sebični.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Gle ovih novih lafo nav8jaca sto sami sebe citirajuKrompirusa je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:42ili baklave taktika, kad shvatimo koji je naš go a koji njihov cilj je da uguramo što više a što manje primimo ovo je fenomenalnoKrompirusa je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:39Ko ima loptu vise u posjedu logicno taj više i griješi - Simon Rozman

Čitavu utakmicu forsiraš ubačaje i vidiš da nema ništa od toga ti i dalje nastavljaš to.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Anicic k@rina
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, boki86, PAPE3 i 49 gostiju.