Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ajjjjj al me iksira u kecaaa aaa Real Madrid nicaze
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nevjerovatno. Spominjao sam da ce se svaki iduci kiks bordo divova duplo vise ismijavat zbog utakmice protiv Slobode i stava: ko ti je ko mi...ali ovo nisam mogao ni u snu ocekivati. Cak nije ni za ismijavanja nego za momentalnih otkaza
Meni ovo iskreno nisu cista posla od strane Mirvica.Da toliko ulozi u ekipu i da se ovako ponasa nakon ne losi rezultate vec i igre.Ne znam.Ovo il je neko pranje para il je u pitanju kladionica.Ko zna kakve su uplate po Aziji bile.Imas napadaca koji vrijedi milion eura a on ne uputi udarac po golu vec tri utakmice..i dalje da ne pricam..
-
- Kontakt:
Sarajevo je i na jesen imalo vise srece nego pameti.
Igman, Posusje u gostima ne znaju ni oni kako su pobjedili, Velez i Zrinski isto kuci apsolutno nezasluzeno.
Igman, Posusje u gostima ne znaju ni oni kako su pobjedili, Velez i Zrinski isto kuci apsolutno nezasluzeno.
-
- Kontakt:
Daj Ismire Slobodu na penale, izgidosmo!
Zelim Mirvicu da sto duze ostane u Sarajvu...
Prodaja igraca,pranje para i kladionice kako divno
Prodaja igraca,pranje para i kladionice kako divno
-
- Kontakt:
Ne navijam za Sarajevo ali im iskreno čestitam na porazu, nastavite niz

-
- Kontakt:
Rekao sam ja da Prevaranda okrece utakmicu. Molim vas sljedecu tekmu 100 zastava Venecuele!!!
Gdje je onaj pitarSMRAD

Gdje je onaj pitarSMRAD
Ma kakav crni Mirvic, ljudi su kriminalno losi, tri pasa ne mogu sastavit a vrijede 10 miliona eurasegasega1 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:05Meni ovo iskreno nisu cista posla od strane Mirvica.Da toliko ulozi u ekipu i da se ovako ponasa nakon ne losi rezultate vec i igre.Ne znam.Ovo il je neko pranje para il je u pitanju kladionica.Ko zna kakve su uplate po Aziji bile.Imas napadaca koji vrijedi milion eura a on ne uputi udarac po golu vec tri utakmice..i dalje da ne pricam..
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Jesam li ja rekao da je i bod dobar ?! 
Tanka je linije izmedju boda u Ugljeviku i potuci se sa Fiorentinom.

Tanka je linije izmedju boda u Ugljeviku i potuci se sa Fiorentinom.
Pozdrav za sve šizopitare koji su ismijavali bod Veleža na oranici u Modriči. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne treba dramiti,zvijezda je dobila i Listicu i zrinjskog kuci,pa sto ne bi i nas ?! Iduce kolo imamo lakseg protivnika,pa cemo i do bodova !!
A inace,veceras u 20,00 BH hokej reprezentacija igra utakmicu protiv Hong Konga u Skenderiji,ulaz slobodan. Dodjite da podrzite nase momke.
Juce smo pobijedili Iran. Hajmo svi zajedno do pobjede !!
A inace,veceras u 20,00 BH hokej reprezentacija igra utakmicu protiv Hong Konga u Skenderiji,ulaz slobodan. Dodjite da podrzite nase momke.
Juce smo pobijedili Iran. Hajmo svi zajedno do pobjede !!
-
- Kontakt:
Ne znam ko je napisao post, al sjećam se pred početak sezone da je zvučio ovako
“Zbog ovih debila od navijača Sarajeva što prozivaju sve druge klubove a ne gledaju svoje, svaki kiks Sarajeva će se dočekat za maksimalno trpanje pitara”
E pa nek je, treba vas **** konstantno jer ste prvaci zimskih priprema propalice male.
Samo vi tuđu avliju gledajte
“Zbog ovih debila od navijača Sarajeva što prozivaju sve druge klubove a ne gledaju svoje, svaki kiks Sarajeva će se dočekat za maksimalno trpanje pitara”
E pa nek je, treba vas **** konstantno jer ste prvaci zimskih priprema propalice male.
Samo vi tuđu avliju gledajte
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 24 feb 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zvijezda - Real Madrid iz X u kec 11.50.
Ismiru je mnogo teško:
Ismiru je mnogo teško:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Peter Prevc na nivou
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kae ovo mi je bolji profil
Pa jedino nenormalno je da neko ulaže tolike pare, a nema nikakav efekt. I to u biti i dovodi do zaključka da se radi o nekom pranju para, kriminalu, ili šta već. Ali, to je osnova, a rezultati nemaju veze s timsegasega1 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:05Meni ovo iskreno nisu cista posla od strane Mirvica.Da toliko ulozi u ekipu i da se ovako ponasa nakon ne losi rezultate vec i igre.Ne znam.Ovo il je neko pranje para il je u pitanju kladionica.Ko zna kakve su uplate po Aziji bile.Imas napadaca koji vrijedi milion eura a on ne uputi udarac po golu vec tri utakmice..i dalje da ne pricam..

Sve u svemu, ništa toliko nenormalan rezultat. Ludi su oni koji su očekivali da će Sarajevo gaziti, jer se ni u prvom dijelu sezone to nije dešavalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.