Naravno! Sto bi dao ostavku i odrekao se novca, ovako ce fino kad popusi derbi,ispadne iz Kupa i ostavi nas bez Evrope fino dobiti otkaz i naplatiti dobru lovu. Pa nije prvi koji nas uzima na vec oproban recept.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Može i mora bolje, treba vremena, podrška treneru!
Mlaco dosao na svoje s.mece gurbetsko
Vi sto dizete medijske hajke j.ebemo vam majke
Vi sto dizete medijske hajke j.ebemo vam majke
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma kakva Evropa.Ne zasluzujemo je i tacka.Nema sistema,nema igre,nema nista.Konstantno se traze neki izgovori.
Pa pogledajte nasa krila Ziljkica,Kyeremeha i Penaranda.Koliko su dali golova i koliko imaju asistencija a uzimaju dobre pare.Nama treba trener koji zna zagalamiti i koji ce unijeti strah u kosti igracima a ne treba vremena i te gluposti.Rozman nema autoriteta a igrace boli neka stvar.Bitno je da je redovna plata i to je to.
Pa pogledajte nasa krila Ziljkica,Kyeremeha i Penaranda.Koliko su dali golova i koliko imaju asistencija a uzimaju dobre pare.Nama treba trener koji zna zagalamiti i koji ce unijeti strah u kosti igracima a ne treba vremena i te gluposti.Rozman nema autoriteta a igrace boli neka stvar.Bitno je da je redovna plata i to je to.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 24 feb 2024, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Neka ovako nam i treba, Rožman ima punu podršku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo. To me od svega najviše izjeda, koliko je ljudima drago.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:58Doslo vrijeme da frustrirani kazu, "jesam ja rekooo".
Nema veze, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.
Sramotan poraz, ali ne mogu preći preko onog gola. Ofsajd kilometar ybte. Nek smo izgubili, nije upitno, ali nije mi jasno kako neko može vidjeti ono kao regularno. Ono bi i Borcu ko ofsajd svirali.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ostavku nece niko podnijeti, nemojte biti naivni. Otjerati, kako? Ne moze ni to, jer se autobus ljudi slepa uz trenera.
Offside ko Fahrin toranj ali previše je ovo..baš previše.
Od mene imaš još derbi i onda majci svojoj možeš prosipati priče o "energiji i zajedništvu".
I kraj jeseni je bio loš ali ovo je već katastrofa.
Ps...kod nas je najmanja plata 4.500 a zamislite kolike cifre uzima njih 5-6
Ps 2....zašto je otjerao sve one koji su mogli bar sa klupe ući i dati neki pas naprijed.
Od mene imaš još derbi i onda majci svojoj možeš prosipati priče o "energiji i zajedništvu".
I kraj jeseni je bio loš ali ovo je već katastrofa.
Ps...kod nas je najmanja plata 4.500 a zamislite kolike cifre uzima njih 5-6
Ps 2....zašto je otjerao sve one koji su mogli bar sa klupe ući i dati neki pas naprijed.
Ovakav vezni red staviti i nadati se necemu, ne mogu to sebi da objasnim...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Rozmane produzi put odmah za Sloveniju. Ne dolazi u Sarajevo
-
- Kontakt:
je li kontaktiran Husref? zna li se sta?
Nema Rozman veze s ovim. Sto je do trenera ko zna ista o fudbalu vidi da je on je probao ili proba sve sto trener mora da uradi. Proba razlicite postave - odmah, mjenja u toku utakmice, daje upute citavu utakmicu, ko hoce da vidi prvi put i zadnjih haj reci cu pet godina, imamo i akcije iz prekida, al ne igra on.
Problem je doprinos nasih najboljih igraca, od nazalost!
Renan nije ni sjena igraca iz prvog dijela i po meni je to najveci problem- u tri utakmice nije jednu loptu primio kako treba a ne da je sta napravio. Jednostavno nikakve koristi od njega u prve tri utakmice. Drugo, Hasic je procitan s lijevom nogom, i onda kad mu zatvore tu opciju postane beskoristan, forsira bezveze i samo nervozu unosi. Anicic je jednostavno prespor, posebno za ovaj sistem koji trazi Rozman, gdje zadnja linija “igra” dzaba mu iskustvo. Ziljkic je pogubljen i dalje. Kad ova 4 ne igraju ostali se samo utope us sve to. Trud se ne moze osporiti vecini.
I da, povrh svega danas smo pokradeni. Prosto je nevjerovatno da niti jedan od sudija nije vidio onaj aut. Ocekujem realciju iz kluba jer na ovom ne smije ostati.
Problem je doprinos nasih najboljih igraca, od nazalost!
Renan nije ni sjena igraca iz prvog dijela i po meni je to najveci problem- u tri utakmice nije jednu loptu primio kako treba a ne da je sta napravio. Jednostavno nikakve koristi od njega u prve tri utakmice. Drugo, Hasic je procitan s lijevom nogom, i onda kad mu zatvore tu opciju postane beskoristan, forsira bezveze i samo nervozu unosi. Anicic je jednostavno prespor, posebno za ovaj sistem koji trazi Rozman, gdje zadnja linija “igra” dzaba mu iskustvo. Ziljkic je pogubljen i dalje. Kad ova 4 ne igraju ostali se samo utope us sve to. Trud se ne moze osporiti vecini.
I da, povrh svega danas smo pokradeni. Prosto je nevjerovatno da niti jedan od sudija nije vidio onaj aut. Ocekujem realciju iz kluba jer na ovom ne smije ostati.
Ja bas vidim pomak, od kad je Vignjeta tu, sve smo gori i gori!muhamedhulk je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:04Kao sto sam i najavio..nista ni sa cim. Mijenja, rotira, bezveze.
Sto se mene tice, neka ga do kraja sezone da sve izgubi, halal bilo. Ali da ista vidim u igri, neki pomak - za sad 0 bodova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Treba sabura ali pitanje je dokle. Teško je biti pametan sad.
Jedino su mi fascinantni likovi koji se odjednom pojave nakon poraza, a isto i oni kojima je sad Senijad prvi krivac a nedavno su svršavali na dovedene igrače.
P.s. yebo vas Husref.
Jedino su mi fascinantni likovi koji se odjednom pojave nakon poraza, a isto i oni kojima je sad Senijad prvi krivac a nedavno su svršavali na dovedene igrače.
P.s. yebo vas Husref.
U doba virsli smo imali milionske dugove.Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:07U doba virsli igrali Škoro i Jahovic tri puta jaci napad nego sa milionima hrasnickog kretena, **** li mu slovenci najmilije..
Muzite mazluma dok moze...
Bili duzni bogu I narodu.Na taj nacin nije problem dovesti dobre igrace,a posle klub posaljes u bankrot.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najgore u ovome svemu je što ti sad idu dvije utakmice gdje bi jel trebao biti egal na terenu, a mene strah i pomisliti na utakmicu u srijedu. O nedjelji da ne pričam 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bruka, ništa ne igramo, ofirno smo i pokradeni - sve stoji, al se pretjeruje.
Tjeranje ili otkazi su u ovom trenutku suludi - ništa od toga nema, sigurno. Neka ga do kraja sezone štagod se desi.. pa ćemo onda vidjeti kolika je prevara.
Tjeranje ili otkazi su u ovom trenutku suludi - ništa od toga nema, sigurno. Neka ga do kraja sezone štagod se desi.. pa ćemo onda vidjeti kolika je prevara.
The saddest thing in life is wasted talent.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja bi samo da se izvinem ovim putem raji koju sam ubjedjivao da imamo odlicnih igraca u ekipi. Igrackog kvaliteta mozda i ima, ali karakterno su skoro svi ovi momci nule i bolikurci, mada su prvenstveno krivi trener i SD. Sve su dobili, otjerali koga su htjeli, doveli koga htjeli, i na kraju nikad veca kurchina. Strasno.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 24 feb 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma ovo su talovi Janezov i ibricicevi. Govorim o prelaznom roku. Dodju likovi i prvi dan otpisu 6 igrača. Sjecate se one prve dvije hefte, bruji javnost, Janez otpisao pola ekipe. Serbecic, Balta, Zeljkovic i Viveros otpisani odmah. Odmah doveden Julardzija umjesto Zeljkovica, iako je i pticama na grani bilo jasno da je Zeljkovic bio nas najbolji igrač u Evropi. Dodje novi prelazni rok, Janez otpiše Avrama, Vrančića i koga li već još i dovedu 5 igrača koji su rang Posusja, polovica se ni ne zagrijavaju. Dakle, ljetni prelazni rok je odradjen loše, ali i uz to, sad imaš duplo lošiju ekipu nego sto si imao u avgustu. Rijesio se po ekipe, doveo 10 polovnjaka. Nemaš koga s klupe ubaciti. Nemaš desetku, sve i jedan vezni igrač ti je istog profila, nemaš stopera. Natovario si 48283 polovnih bekova. Sve ba talovi. Dodje Julardzija i prvu platu da treneru i sportskom. Jasno ko dan.