FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Derbi ce standardno da sijeca ko sablja,poslije toga nema ni vadjanja ni nista.
Tu ako se kiksa licno ga ni Mirvic ni Tan ni Nam nece moci sacuvati.
Tu ako se kiksa licno ga ni Mirvic ni Tan ni Nam nece moci sacuvati.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 feb 2024, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo ibretim se po koji put već, da je Anđušić nekome igrač.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:52Jedno se mora Rožmanu priznati.Istrajan je u tome da ne da šansu Anđušiću na prednjem veznom, jedinom kreativnom igraču u ekipi ali i dalje fura ovaj negledljivi i neučinkoviti fudbal.
Aferim![]()

-
- Kontakt:
Kriv je onaj ko ga dovede riba smrdi od glave, dosta je bilo igranja menagera sa nasim klubom nije ovo igrica.
Klub, koji nema sistem trazi trener da ga uvede sa odrijesenim rukama trenera i malog seljacica ibricica dobijes ovo...
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 24 feb 2024, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tacno, mada ko od nas nije prizeljkivao da se daju odrijesene ruke. Na papiru vidis mlad, moderan trener, vodio RIjeku i Maribor, plus Ibricic, i kontas bice nesto. Kad corak da ne moze veci. Izlevacen je ovdje Mirvic, kako god pogledas, a i svi mi sa njim. Dovedeno i rastjerano bruku ljudi po vertikali, ne samo igraca, pa sad tjeraj i isplacuj ugovore, hoces ****. Nego tisu i trpi.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:19Ma ovo je sve do Janeza i Ibricica. Mirvah je glup ko ****, ali se ovdje nije miješao. Doveo trenera i sportskog, dao im odriješene ruke, sve sto su tražili ispunio je - riješili se koga su htjeli, doveli koga su htjeli, doveli kompletan stručni stab, od kondicionog do trenera golmana iz Slovenije, komplet akademiju preuzeli, od pionira pa do direktora, doveli svoje ljude. Dakle, mirvah im dao odriješene ruke. I evo šta smo dobili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:16Ali 130 milja eura obestecenja za Julardziju, na stranu plataPeppermintSA je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:14Ma ovo su talovi Janezov i ibricicevi. Govorim o prelaznom roku. Dodju likovi i prvi dan otpisu 6 igrača. Sjecate se one prve dvije hefte, bruji javnost, Janez otpisao pola ekipe. Serbecic, Balta, Zeljkovic i Viveros otpisani odmah. Odmah doveden Julardzija umjesto Zeljkovica, iako je i pticama na grani bilo jasno da je Zeljkovic bio nas najbolji igrač u Evropi. Dodje novi prelazni rok, Janez otpiše Avrama, Vrančića i koga li već još i dovedu 5 igrača koji su rang Posusja, polovica se ni ne zagrijavaju. Dakle, ljetni prelazni rok je odradjen loše, ali i uz to, sad imaš duplo lošiju ekipu nego sto si imao u avgustu. Rijesio se po ekipe, doveo 10 polovnjaka. Nemaš koga s klupe ubaciti. Nemaš desetku, sve i jedan vezni igrač ti je istog profila, nemaš stopera. Natovario si 48283 polovnih bekova. Sve ba talovi. Dodje Julardzija i prvu platu da treneru i sportskom. Jasno ko dan.Bolji Mekic i Prses od njega. U najboljem slucaju neznanje, u najgorem talovi. Moj Mirvah, sta ces sad.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta kažu “novinari” na portalu dojam je da je bio ofsajd. Nije dojam nego je čist ofsajd smradovi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Na jesen je igra postajala progresivno losija kako je odmicalo prvenstvo. To niko ne moze osporiti.
Medjutim, covjek prodje pripreme, dovede igrace (ispostaviti ce se pogresne) i ekipa dodje u situaciju da s triput jacim igrackim kadrom igra triput gore neko Vinkova ekipa na proljece 21' godine.
Medjutim, covjek prodje pripreme, dovede igrace (ispostaviti ce se pogresne) i ekipa dodje u situaciju da s triput jacim igrackim kadrom igra triput gore neko Vinkova ekipa na proljece 21' godine.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Pozurite dok je Rendulic jos slobodan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ova hefta ispred nas mu je ključna. Može biti hadžija ili bos.
Bude li ovo drugo teško nama a njega se živo hebe. Otjerajte me i platite...nije problem. E haj ga ne otjeraj...
Pa haj ti meni reci jesu li i Vasoski i Dudić i Sablić i on toliki tokmaci?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dok ne pocnemo postovati sami sebe nema od nas nista. Mi mrzimo nase ljude a volimo neke strance sto prodaju maglu.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:18Zbog takvih kao ti nas i zovu glupi Bosanci,sve tudje bolje i puna podrska,a covjeka psujes koji ima tri titule prvaka i dva kupa![]()
![]()
Bosnjo.....
Siroki,Zvijezda, Zeljkan i Igman, mi ocekivali svih 12.... za sad 0. U ostala 2 meca max 1,2 boda.
Sarajevo ljubavi moja.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni je smijesno pricati ovdje o ofsajdu. Samo cestitati ljudima, a mi ponizno u rupe da se sakrijemo i da shvatimo da smo izgubili pravo da bilo koga ismijavamo ili nipodostavamo!
Ako mi neko moze odgovoriti.. dosta ljudi se poziva na to da se trener mora istrpiti. Okej, istog sam misljenja, nema smisla ni mijenja po sezoni 2 trenera, ko bi to upratio. Po mom nekom shvatanju, “istrpiti” trenera trebalo bi biti to da ces ponekad imati lose igre, znaci da ces igrati toplo-hladno i da mi, koji se vodimo kao najveci bh. klub, cemo nekad kiksati i zijaniti. Medjutim mi ne igramo toplo-hladno vec hladno-hladno ili ti ga katastrofa iz utakmice u utakmicu. Jel se to treba istrpiti? Ne znam bas.
Drugo, kad prestanemo dovoditi penerande, oliviere i sl. tehnicki potkovane igrace bez tipicnih igraca nase lige nema nama napretka. Igraci kao navedeni NE MOGU nista pokazati na nasim oranicama i tacka. Znaci ne mozes imati 11 igraca koji se KAO vode da su neke klase, tehnicari pizde materne bez krkana i jablana. Danas bi jedan vidic ovdje dosao ko budali samar.
Drugo, kad prestanemo dovoditi penerande, oliviere i sl. tehnicki potkovane igrace bez tipicnih igraca nase lige nema nama napretka. Igraci kao navedeni NE MOGU nista pokazati na nasim oranicama i tacka. Znaci ne mozes imati 11 igraca koji se KAO vode da su neke klase, tehnicari pizde materne bez krkana i jablana. Danas bi jedan vidic ovdje dosao ko budali samar.
1946-1987
Ali kako anicic namjerno **** dobi zuti da ne igra na derbiju
Prošlo kolo sam pisao da će nam sve ekipe postaviti ovakvu igru i praviti probleme iz kontri. Jednostavno mi moramo manje srljati, pa šta se napravi gore. Ne može naš stoperski par igrati na protivničkoj polovini, odavno nam se nije ovako desilo da su nam svi igrači van forme. Jedini koji bi dobio nisku prolaznu ocjenu je Keyremeh.
-
- Kontakt:
Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
Jedino dobro iz danasnje tekme..kakav komad panja
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo ga teorije zavjere, da smo najbolji dzaba nam, pokrast ce nas. Nije ni cudo sto vas svak ziv sprda i zajebava, svi vam uvijek krivi osim vas samih. **** te vise i vico i sudije i kradjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, johntravolta123, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vaya i 92 gosta.