Samo sto bi Husref uzeo titulu na kraju i remizirao sa Atalantom a ovi bilo kakav trofej mogu sanjatBordotim je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:30Husref je isto imo dobru ekipu. Jeli on to nije imo igrače ili novac? I tad su bili tan i nam aktivni. I opet smo znali izgubit od Goška,Radnika,Krupa, čak smo ispali u Kupu od Mladosti. Nema veze ko je bio trener, mi smo često znali izgubit protiv takvi ekipa. Ništa ovo nije novo, zato što godinama sve otjeramo. I da je Pep trener vi bi njega otjerali jer eto niko nije dobar. Vrati nam Husref,Dzenu,Mirzu u paketu pa cemo ih opet po 100 put otjerati jer eto drugo neznamo. Svake pola godine otjeramo sve, iste greške pravimo a tražimo kofol kontinuitet i neki dugogodišnji uspijeh. Najlakše sve otjerati jer eto niko nezna igrat i trenirat. A kad se jedna pobjedi onda su svi velemajstori. U ovom forumu dosta ljudi jedva dočekali da sarajevo izgubi, samo eto da su oni u pravu i da možemo po 100 put vratit Husrefa,Dzenu,Mirzu i onda poslje pola godine opet cemo ih otjerati jer eto samo to znamo. Ništa više drugo. Pozdrav
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- skullcrusher
- Kontakt:
"Čestitam Zvijezdi na pobjedi. Borili smo se, nije toga bilo na zadnjoj utakmici, ali sada jeste. Nogomet je takav, imali smo i prečku, nije nam išlo... Zaslužili smo bar bod. U nezgodnoj smo situaciji, ali utječu to i druge stvari na koje ja ne mogu utjecati. To neka riješe drugi",
Sta li to utjece pa ne mozemo osutat na go?
Sta li to utjece pa ne mozemo osutat na go?
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 24 feb 2024, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Moržina stavlja story "Glavu gore", mrš kladioničaru
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:

Grobar kluba
Nije to ni istok ni sjever ni ibricic ni, ovaj janez nego on.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 24 feb 2024, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:30
Ko kroz maglu da se sjećam da je par pojačanja koje je htio tražilo previše para pa se okrenulo drugim solucijama. Apsolutno ga ne branim da se mi razumijemo, samo mi nema smisla da svi bacamo drvlje i kamenje a unazad 5 stranica nisam vidio 3 lika da igrače krive za poraz.
Naravno da su igrači krivi; ali neko ih je doveo, neko s njima ne radi. Evo vidim da napokon svi govore da Anicic nema pojma. Ja to trunim od prošle sezone. Nije se njega Janez rijesio i doveo pojačanje. Jok, sve vrijeme je govorio ds mu ne treba stoper; zadovoljan je, a zadnja linija nam je najgori dio tima. Ne možemo svezati dva dubinska pasa za cijelu tekmu, a on se riješi kakvih takvih rješenja da bi doveo Julardzija, Krdzalica i Matanovica koji su slabiji od prethodnih.
Lijepi istok
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Onaj isti Vico sa kojim Mirvic sjedi u Meriotu na Skenderiji poslije utakmice Sarajevo-Borac 1:1 na Koševu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:29Ma dobro isto je bod ili poraz ma ja,neka kradu kad im se moze treba da ne svira ofsajd od 5 metara zato jer mi lose igramo. Dzaba ti je sve dok je Vico da ti opet ponovimleo1946 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:28Evo ga teorije zavjere, da smo najbolji dzaba nam, pokrast ce nas. Nije ni cudo sto vas svak ziv sprda i zajebava, svi vam uvijek krivi osim vas samih. **** te vise i vico i sudije i kradjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
Sarajevo nikad bolje sudjenje nije imalo nego ove sezone,ovo je direktna greska danas i smotanost sudija,nemas ni jednu utakmicu sem BL da kazes da ti je sa nekom tendecijom neko sudio 90 minuta, cak naprotiv imas ih dosta gdje su za nas puhali pa i danas je više nas Kazlagic forsirao od moguceg penala,do nekih sitnih faulova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
+1 cuj moras istrpiti sa najboljim uslovima u drzavi da padnes sa 4 na 6 mjestoleo1946 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:25Ako mi neko moze odgovoriti.. dosta ljudi se poziva na to da se trener mora istrpiti. Okej, istog sam misljenja, nema smisla ni mijenja po sezoni 2 trenera, ko bi to upratio. Po mom nekom shvatanju, “istrpiti” trenera trebalo bi biti to da ces ponekad imati lose igre, znaci da ces igrati toplo-hladno i da mi, koji se vodimo kao najveci bh. klub, cemo nekad kiksati i zijaniti. Medjutim mi ne igramo toplo-hladno vec hladno-hladno ili ti ga katastrofa iz utakmice u utakmicu. Jel se to treba istrpiti? Ne znam bas.
Drugo, kad prestanemo dovoditi penerande, oliviere i sl. tehnicki potkovane igrace bez tipicnih igraca nase lige nema nama napretka. Igraci kao navedeni NE MOGU nista pokazati na nasim oranicama i tacka. Znaci ne mozes imati 11 igraca koji se KAO vode da su neke klase, tehnicari pizde materne bez krkana i jablana. Danas bi jedan vidic ovdje dosao ko budali samar.

Nema se ovdje šta istrpiti, kad ovdje nema kvalitete, odnosno imamo skup polovnjaka i ograničenih mladih igrača. Ovdje treba da je pametan, u šta sve više sumnjam Slovenac, da počne mlade igrače forsirati i ukloni ove starije, kvazi iskusne igrače i nek završi kako završi ili dovesti novog trenera, što sad vjerujem nije moguće, jer valja platiti raskide. I Mirvića malo preispitati šta se dešava, jer ovo se dešava po ko zna koji put otkad je on tu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo prepravio je Ganibegović.HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:22Šta kažu “novinari” na portalu dojam je da je bio ofsajd. Nije dojam nego je čist ofsajd smradovi.
''Dileme nema: Sarajevo je primilo gol iz ofsajda''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nas Mirvah je onaj klasicni dijasporac koji dodje na odmor i bude izlevacen kao bekan da nije toga ni svjestan, samo sto dijasporce odradjuju za zemlju i vecere, a njega za milione.
Lijepi dudic
FC United Of Manchester !
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ovo je sramota. Na suđenje da se žalimo protiv zadnje ekipe, koliko god da smo oštećeni je još veća sramota, jer znaš da te uvijek može sudija povalit i jednostavno moraš na vrijeme završit utakmicu
Panicno izbijanje lopte, kao da igramo protiv barse, kod naseg izvodjenja auta, izgubimo extra 50 sekundi a u 80% slucajeva aut bacili igracima zvjezde, kod izvodjenja mali faulova 20% gubimo po svakom.. to nije glavni problem sto se to tako radi vec sto to govori nesto drugo a to je da kretanje bez lopte je na 0 bodova.
Koliko je Rozman kukao kako Seferovic/Mirza nisu spremili ekipu ja sam mislio da cemo da letimo posle njegovih i JELESKOVICEVI priprema.,obrukao se
Sto se tice odpisanih igraca nevjerujem da bi ijedan odpisani igrac donio nama nesto bolje, mozda je trebao ostavit serbedzica da bude kao rezerva
Za sve se moze prigovorit rozmanu osim za to. Pomeni ispravno… PLUS VECINA TIH IGRACA JE NA POSUDBI PACEMO DA VIFLDIMO
Koliko je Rozman kukao kako Seferovic/Mirza nisu spremili ekipu ja sam mislio da cemo da letimo posle njegovih i JELESKOVICEVI priprema.,obrukao se
Sto se tice odpisanih igraca nevjerujem da bi ijedan odpisani igrac donio nama nesto bolje, mozda je trebao ostavit serbedzica da bude kao rezerva
Za sve se moze prigovorit rozmanu osim za to. Pomeni ispravno… PLUS VECINA TIH IGRACA JE NA POSUDBI PACEMO DA VIFLDIMO
Da valja - ne valja
Da tjeraš - trebalo bi, ali…
Ako otjeraš - opet iznova vrtimo se u krug
Da li je razlika budžeta 10mil ekvivalentna 2 boda razlike od Sloge ?
Ne treba upirati prst u pojedince, svi su kolektivno krivi za ovo stanje, al bukvalno svi od predsjednika, uprave, stručnog štaba, igrača…
Da tjeraš - trebalo bi, ali…
Ako otjeraš - opet iznova vrtimo se u krug
Da li je razlika budžeta 10mil ekvivalentna 2 boda razlike od Sloge ?
Ne treba upirati prst u pojedince, svi su kolektivno krivi za ovo stanje, al bukvalno svi od predsjednika, uprave, stručnog štaba, igrača…
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kritika urodila plodom.MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:38Evo prepravio je Ganibegović.HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:22Šta kažu “novinari” na portalu dojam je da je bio ofsajd. Nije dojam nego je čist ofsajd smradovi.
''Dileme nema: Sarajevo je primilo gol iz ofsajda''

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, bordobijeli, Dave, deda, Rajvosa4ever, Vanja8 i 76 gostiju.