FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo sam jos cekao da Simon kaze kako smo se okrenuli kupu, al to cuva nakon sljedeceg poraza u ligi 

U novi boj ...
Cestitke igracima i nestrucnom stabu, sportskom direktoru i svima koji vode klub na ostvarenom rezultatu koji su i zeljeli.
Nek vas od sad gledaju vase majke i ocevi koje su vas takve pogane okotili, stoko nesposobna.
Daleko vam kuca bila od ovog kluba svima u sto skorije vrijeme. A nadam se da ce te prokleti biti i gdje god odete nakon sto ispunite cilj unistenja ovog kluba.
Samo stoko jedna ima nas previse koji nece dici ruke od ovog kluba.
Da Bog da nijedna od ovih ubleha i kloceva ne doceka pocetak naredne sezone u ovom klubu.
Haram vam bio svaki dinar koji ste od naseg Sarajeva izvukli.
Nek vas od sad gledaju vase majke i ocevi koje su vas takve pogane okotili, stoko nesposobna.
Daleko vam kuca bila od ovog kluba svima u sto skorije vrijeme. A nadam se da ce te prokleti biti i gdje god odete nakon sto ispunite cilj unistenja ovog kluba.
Samo stoko jedna ima nas previse koji nece dici ruke od ovog kluba.
Da Bog da nijedna od ovih ubleha i kloceva ne doceka pocetak naredne sezone u ovom klubu.
Haram vam bio svaki dinar koji ste od naseg Sarajeva izvukli.
You are someone else I am still right here
Muka jest ljudi,ljuti smo svi mora se dalje nesmijemo se raspasti sad.Mora se sta probati dalje.Kyeremeh mora na desno krilo,Hasica na 10ku.Penaranda kakav je god sad bolji je od ziljkica.Matanovica i Julardziju iza hasica.Kapetanovica na lb zbog godista.Bulja malo na klupu.
-
- Kontakt:
Zato što je to nekom u interesu u klubu da se tako radi.Mi smo najgora sorta ljudi zato to i prolazi,samo se glava okrene u stranu .bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:50Sad postaju legitimna pitanja zasto su otjerani Ikic, Zeljkovic, Vrancic, Šerbercic, Mulalic, Balta a dovedeni Julardzija, Matanovic, Krdzalic, Mehmedovic. Sta se dobilo u igrackom kvalitetu ???
Još se morali placati penali da se raskinu ugovori.
Zeljkovic i Vrancic usporavaju igru, zato se ne uklapaju u Rožmanov sistem.bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:50Sad postaju legitimna pitanja zasto su otjerani Ikic, Zeljkovic, Vrancic, Šerbercic, Mulalic, Balta a dovedeni Julardzija, Matanovic, Krdzalic, Mehmedovic. Sta se dobilo u igrackom kvalitetu ???
bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:50Sad postaju legitimna pitanja zasto su otjerani Ikic, Zeljkovic, Vrancic, Šerbercic, Mulalic, Balta a dovedeni Julardzija, Matanovic, Krdzalic, Mehmedovic. Sta se dobilo u igrackom kvalitetu ???
Da gledas sa strane tamo negdje daleko od tebe rekao bi pranje novca

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoBBoja
- Kontakt:
Vecinh ovih bljuvoti ne treba ni citati
Ovo je tuzno koliko mahala jedva ceka da se desi poraz da mogu slaviti
Sramota
Sramota
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znas da se inace slazem s tobom, ali mene bi sad stid bilo pricat o sudjenju. Ili ako cemo pricat treba reci posteno da je Sirokom cist go ponisten na Kosevu i da su Ilieove odbrane u kupu bile neregularne.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:26Dok je Vice dzaba sve to mora da vam je jasno. Ovako i da imas igru ce te pokraati i to je to,nemamo ledja nikakva i silji k ko stigne al nema veze. Inace mozes 100 trenera promijeniti i opet nist a isi naucio,nece trener igra vec igraci a evo unazad koliko sve je isto.
Evo poceo je sa misticnim izgovorima kako postoje stvari na koje ne moze uticati i da treba drugi ljudi da se brinu o tome.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne mozes im vise ugodit ne valja teren, ne valja tribina, ne valja temperatura, sve osim mi nemamo pojmaa
Majke vam se nayebem klošari raspali!
Majke vam se nayebem klošari raspali!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Husref u najavi 
Covjek da ne povjeruje sta se desi ekipi koja je rasturila i Zrinjski i Zelju pa i Borac i gostima i igrala skroz ok i stabilno. Nekako poslije ovih priprema nije to to, sta se desilo veliki je upitnik. Ide sad psiholoski pad necemo mi boda moci uzeti, vec vidjeno. Tuga smo prava zadnjih godina.

Covjek da ne povjeruje sta se desi ekipi koja je rasturila i Zrinjski i Zelju pa i Borac i gostima i igrala skroz ok i stabilno. Nekako poslije ovih priprema nije to to, sta se desilo veliki je upitnik. Ide sad psiholoski pad necemo mi boda moci uzeti, vec vidjeno. Tuga smo prava zadnjih godina.
Naravno, nisu nam dobri Husref, Čala, Mirza, Feđa, Dal i ostali. Treba nam evropski trener, evo imamo ga i siguran sam da će čovjek napraviti dobar posao,samo ga treba istrpiti. Krize de dešavaju, ekipa se ne gradi preko noći. Svi samo napadaju a niko ne govori da su nam ove sezone oteli 10 bodova, faktički sigurnu Evropu i borbu za titulu.
Drago mi je da sam vas upoznao, a mali ce biti zvijer, najglasniji je bio. Bog zdravlja da vam da, vidimo se brate

NEMA NAZAD
Odlazi ubleho slovenska
A sta treba dati podršku janezu?BordoBBoja je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:58Vecinh ovih bljuvoti ne treba ni citati
Sramota
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sarkazam za Husrefa i 5 golova na Grbavici?Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:03vraćaj husrefa, samo nas on može spasiti od petice na Grbavici
-
- Kontakt:
Jedina bljuvotina je predsjednik kluba.BordoBBoja je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:58Vecinh ovih bljuvoti ne treba ni citati
Sramota
-
- Kontakt:
Jel Meho Kodro slobodan ?
Na kojoj poziciji smo mi završili te sezone a na kojoj tim sa Grbavice?Conscious je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:06Sarkazam za Husrefa i 5 golova na Grbavici?Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:03vraćaj husrefa, samo nas on može spasiti od petice na Grbavici
-
- Kontakt:
Ajde smarac dosadio si i Bogu i narodu kao papagaj ovdje cim se desi nesto lose,dajte vise ba banujte ove spodobeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 feb 2024, 16:06Jedina bljuvotina je predsjednik kluba.BordoBBoja je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:58Vecinh ovih bljuvoti ne treba ni citati
Sramota
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Bing [Bot], MokraKifla, mosarajvosa83 i 32 gosta.