Pa primio je peticu i zbog Želje otkaz dobio.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:03vraćaj husrefa, samo nas on može spasiti od petice na Grbavici

Pa primio je peticu i zbog Želje otkaz dobio.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 feb 2024, 15:03vraćaj husrefa, samo nas on može spasiti od petice na Grbavici
Jesi ti dobar sa glavom ikako? Nisi čini mi se popio terapiju danas.Maradona10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:00100%. Bravo kralju.
Volio bi da svirne neki diskutabilan penal da ti hemoroid pukne, sup*ino.
Za sada je od suđenja do igre je klasična derbi utakmica, uz dobar teren bez obzira na jaku kišu, ovo je fino za gledati.
Jovo Lukić daje golove iz teških situacija, a ovo gdje treba postaviti nogu da lopta sama udje, to mu je naučna fantastika. Jedini kiks Borca ove sezone je sto nisu doveli kvalitetnog špica, Makaric je već ispao iz forme, Jovu treba na psihijatriju, da vide šta je djecaku sa glavom, jer uredan nije sigurno. Smrdi mi ovo na pakleno drugo poluvreme.
Prozivati publiku po onakvoj kisi može samo maloumnik koji svoj klub gleda iz toplog kreveta na areni. Svaka čast ljudima koji nisu na nadkrivrnoj tribini i prate svoj klub po ovakvom vremenu.
Sta ti radis na forumu, dok tvoji “saborci” sa tribine kisnu i bodre Veleza?RASanticeva je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:11Jesi ti dobar sa glavom ikako? Nisi čini mi se popio terapiju danas.Maradona10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:00100%. Bravo kralju.
Za sada je od suđenja do igre je klasična derbi utakmica, uz dobar teren bez obzira na jaku kišu, ovo je fino za gledati.
Jovo Lukić daje golove iz teških situacija, a ovo gdje treba postaviti nogu da lopta sama udje, to mu je naučna fantastika. Jedini kiks Borca ove sezone je sto nisu doveli kvalitetnog špica, Makaric je već ispao iz forme, Jovu treba na psihijatriju, da vide šta je djecaku sa glavom, jer uredan nije sigurno. Smrdi mi ovo na pakleno drugo poluvreme.
Prozivati publiku po onakvoj kisi može samo maloumnik koji svoj klub gleda iz toplog kreveta na areni. Svaka čast ljudima koji nisu na nadkrivrnoj tribini i prate svoj klub po ovakvom vremenu.
Sjedim kući sa prelomom kosti u desnoj nozi radi čega mi je mirovanje skoro 2 mjesecaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:19Sta ti radis na forumu, dok tvoji “saborci” sa tribine kisnu i bodre Veleza?RASanticeva je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:11Jesi ti dobar sa glavom ikako? Nisi čini mi se popio terapiju danas.Maradona10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:00
100%. Bravo kralju.
Aaa.. brz oporavakRASanticeva je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:21
Sjedim kući sa prelomom kosti u desnoj nozi radi čega mi je mirovanje skoro 2 mjesecaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:19Sta ti radis na forumu, dok tvoji “saborci” sa tribine kisnu i bodre Veleza?RASanticeva je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:11
Jesi ti dobar sa glavom ikako? Nisi čini mi se popio terapiju danas.![]()
Opet ti provociras, papak jedan koliko si neinteligentan 100 puta ti treba ponoviti da bi skontao...
Hajde sad odgovori kao orden44.Orden43 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:37Opet ti provociras, papak jedan koliko si neinteligentan 100 puta ti treba ponoviti da bi skontao...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, held9, Turo i 15 gostiju.