samo podsjećam šta si pisaolumani je napisao/la: ↑24 feb 2024, 17:01Jbg,ne radim ja za Savez da sredim odredene stvarifilip13 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:35nekad davno je pisao i da se vrlo brzo đedović vraća u reprezentacijuGhuraba je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:45
Sta cu vidjeti? To sto pises da se za novembar sprema novi stranac je isto da kazes da je sutra nedjelja. Oni bez novog Amerikanca protiv Hrvata pucaju sebi u noge, a hocu da vjerujem da nisu bas toliko pukli. Ja govorim da sam ubijedjen da trenutno nemaju nikog u planu i da ce se to ganjati tek za koji mjesec, a ti navodno vec znas o kome se radi. Bujrum, daj nam neke konkretne informacije, pa da onda mozemo reci da si stvarno bio u pravu. Ovako je to samo cisto nagadjanje.
ne sjećam se da se to desiloposle je dosao Mirza i rekao radimo na tome ,mora da sam i ja tu kriv
![]()
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Jel me moze neko malo detaljnije uputiti, jel moguce da se utakmice i dalje igraju u ovakvim dvoranama kao Mejdan, umjesto da se igra u onoj zenickoj ljepotici ? Sramota me kad vidim one drvene stolice...
-
- Kontakt:
Napljuva AvaZ pošteno našeg AtaruJe li se mi stvarno u 2024. godini oslanjamo na Edina Atića kao primarnog plejmejkera? Čovjek je tempirana bomba svaki put kad zaigra za našu reprezentaciju. Živi na nekoliko utakmica protiv dobrih reprezentacija, a često bude glavni problem u igri sa svojim iracionalnim samopouzdanjem.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A stvarno se trebaju stolice promijeniti i u Mejdanu i Skenderiji. Puno ljepse bi izgledale dvorane.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma mozda i nece ba. Puno vise normalnijih ljudi dolazi na kosarku u odnosu na fudbal gdje lome u skoro svakom derbiju stolice.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Kad su se to kidale stolice u Skenderiji i Mejdanu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Sto brate mene citiras?

Lumani je to rekao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Navikao u zadnjih para danaDamirT je napisao/la: ↑24 feb 2024, 20:59Sto brate mene citiras?![]()
Lumani je to rekao.

Lumi Lumani vidiš ti belaja

VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 21:02Navikao u zadnjih para dana, zbog Lumija
![]()
Lumi Lumani vidiš ti belaja![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
6/10 smo pobijedili cini mi se. 50-50 Skenderija i Mejdan dijeliti domace, ostalo ni ne pomisljati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma kidaju non stopVensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 21:02Navikao u zadnjih para dana, zbog Lumija
![]()
Lumi Lumani vidiš ti belaja![]()

Ne znam nekako se uvijek pogube u Mejdanu...vazda mi onaj belaj u glavi Mirza vs Musa.
Evo ja cu reci da je iz Bayerna a lumani nek kaze ime
Carsen Edwards
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nihad Đedović .
Već sam nekoliko puta pisao:
U posljednjih 10 godina, reprezentacija u Sarajevu ima 14-1 omjer. Poraženi smo jedino od Češke, a dobili smo: Francusku, Rusiju, Češku, Latviju, Belgiju, Armeniju, Slovačku, Bugarsku, Mađarsku, Švedsku, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Rumuniju.
U Tuzli smo u istom periodu na omjeru 2-4 (porazi od Francuske, Litvanije, Grčke, Rusije, dobili Crnu Goru i Island).
U Zenici smo na 1-2 (poraz od Švedske).
I da, slažem se da su dvorane u lošem stanju. I na Skenderiji i na Mejdanu su nešto radili, ali opet to izgleda ko spomenik prošlom vremenu. Neophodno je zamijeniti stolice pod hitno i ušminkati i modernizirati neke dijelove (recimo semafori dodatni, zidove u obje dvorane i sl.)
U posljednjih 10 godina, reprezentacija u Sarajevu ima 14-1 omjer. Poraženi smo jedino od Češke, a dobili smo: Francusku, Rusiju, Češku, Latviju, Belgiju, Armeniju, Slovačku, Bugarsku, Mađarsku, Švedsku, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Rumuniju.
U Tuzli smo u istom periodu na omjeru 2-4 (porazi od Francuske, Litvanije, Grčke, Rusije, dobili Crnu Goru i Island).
U Zenici smo na 1-2 (poraz od Švedske).
I da, slažem se da su dvorane u lošem stanju. I na Skenderiji i na Mejdanu su nešto radili, ali opet to izgleda ko spomenik prošlom vremenu. Neophodno je zamijeniti stolice pod hitno i ušminkati i modernizirati neke dijelove (recimo semafori dodatni, zidove u obje dvorane i sl.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.