Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne sumnjam u prolaz Borca. Lagano protiv ekipe Sarajeva koja igra bez pritiska za dobre pare. Mozda pitari dohvate to cetvrto mjesto koje ce im obezbjediti evropu ako kup uzme neko od nas tri prvoplasirana
-
- Kontakt:
2000 al dobro vijetar i kisa je na babe i djedove uticala. Bas me cudi je igraju bez pritiska,kod njih ispali il 4 bili svejedno pa me cudi sad kad su na 4 mjestu da nije krcato i jos derbiAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
Ovdje ima 100 ljudi ,RA oko 100 i 1800 na tribini koja ima 1000 stolica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sto je najgore, za ovog znas 100% da nije bio na utakmici, ali eto odlucio da ispadne duhovit i doda nulu

-
- Kontakt:
Mogao si stavit sliku prema predionici tamo gdje novu tribinu pravimo i stavit ovu smajli brigadu
Ti si naša ljubav jedina!
Težak je dan za shizopitare, a mala utjeha je to što Velež nije napunio stadion.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Koliko ide mitomanija kad stavi samo pola tribine i tu slaze brojku. Da je bilo na ovakvom vremenu 1000 ljudi ekstra brojka, pogotovo kad ovaj mitoman pise gdje njegova ekipa igra u citluku i slave titulu a na stadiona 500 ljudi jer u tom trenutku zasjeda sabor HDZ.a u kosaci pa ni Beus,Lasic, Gagro,Ante nisu mogli doci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Moram priznati da mi jako godi ova masturbacija kada nas samo 2000 dodje po onom nevremenu i oluji 

Momci su dugo cekali da im se poklopi vremenska prognoza sa nasim terminom
Momci su dugo cekali da im se poklopi vremenska prognoza sa nasim terminom

Realno 1000 do 1200 kakve 2000
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Joj naslova na ovom portalu sve osim politike: MIRNI BUDITE: Galaktikosi s Koševa nisu mogli pobijediti ni u Ugljeviku.
Kako ljudi prskaju po shizopitarima ovo se jos nije glasilo. Tesko je biti shizopitar ovih dana, zato molim razumijevanje prema njima trenutno ujedaju i prenose bijesnilo. Mogu mislit kad ih zeljkan mlatne te frustracije
Kako ljudi prskaju po shizopitarima ovo se jos nije glasilo. Tesko je biti shizopitar ovih dana, zato molim razumijevanje prema njima trenutno ujedaju i prenose bijesnilo. Mogu mislit kad ih zeljkan mlatne te frustracije
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nije niko bio na stadionu.
Slika nove tribine kod predionice to dokazuje.
Slika nove tribine kod predionice to dokazuje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Shizopitari lude sta je ovo kakav smo im komleks nabili,mirni budite laganiniii
Bilo je i nekih 800 ljudi iza reflektora, ali se ne vide na slikama.
-
- Kontakt:
Bio udes kod Ugljevika, nisu mogli stici na utakmicu
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Cestitke izvodjacima radova u vrapcicima 
Bez zajebancije stvarno je 5+
Kad se crta podvuce,svi sa bodom zadovoljni iako se moze zaliti za propustenim sansama.
Kada bi borac uspio biti neporazen i kod zrinjskog mislim da je to to,da je liga rijesena

Bez zajebancije stvarno je 5+
Kad se crta podvuce,svi sa bodom zadovoljni iako se moze zaliti za propustenim sansama.
Kada bi borac uspio biti neporazen i kod zrinjskog mislim da je to to,da je liga rijesena
- Antipolitika3
- Kontakt:
Velez me razocarao.
Igrali su bas mlitav i sluntav nogomet kao i mi protiv Zelje,pogotovo Suljic .Odbrana spora a Orec kao muha bez glave,vidi se da je momku domet karijere Wwin liga BiH.Bruno ce nedostajati ovoj momcadi u borbi za europu.
Borac tipicna Vinkova momcad,tvrda i spremna fizicki sa 4 5 1 taktikom koju Marinovic obozava .
Sarajevo prolazi Borca u kupu jer je BL interes sampionat i tu ce igrati B momcad.
Igrali su bas mlitav i sluntav nogomet kao i mi protiv Zelje,pogotovo Suljic .Odbrana spora a Orec kao muha bez glave,vidi se da je momku domet karijere Wwin liga BiH.Bruno ce nedostajati ovoj momcadi u borbi za europu.
Borac tipicna Vinkova momcad,tvrda i spremna fizicki sa 4 5 1 taktikom koju Marinovic obozava .
Sarajevo prolazi Borca u kupu jer je BL interes sampionat i tu ce igrati B momcad.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
47 vjernih navijaca zrinjskog, a nije nevrijemeAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ali međugorci da nekoga ismijavaju zbog posjete..
Pa nece ih sutra biti sa ultrasima 300..ipak igra Dinamo u 3.

Pa nece ih sutra biti sa ultrasima 300..ipak igra Dinamo u 3.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Sve je krenulo od finala kupa kada smo im u rodnom gradu pokupovali karte kao da smo u Orasje otisli i to uradili. Nema veceg ponizenja sta smo im tada uradili. Bukvalno je u Zenici i bilo kao da igramo protiv Orasja

-
- Kontakt:
Shizopite pokusavaju lijecit frustraciju i prebacuju loptu na drugu utakmicu. Izgleda da im je draze gledat dvije najbolje ekipe u ligi. nego onu svoju skupinu preplacenih levata koji ne mogu 3 pasa uvezat .
Cestitke akterima dvije najbolje ekipe, i shizama da mirni budu i da je zvijezda 09 njihov rang.
Cestitke akterima dvije najbolje ekipe, i shizama da mirni budu i da je zvijezda 09 njihov rang.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Sinfoc1986, VolimBiH96 i 17 gostiju.