Al' ovu sam specijalno volio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Al' ovu sam specijalno volio
Pa npr. znaju pjani klanjati , kockati , lagati , varati najbližeg i ako im ukažeš na to samo ponavljaju Allah zna najbolje . Posebno iz Saudijske Arabije su teške budale .
Toga imaš I kod nas koliko hoćeš, osim mozda da idu pijani na namaz, ali bez abdesta siguran sam dosta ide.VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:51Pa npr. znaju pjani klanjati , kockati , lagati , varati najbližeg i ako im ukažeš na to samo ponavljaju Allah zna najbolje . Posebno iz Saudijske Arabije su teške budale .
Naravno , ja kao ateista prvi kažem da je vjera lijepa stvar . Svaki Bajram obučem odijelo , kravatu zategnem i na posao . Bajram banka obavezno . Iftare jedva čekam kad me neko zovne . Volim slušati ljude koje vjera promjeni nabolje i njihove priče .jasmin10 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:47Nema veze prakticiranje vjere.
Oni su kao narod fakat stoka. Vjera je lijepa stvar, ne uci te bas ništa loše. Sad sto pojedinci koriste vjeru za neku licnu promociju je druga stvar.
Ma znam , ali nekako od njih ne očekujem te stvari . Možda je do mene , kontam ipak je tamo vjera na prvom mjestu .nerkolfc je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:54Toga imaš I kod nas koliko hoćeš, osim mozda da idu pijani na namaz, ali bez abdesta siguran sam dosta ide.VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:51Pa npr. znaju pjani klanjati , kockati , lagati , varati najbližeg i ako im ukažeš na to samo ponavljaju Allah zna najbolje . Posebno iz Saudijske Arabije su teške budale .
Para.VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:59Ma znam , ali nekako od njih ne očekujem te stvari . Možda je do mene , kontam ipak je tamo vjera na prvom mjestu .nerkolfc je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:54Toga imaš I kod nas koliko hoćeš, osim mozda da idu pijani na namaz, ali bez abdesta siguran sam dosta ide.VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:51
Pa npr. znaju pjani klanjati , kockati , lagati , varati najbližeg i ako im ukažeš na to samo ponavljaju Allah zna najbolje . Posebno iz Saudijske Arabije su teške budale .
Ma jašta , baš su takvi . Ovaj jedan došao iz Saudije , registrovao firmu ovdje sa namjerom da prodaje arapima zemljišta koja ne postoje , izvarao ih bruku ... Kuvajt je gospoda , kod njih rijetko ima budala . Oman i Saudija
Religijski Musliman (sunni) pa shija pa ostali. No, logicno da ti ne moze biti blizi Arap iz Jordana od sunarodnjaka, tipa marsala ili jabronija, u smislu zivota.
samoposmatram je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:53Kad smo kod Erosa.
Ljeto 99 ili 00?VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:21
Black cats and voodoo dollssamoposmatram je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:28Ljeto 99 ili 00?
She's into superstition...
Prvi put čujem
Ova verzija je perverzija.VensanKasel je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:37Prvi put čujem![]()
Moja omiljena strana pjesma svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki put se naježim kada krene![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.