47 vjernih navijaca zrinjskog, a nije nevrijemeAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
Ovdje ima 100 ljudi ,RA oko 100 i 1800 na tribini koja ima 1000 stolica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

47 vjernih navijaca zrinjskog, a nije nevrijemeAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sve je krenulo od finala kupa kada smo im u rodnom gradu pokupovali karte kao da smo u Orasje otisli i to uradili. Nema veceg ponizenja sta smo im tada uradili. Bukvalno je u Zenici i bilo kao da igramo protiv Orasja
Dva razlike za Borac najmanjeRiziko je napisao/la: ↑24 feb 2024, 18:59Dobra utakmica, mogla je na obje strane otići što se tiče pobjednika.
Jovin promašaj obilježio utakmicu.
U srijedu kup.
Biće preteško protiv Sarajeva. Ne igra meni puno ulogu šro su raspadaju u ove zadnje tri utakmice.
Da je pobjediti bar jedan razlike u Banjaluci.
I onda sam citao kako se usporedjuju sa sarajevskim klubovima,pa ovo nije realno..stojko je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:16Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ulaze![]()
Troll
Pogledaj zvanicne podatke kolika vam je prosjecna posjeta bila na kraju polusezone, pusti me tih slika sa nekih derbija i uz to zadnja utakmica na tribini stajanje pa vas doslo vise nego obicno
Veeemooo je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:37Pogledaj zvanicne podatke kolika vam je prosjecna posjeta bila na kraju polusezone, pusti me tih slika sa nekih derbija i uz to zadnja utakmica na tribini stajanje pa vas doslo vise nego obicno![]()
![]()

Kazu postoje i ostale tekme u sezoni,mada vama je to nakon 50 godina najveci domet bio svakako vqsa posjeta je za nas smijesna,mada kod vas se racuna 1 tekma kao i za titule racunate titule 4 mjesta hahahCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 feb 2024, 19:33Usporedjivali smo se u finalima kupa. Protiv vas nas bilo tri puta vise a protiv njih dva![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.