FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se odrekao nekih par igraca, nisam htio nista da komentarisem, cak sam i kolegi na poslu rekao pusti, mozda ne znamo nesto sto covjek zna.
Sad kad sjednes i sagledas igrace koje je doveo, pa i sta je psihicki uradio od igraca koji su vec bili tu...tesko je uopste i naci neki normalan rezon u svemu, je li do njega, je li do igraca, pa ti dumaj.
Ove zadnje dvije utakmice bas sramota, bilo je i prije toga, ali se gutalo sve, kao doci ce to na svoje...ali sramota i jbg.
Sad reci treba reset, a reset imali koliko ono puta u zadnje 2-3 godine, doveli nas ljudi u stanje da dva sata kontas treba to istrpiti, a onda dva sata psujes mater od do svima...tako nekako, ko zena u PMS-u.
Sad kad sjednes i sagledas igrace koje je doveo, pa i sta je psihicki uradio od igraca koji su vec bili tu...tesko je uopste i naci neki normalan rezon u svemu, je li do njega, je li do igraca, pa ti dumaj.
Ove zadnje dvije utakmice bas sramota, bilo je i prije toga, ali se gutalo sve, kao doci ce to na svoje...ali sramota i jbg.
Sad reci treba reset, a reset imali koliko ono puta u zadnje 2-3 godine, doveli nas ljudi u stanje da dva sata kontas treba to istrpiti, a onda dva sata psujes mater od do svima...tako nekako, ko zena u PMS-u.
- skullcrusher
- Kontakt:
Al sta mi ocekujemo kad mi kao jedan gigant u ovoj drzavi kao da nemamo hljeba i pocetak sezone izjave eto ove godine se borimo za europu i mozda kup eto ako mogne al eto sljedece godine cemo napasti mozda titulu MAJKU VAM JHEBEM ko da smo mi u kanton ispali i sad se vratili i kao korak po korak alo o cemu pricamo... Zrinjski dovede igrace trenera bum titula i to jedna godina ona kad je Jakir dosao im je bila kriza ostalo sve ljudi uvijek u vrhu a mi neke stepenice neke iskorake nesto o cemu pricamo pun mi **** toga ba idi kupi klub nekog drugoligasa i radi sta hos s njim. Postavi cilj mora svake godine bit napad na titulu al svake u ovoj **** ligi evo sta se desava sa tim rekonstrukcijama i new erama kurcinama bruka nas svako selo i tako je uvijek, najbogatiji klub u drzavi i oni meni na pocetku sezone najave borbu za evropu hahahahah fakat mi je prekipilo i ovo cijeli dan kontam jbt kao da smo mi se raspali totalno pa sad nesto kao polahko idemo nema braco od toga ovdje nista u nasoj drzavi to tako nece nikad moci.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- TurkishAirlines
Jjebe, nas. I ne prestaje.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
u corsokaku smo
Ne valjaju mulalic, trako, serbecic, balta, vrancic, zeljkovic, avramovski, ikic, viveros
Sjebo je nas Mirvic za sva vremena.
@evander je to dobro objasnio
@evander je to dobro objasnio
Mehmedovic je danas za 3 minute nakon ulaska uradio vise nego ostatak ekipe zajedno do tog trenutka. Treba nam neko ofanzivno potentan na sredini, ne kontam zasto ne da momku sansu ako smo sterilni 270 minuta...
zeljA su svi razbili,ne samo mi. Imaju skor u gostima od 0 0 9 ,pa bi bilo cudo da i od nas nisu izgubili . Razbili su ih svi zato sto su losi,najgori tim lige. To je bilo prosle polusezone,sad su doveli trenera-kakvog ne znamo jos. Doveli su malo bolje igrace ali nista narocito.
Nije u njima problem,u nama je. Simon Skijas je unistio tim,nema kohezije,degradirao je mogucnosti svakog pojedinog igraca. Od njegovog preuzimanja tima od Mirze,tim ide postepeno ali stalno nanize.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
burazeru nasa situacija je stala u 94. minuti
Penaranda na lijevoj strani se vrti bar 20 sekundi prosipa fazone a nasi cekaju u 16
i naravno lopta nije stigla do 16
- skullcrusher
- Kontakt:
DAJ RASPUSTI SVE JA OVO NMG VISE GLEDAT DIGNI MOLIM TE OD NAS RUKE ISMIRE ETO NEK SE UGASIMO BOLJE NEGO OVO. Od duple krune pa do dana danasnjeg ovaj klub samo nize i nize pada sreca pa je liga jadna mi bi ispali iz nje na kraju.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ni slučajno tjerati trenera, njemu bi sad nagrada bila dat otkaz i otpremninu. Nek se pati sad pod pritiskom i diže ovu ekipu koju je sam sebi birao. Otjerao je 10 igrača za par mjeseci i doveo 10 novih, a nas raspala Zvijezda dobija..
Nadat se jedino da će Ismir skontati da kad se dovodi trener ne može mu se dopustiti da za par mjeseci rastjera cijelu jednu postavu i dovede novih 10 igrača koji su u najboljem slučaju istog kvaliteta. To osim što vrlo skupo košta, nikako ne može donijeti dobar rezultat klubu.
Nadat se jedino da će Ismir skontati da kad se dovodi trener ne može mu se dopustiti da za par mjeseci rastjera cijelu jednu postavu i dovede novih 10 igrača koji su u najboljem slučaju istog kvaliteta. To osim što vrlo skupo košta, nikako ne može donijeti dobar rezultat klubu.
Jesen u mom sokaku
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Da je bar istog kvaliteta, Bog me vise ne moze ubijediti da Vrancic nije imao sta ovoj ekipi da da, ili Balta, koji jeste sirov igrac, ali se pojavi cesto kad treba presjeci...ma dzaba komentarisati.mirzatele je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:13Ni slučajno tjerati trenera, njemu bi sad nagrada bila dat otkaz i otpremninu. Nek se pati sad pod pritiskom i diže ovu ekipu koju je sam sebi birao. Otjerao je 10 igrača za par mjeseci i doveo 10 novih, a nas raspala Zvijezda dobija..
- TurkishAirlines
Doso slovenac, rastjero igrace, doveo svoje, ne moze meda sada, poraz za porazom. Ljepsu igru ima Heco hotel petkom, nego mi.
Ali ne, nije do Rozmana. Ne gledamo i ne vidimo mi to dobro.
@riki mora ici da motivise igrace da se bar malo oznoje.
Ali ne, nije do Rozmana. Ne gledamo i ne vidimo mi to dobro.
@riki mora ici da motivise igrace da se bar malo oznoje.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dobar je Riki, nego gdje je Galileo da nas nazove stokom koja nista ne konta?
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 24 feb 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je trener preuzeo odgovornost i otjerao određene igrače to je uradio u najboljoj namjeri, nema smisla da se proziva sada zbog toga jer ni s tim igračima nismo bili bolji na tabeli.
Ni Rim nije sagrađen preko noći pa tako neće ni naš uspjeh, bitni su dobri i čvrsti temelji a ne instant uspjeh. Moramo svi pokazati više vjere i dati veću podršku treneru i ljudima koji rade u klubu. Izgubili pa izgubili, biće još poraza, treba znati izvući pouke iz poraza i učiti jer ko ne zna podnijeti poraz ni ne zaslužuje pobjediti.
Ni Rim nije sagrađen preko noći pa tako neće ni naš uspjeh, bitni su dobri i čvrsti temelji a ne instant uspjeh. Moramo svi pokazati više vjere i dati veću podršku treneru i ljudima koji rade u klubu. Izgubili pa izgubili, biće još poraza, treba znati izvući pouke iz poraza i učiti jer ko ne zna podnijeti poraz ni ne zaslužuje pobjediti.

Pojma nemam sta se dogadja, ali odbijam da vjerujem u price o kladionici.
Bojkot? Zasto? Mrsko im raditi za hiljade eura pod ovim trenerom?
Bojkot? Zasto? Mrsko im raditi za hiljade eura pod ovim trenerom?
Podsjeca me na jednog rahmetliju. Vol 2.0TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:22Doso slovenac, rastjero igrace, doveo svoje, ne moze meda sada, poraz za porazom.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- f0rest1946
- Kontakt:
Ni repa ni glave nema ova ekipa a to smo i znali, bez stopera i defanzivnog nemas sta trazit u ovoj ligi ali glupi slovenac
Umislio se da je Guardiola
Umislio se da je Guardiola
Sve bi bilo jednostavnije i lakše, samo da je on javno objasnio zasto je otjerao te igrace, odnosno po cemu, po kojem parametru su igraci koje je doveo bolji od otjeranih ? Tjerao je Jesic, pa te sezone nismo ni Evropu izborili, tjerao je Dudic, pa smo imali najgoru jesen od samostalnost države, začinjenu ispadanjem od treceligaskih amatera u kupu. Ako otpišeš vise igraca, zamjene moraju biti bolje od njih, kod nas zamjene za otjerane su užas.Bolivia je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:25Ako je trener preuzeo odgovornost i otjerao određene igrače to je uradio u najboljoj namjeri, nema smisla da se proziva sada zbog toga jer ni s tim igračima nismo bili bolji na tabeli.
Ni Rim nije sagrađen preko noći pa tako neće ni naš uspjeh, bitni su dobri i čvrsti temelji a ne instant uspjeh. Moramo svi pokazati više vjere i dati veću podršku treneru i ljudima koji rade u klubu. Izgubili pa izgubili, biće još poraza, treba znati izvući pouke iz poraza i učiti jer ko ne zna podnijeti poraz ni ne zaslužuje pobjediti.![]()
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 24 feb 2024, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, johntravolta123, MSOZ101, Napapijri, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vaya i 105 gostiju.