Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Digli se Željovci kako su bod iznad zone ispadanja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- bagniadiluca
- Kontakt:
@mosarajvosa83 jel nestalo banana, da pošaljem još?
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Jest lijepo vidjet ovaj livadicki humor.
- bagniadiluca
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jeste losi Kembelu sta je ono baCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:44Kako sam ih naslagao k'o drva![]()
Kolega only se tu slucajno nasao tu jer mi je odgovorio kako ce mi javljati termine za rukomet![]()
![]()
posjeta kriticna malo zaolujalo odmah odustali od tekme
hoce li Zvone biti prvi izbor na stoperu ima li sta od onog iz Irana
-
- Kontakt:
Nisam na masi,sad radim definiciju pa malo manje forsiram banane,slobodno daj ukucanima da se malo obraduju reci casti Mosa.
Dosta za vcr zao mi ih vise podjebavat privatno mi salju poruku da prestanemo nema smisla,evo necu vise vcr sutra vidit ce mo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jesu fakat isti, nevjerovatno nesto. Tebe sanja ovaj @bagnia, rent freemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:43Brat mu se iz BL javio danas vidim,lik me sanja majke miNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:40Zabranili![]()
Jos kaze, ali ih mi ne fermamoHans Kristijan Golubovic iz Mostara
![]()
Liku oci ispadnu od pritiska kad mu spomenes sudjenje hahaha

-
- Kontakt:
Ovi spominju Borac i suđenje i Slogu što izvode juniore a prije par dana ispisali jedni drugima deset stranica o sudijskim pogurancima i naglim virozoma koje pokose pola tima Žepča,Olimpika... 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sarajevo od kad je Mirvic preuzeo klub ima uvijek iste probleme.
Rozman je trenercina za ovu ligu, imaju top igrace..
Imali su ih i ranije, haj nije znao Vasoski, ne zna Mirza.. ali vec nekako simptomaticno iste stvari se desavaju sve i jednom treneru.
Imaju problem koji je mnogo dublje. Promjenit ce opet trenera i igrace i opet ce imati isti problem.
Klub koji ima najbolje uslove za pripreme, luksuz da posudjuje igrace tipa Guliashvilia, Serbecica, Mulalica je u ovoj ligi u najboljoj startnoj poziciji mozda i zadnjih deset godina.
Ali to nesto ce uvijek biti problem.
Rozman je trenercina za ovu ligu, imaju top igrace..
Imali su ih i ranije, haj nije znao Vasoski, ne zna Mirza.. ali vec nekako simptomaticno iste stvari se desavaju sve i jednom treneru.
Imaju problem koji je mnogo dublje. Promjenit ce opet trenera i igrace i opet ce imati isti problem.
Klub koji ima najbolje uslove za pripreme, luksuz da posudjuje igrace tipa Guliashvilia, Serbecica, Mulalica je u ovoj ligi u najboljoj startnoj poziciji mozda i zadnjih deset godina.
Ali to nesto ce uvijek biti problem.
-
- Kontakt:
Mi ih vidit ce mo,cu ces ce
-
- Kontakt:
Sta smo losi igrali sa liderom prvenstva i nismo izgubili od 18.10.2023BegovicRamiz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:04jeste losi Kembelu sta je ono ba
Sto se posjete tice 2000 solidno. Sumnjam da bi ijedan drugi klub u ligi imao vise ispod otvorenog neba po onakvom kijametu
Iranac je bio danas na utakmici neki kazu da potpisuje sutra prekosutra i igrat ce umjesto Brune. Eto moj Rama na sve sam ti odgovorio fino i kulturno

-
- Kontakt:
Opusteno samo,drago mi je da ste zadovoljni sudjenjemEspiritosanto je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:07Ovi spominju Borac i suđenje i Slogu što izvode juniore a prije par dana ispisali jedni drugima deset stranica o sudijskim pogurancima i naglim virozoma koje pokose pola tima Žepča,Olimpika...![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma nekako ste mi ne znam ti objasniti falilo je to i ovu i protiv SlogeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:11Sta smo losi igrali sa liderom prvenstva i nismo izgubili od 18.10.2023BegovicRamiz je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:04jeste losi Kembelu sta je ono ba
Sto se posjete tice 2000 solidno. Sumnjam da bi ijedan drugi klub u ligi imao vise ispod otvorenog neba po onakvom kijametu
Iranac je bio danas na utakmici neki kazu da potpisuje sutra prekosutra i igrat ce umjesto Brune. Eto moj Rama na sve sam ti odgovorio fino i kulturno![]()
uzmete li Posusje bice vise nego uspjesan start generalno
ma nema ondje 2000 milje al oke
ako potpise bice bomba na drustvenim mrezama govore ima hejbet nekih pratitelja marketinski trik
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne daj im pardona mosamosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 23:11Mi ih vidit ce mo,cu ces ce
samo sarajevski
Divovi
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Al su se pijačari digli...
Samo prozivaj,kad za 50ak godina budu imali dvije titule,cidjet cemo onda..
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921, VolimBiH96 i 14 gostiju.