FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
54
31%
Darko Milanič
31
18%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
27
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
9%
Samo stranac
46
26%

Ukupno glasova: 175

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 25 feb 2024, 10:40

Nirton je napisao/la:
25 feb 2024, 10:19
AVNOJ je napisao/la:
25 feb 2024, 10:04
U septembru 2023 si rasturio prvog na tabeli
U februaru 2024 te rasturio zadnji na tabeli.
Samo kažem.
Sa istim trenerom i skoro identicnim sastavom(mozda 1-2 promjene u prvom sastavu). Ko je kriv?
A tad ko nismo spremni bili, treniralo se mahalski a sad profi.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 feb 2024, 10:48

SamoDaKazeem je napisao/la:
25 feb 2024, 10:38
Ma nema tjeranja, volio bi da ostane do kraja ugovora i Rožman i onaj žuti papan.Da osjete šta je pravi pritisak i **** majki.
Oni kontaju mi ćemo na sisu i laganini,prodavati maglu.
Brzo će i Mirvić doći na red,a onda će svaki izlazak biti ko Taverna :wtf:
Idi na svoju temu, ostavi ti Mirvića.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 25 feb 2024, 10:50

Imas 40 I nesto godina. Pred tobom je, razmisljas, bar jos 20 godina trenerskog posla i dogadja ti se ovo...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 feb 2024, 10:51

Ne valja Rozman, ne valja Fedja, ne valja Kodro, Husref, Vinko, Cala, Vasoski, Sablic, Jovic... Kakav ba Bruno, ispada iz lige sa klubovima. Kakav Klafuric, koga je on vodio. Kakav Cacic, fosil. Mi smo ba Sarajevo, ima da nam svi gace skinu, mi smo Real Madrid. Mi smo daleko najtrofejniji, superkupovi se ne broje nigdje. Imamo nabolji prosjek na stadionu, iako u 80% pojedinacnih utakmica nismo imali najvise publike na stadionu. Imamo najvise clanova, drugi mrtve uclanjuju, nema veze sto je i za tog mrtvog neko pare dao, sta ja imam od tog da dam stoju u klub i uclanim.roditelje, tetku, dajdzu... Eto nisu mrtvi al nije to to qme, mi imamo najvise clanova.koji sami sebi plate clanstvo. Mi imamo najvise teskih titula, yebo ba 8 titula ove lige, to je lahko, mi smo u Jugi osvajali. Mi imamo najveci evropski uspjeh, yebo grupne faze KL, mi smo to davno trebali igrat da je takmicenje postojalo, a Zrinjski neke bezveze ekipe izbacivao. Znatel vi ba da smo mi sa HSVom igrali, koja Aston Villa, sta je Watkins za Hrubescha??? 78 hiljada na Kosevu bilo pajdo, padali s tribine. Sta ce ba Vrapcici, selo. Tuzla selo, Zenica selo, Doboj selo, ne valjaju tereni, ne valjaju sudije, Vico nas kolje, Peljto yebem ti majku, nisi nam tri kreca svirao. Tebi Gigovicu ne yebemo majku jer smo dobili, najjaci si sudija, dobili smo. Vidi Kazlagic nam sudi, mrtve mu yebem, haos u najavi, gdje ces ba pobijedit na onoj oranici sa Kazlagicem!!! Daj nam Wembley i Marcinjaka sa pistaljkom pa cete vidjet sta je Sarajevo!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 feb 2024, 10:54

Dzaba se trosite i pisete u krug, Ismir Mirvic je jedina osoba koja ce odluciti dal ce otpustiti ili zadrzati Simona Rozmana. Frajer je izdrzao pritisak HZ u vezi Mirze i Alye da ne izdrzi pritisak zbog 200 komentara sa fb ili foruma. Definitivno je da smo u krizi i ne bi me zacudilo da prvu pobjedu upisemo protiv Igmana. I sa takvim spletom okolnosti necemo biti izbaceni iz igre za Europu i trofej u kupu. Idealan scenario bi bio da se dignemo protiv Borca i Zelje ali sve manje vjerujem u to. Sve u svemu tesko proljece nas ceka kako god.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 25 feb 2024, 10:56

Onaj Matanovic je teski promasaj pa u covjeku nema ni 1% zelje za igrom samo kad vidis izraz njegovog lica na kapitenskom govoru prije pocetka utakmice sve ce ti se reci.
Bez obzira na ove poraze ja sam da se Rozman ostavi pa sta bude
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 25 feb 2024, 11:03

Mirvic kao da je mrvama spavao. Da dovede Mbappea i Bellinghama mi bi se brukali ovako i dalje.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 feb 2024, 11:04

skullcrusher je napisao/la:
25 feb 2024, 10:27
Jucer vruce glave otisao bih na vrata svakom pojedinacno i svaki im zub izbio, sad malo mirniji kontam kako ovako jedna ekipa padne da stvarno ali stvarno nikakve igre znaci kad se kaze 0 igre i taktike, interesuje me sta se to pokusava koji nacin prenosenja lopte pa ovo sve uzasno izgleda tj ne izgleda jer nema na sta licit. Logicno da je moguc pad forme kao i kod svake ekipe ali opet tu primis go dva i zijanis tekmu al si opet nesto pokusao, bukvalno izgledamo kao gurbedi dok ih je arap vodio znaci identicno jbt bez volje, truda, taktike, samo nabij je i to je to. Ne znam nek nam je Bog na pomoci, valjda nije rasulo u svlacionici to bi bio bas problem.
Izgube sve ekipe svijeta, nema sta. Ali napadajuci, drzeci posjed, konstantno pritiskajuci protivinika. Gol im visi u zraku, pa oni iz neke polukontre, kontre zabiju i zatvore se. Reko bi haj, desi se.. ali ovo vec traje 3-4 utakmice.
Iduce dvije utakmice su mu ocito maturski. Ili jesi ili nisi..

A vi svi navijaci, dobro shvatili smo.. haj iskulirajte pa cekajte bojac da nastavite hvalospjeve.
Nije dobro svi viidmo, hocemo li harakiri da nam bude taman??
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 25 feb 2024, 11:04

James1987 je napisao/la:
25 feb 2024, 10:56
Onaj Matanovic je teski promasaj pa u covjeku nema ni 1% zelje za igrom samo kad vidis izraz njegovog lica na kapitenskom govoru prije pocetka utakmice sve ce ti se reci.
Bez obzira na ove poraze ja sam da se Rozman ostavi pa sta bude
Il jesi dobar trener il nisi,moze se desi blagi pad,al dobar trener to vrati brzo u normalu,da te Siroki i Zvijeda dobiju za redom i da se mucis sa drugoligasem to je sramota od trenera,sta vi mislite ako ostane da ce on do kraja godine postati Gvardiola? Il trebamo kupiti par igraca od Dinama,Zvezde itd da bi pobijedili zadnjeg na tabeli?

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 feb 2024, 11:13

Rožman ako dobije otkaz imat će alibi da nije imao priliku završiti zamišljeni posao koji je (u teoriji) tek trebao doći na naplatu u slj sezoni.

Rožmanovim otkazom i novi trener automatski dobija alibi za neuspjeh, ušao je u raspadnutu ekipu koju nije birao niti odlučivao ko će tu biti, trebat će mu barem jedne pripreme da se upozna sa svima i vidi šta se može, što naravno neće biti dovoljno vremena jer će do tad naredati poraza i onda sve ponovo u krug, po već viđenom scenariju.

U tom će se možda desiti da konkurenti budu očajni i bez pomoći Saveza, pa nam se omakne neki trofej, pa ćemo pomislit da smo sila... Tako mi se život svede prateći klub 30 godina.

Daj ba konačno da svi naučimo nešto iz poraza i loše sezone.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 feb 2024, 11:15

Šta je sljedeće? :twisted:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 feb 2024, 11:25

Sezona je propala, ja više nemam volje da pratim ovo. Taj kup ostao čisto da se pokuša uzeti neki trofej koji će malo zamazati oči i to je to. U Evropu ćemo ući ali nemamo od toga ništa, koeficijent smo sjebali, nabit će nas neko u 2. pretkolu i hajmo jovo na novo.

Slovenac očigledno veze o ovom poslu nema, to dokazuje iz utakmice u utakmicu, al i da ga otjeraš nećeš ništa dobit... roster nam je užasno selektovan, katastrofalne odluke Rožmana i Ibričića i za one igrače što su otpisali i za ove što su doveli, ne zna se šta je gore odrađeno.

Što neko napisa u najboljem slučaju za nas nadati se da su ovo samo loše odluke koje su posljedica neznanja struke i Mirvića, a ne nešto ozbiljnije, neki talovi, pranje para i šta već, ništa me ne bi iznenadilo. Mahala priča svašta, nema čega se nisam naslušao, daj bože da nema istine u tim pričama. Sve u svemu nek nam je bog na pomoći, još jedna u nizu šamarčina u posljednjih nekoliko godina.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 feb 2024, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 feb 2024, 11:27

A smijesni smo svi komplet. Eto molim Vas prelistajte forum iz vremena svakog trenera ponaosob.
Identicna preslikana situacija.
Ide dobro, top, svi zadovoljni. Od Kodre, Sablica, Dudica itd.
4-5 losijih utakmica, 1-2 mjeseca krize u klubu i ide paljba, pucanje po savovima rastjerivanje.
Uvijek isto ljudi moji dobri.
Ujedinite se da taj kup nekako prodjemo i osvojimo.
Da je Rozman od samog preuzimanja ovako s ekipom izgledao pa hajd. Ali nije, tako da ne moze biti ili crno ili bijelo. Mora biti sredina
- 1 9 4 6 -

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 25 feb 2024, 11:31

Mahala ako nije zadovoljna sto ih se nista ne pita, neka sebi napravi klub i smjenjuje trenere kad hoce, i dovodi igrace koje hoce

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 feb 2024, 11:33

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 feb 2024, 11:27
A smijesni smo svi komplet. Eto molim Vas prelistajte forum iz vremena svakog trenera ponaosob.
Identicna preslikana situacija.
Ide dobro, top, svi zadovoljni. Od Kodre, Sablica, Dudica itd.
4-5 losijih utakmica, 1-2 mjeseca krize u klubu i ide paljba, pucanje po savovima rastjerivanje.
Uvijek isto ljudi moji dobri.
Ujedinite se da taj kup nekako prodjemo i osvojimo.
Da je Rozman od samog preuzimanja ovako s ekipom izgledao pa hajd. Ali nije, tako da ne moze biti ili crno ili bijelo. Mora biti sredina
Upravo tako, nema sredine. Rožman ima dobrih utakmica, svi su ga hvalili i sada nema pojma. Proći će i ova kriza, potpuno sam ubijeđen u to.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 feb 2024, 11:35

I da jos nesto dodam. Imati investitora, najbolje uslove, igrace cremu i tako dovodi do toga da i svi protivnici u ligi inaju poseban motiv sto zajednicki sto pojedinacni da se dokazu, pobjede, uzmu nam skalp.
Ne navodim jos to da ce se posebno motivisati i kad igraju protiv kluba kakav je nas. Najveci u drzavi. Sve to nosi svoje i igraci koji god da su u klubu sad nadalje i ubuduce moraju biti toga svjesni.
APSOLUTNO SVAKU TEKMU MORAJU DA GRIZU KIDAJU KO PIT BULLOVI, budu klapa. Ginu jedan za drugog. Dok to ne bude tako desavat ce se goskovi, posusja, zvijezde siroki kuci itd.

Jucer situacija Ziljkic suta sa vrha 16, cak cetiri igraca zvijezde uklizavaju, pa ono ne vidis u ligi prvaka.. a mi dosli, kao da nismo jeli..

TRZNITE SE! Sad je ruzno u FKS ali ako okrenete stvari u svoju korist bit cete najsretniji stanovnici grada Sarajeva, vjerujte.
- 1 9 4 6 -

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 feb 2024, 11:35

Najbolji naš trener iza rata je Vinko Marinović, da smo ozbiljan klub i navijači on bi još bio na našoj klupi i radio isti posao kao i u Borcu. Saće svi odmah reći Vico, Savez...al čovjek je doktor svog zanata, zna unijeti mir u ekipu i zaštititi ih od pritiska i to na kraju bude nagrađeno dobrim rezultatom.

Baš me zanimaju priče navijača kojima je on otjeran, znam samo da se znao pođahkad nazvati četnikom.

Nemoguće je da toliko ljudi koji dođu kod nas ne znaju posao, a navijači uvijek u pravu i jedini koji znaju i vole klub
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 25 feb 2024, 11:41

Zeko87 je napisao/la:
25 feb 2024, 11:35
Najbolji naš trener iza rata je Vinko Marinović, da smo ozbiljan klub i navijači on bi još bio na našoj klupi i radio isti posao kao i u Borcu. Saće svi odmah reći Vico, Savez...al čovjek je doktor svog zanata, zna unijeti mir u ekipu i zaštititi ih od pritiska i to na kraju bude nagrađeno dobrim rezultatom.

Baš me zanimaju priče navijača kojima je on otjeran, znam samo da se znao pođahkad nazvati četnikom.

Nemoguće je da toliko ljudi koji dođu kod nas ne znaju posao, a navijači uvijek u pravu i jedini koji znaju i vole klub
Slazem se
Ali tom treneru je analiticki istok **** cetnicku majku

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 feb 2024, 11:43

SamoDaKazeem je napisao/la:
25 feb 2024, 10:38
Ma nema tjeranja, volio bi da ostane do kraja ugovora i Rožman i onaj žuti papan.Da osjete šta je pravi pritisak i **** majki.
Oni kontaju mi ćemo na sisu i laganini,prodavati maglu.
Brzo će i Mirvić doći na red,a onda će svaki izlazak biti ko Taverna :wtf:
Joj ovog bolesnika,dajte banujte ova plava smeca,jos nam oni trebaju da nam pisu ovdje. Lik bukvalno od kad je dosao svaki dan pise postove,pljuje bukvalno sve. Onaj Predator sto je psovao ovdje sve Pitarsko jos pise vidim,niko nije ni pomislio da se banuje. Onako reda radi da ti kazemo Mirvic nema potrebu ikad da dodje u BIH,hices ga to po Americi trazit hahaha

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 25 feb 2024, 11:45

Zeko87 je napisao/la:
25 feb 2024, 11:35

Kako najbolji trener kad je prosuo 13 bodova i titulu za polusezonu? Pa s juniorima je trebao uzeti to

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”