Boga mi ovo ne bi ni Meša Selimović bolje napisaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 02:33Sarajevo mora uvijek najaviti titulu,od kad se igra ova liga je tako,nikakva 3 mjesta i slicno,zamisli dodje i kaze idemo na 4 mjesto da udjemo u evropu ja mislim da bi taj zavrsio prije nego je dosao,samo sto ovaj put Sarajevo nije najavilo nikakvu titulu,koliko vidim vi ste najavili sljedece sezone tj vas predsjednik pa cemo vidjeti.Cernica22 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 01:45Teska srca, ali prevalit cu preko usta jer nisi upravu. Zrinjski je ozbiljan klub koji odigra egal na Vila parku, okrene Alkmara ili koga vec kuci. Nije to slucsjnost vec kontinuitet i ozbiljnost. Ljudi u egalu dvije godine pariraju Serifu ili Slovanu i nisz nista manje ozbiljni od recimo Rijeke koja je svemirski brod za nasu ligu. Iz duse ih mrzim, ali rezonovanje da se u ovoj ligi ne moze napraviti ozbiljan klub je pogresan. Drugo je mentalitet. Oni sute i rade, sto na terenu sto pomalo i van terena, dok konkretno vecina pitara ovdje tradicionalno poslije 3 pripremne najavi titulu kao da niko drugi ne igra ligu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 feb 2024, 00:10Ne moze se ozbiljan klub praviti u blatnjavoj ligi.
Ne mozes strance dovoditi ovdje (govorim o igracima koji nemaju dodira sa Sarajevom), davat im keš i ocekivati da ce ginuti na treninzima i povrh toga slusati nekog nizerazrednog trener/manijaka koji ti naredjuje gdje ces i kako igrati bez ikakve slobode.
Sljeduje kolektivni bojkot i bezvolja a slican angazman mogu vrlo lahko naci.