FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

mnon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mnon46 » 25 feb 2024, 12:37

Bosniak10 je napisao/la:
25 feb 2024, 12:35
miky_hz je napisao/la:
25 feb 2024, 12:32
Dobar izgovor imamo pred derbi," oni su odmarali 15 dana".
Sutra ce igrat, imamo vise odmora :D
Imamo kup sredinom sedmice
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 25 feb 2024, 12:40

esprit24 je napisao/la:
25 feb 2024, 10:54
Dzaba se trosite i pisete u krug, Ismir Mirvic je jedina osoba koja ce odluciti dal ce otpustiti ili zadrzati Simona Rozmana. Frajer je izdrzao pritisak HZ u vezi Mirze i Alye da ne izdrzi pritisak zbog 200 komentara sa fb ili foruma. Definitivno je da smo u krizi i ne bi me zacudilo da prvu pobjedu upisemo protiv Igmana. I sa takvim spletom okolnosti necemo biti izbaceni iz igre za Europu i trofej u kupu. Idealan scenario bi bio da se dignemo protiv Borca i Zelje ali sve manje vjerujem u to. Sve u svemu tesko proljece nas ceka kako god.
"Yebo rezultate, izgidosmo na komentarima"
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 25 feb 2024, 12:52

donDondon je napisao/la:
25 feb 2024, 12:15
NajvecaRadosti je napisao/la:
25 feb 2024, 12:08
Zeko87 je napisao/la:
25 feb 2024, 11:35
Najbolji naš trener iza rata je Vinko Marinović, da smo ozbiljan klub i navijači on bi još bio na našoj klupi i radio isti posao kao i u Borcu. Saće svi odmah reći Vico, Savez...al čovjek je doktor svog zanata, zna unijeti mir u ekipu i zaštititi ih od pritiska i to na kraju bude nagrađeno dobrim rezultatom.
100% potpisujem.Sve tacno do rijeci.

Klosari i debili mu psuju.Covjek je gospodin i nikad nas nije nista uvrijedio iako je bez razloga otjeran.Sto se tice posla,najbolji trener u ligi daleko bez dileme.
Pod njegovom palicom uvezali lošije rezultate nego kod Rozmana,a u evropi nismo pogledali ka golu a igralo se na jednu utakmicu
Trener za gosta,posusja
Kakva je ovo izjava? Protiv Bresta smo primili golove na pocetku oba poluvremena, plus Mersi ponisten cist gol. Sto se tice Celtica, ne znam kako smo tu trebali igrati?

Na proljece ima i njegove krivice, jer je sigurno mogao izvuci vise iz igrackog kadra koji je imao na raspolaganju. Ipak, neke stvari je shvatio kad je bilo prekasno (igranje Zinedina itd.). Medjutim, da su finansije bile redovne i da su se dovele zamjene za Rahmanovica i Tatara, titula sigurno ne bi dosla u pitanje. To je iskljuciva krivica pasojeda Nama koji je digao ruke od kluba na polusezoni, umjesto da ode iz kluba s titulom ako je vec cvrsto odlucio da napusti klub.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 feb 2024, 12:55

vedinjo98 je napisao/la:
25 feb 2024, 12:52
donDondon je napisao/la:
25 feb 2024, 12:15
25 feb 2024, 12:08

100% potpisujem.Sve tacno do rijeci.

Klosari i debili mu psuju.Covjek je gospodin i nikad nas nije nista uvrijedio iako je bez razloga otjeran.Sto se tice posla,najbolji trener u ligi daleko bez dileme.
Pod njegovom palicom uvezali lošije rezultate nego kod Rozmana,a u evropi nismo pogledali ka golu a igralo se na jednu utakmicu
Trener za gosta,posusja
Kakva je ovo izjava? Protiv Bresta smo primili golove na pocetku oba poluvremena, plus Mersi ponisten cist gol. Sto se tice Celtica, ne znam kako smo tu trebali igrati?

Na proljece ima i njegove krivice, jer je sigurno mogao izvuci vise iz igrackog kadra koji je imao na raspolaganju. Ipak, neke stvari je shvatio kad je bilo prekasno (igranje Zinedina itd.). Medjutim, da su finansije bile redovne i da su se dovele zamjene za Rahmanovica i Tatara, titula sigurno ne bi dosla u pitanje. To je iskljuciva krivica pasojeda Nama koji je digao ruke od kluba na polusezoni, umjesto da ode iz kluba s titulom ako je vec cvrsto odlucio da napusti klub.
Digao je ruke kad ga je marva prevarila. Lose poteze i frustracije prethodnika na svojoj kozi osjeti Mirvic
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 feb 2024, 13:30

Na čemu su ovi što već računaju da smo kup osvojili?
ISTINA ZA VEDRANA!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 feb 2024, 13:40

pitara je napisao/la:
25 feb 2024, 11:45
Zeko87 je napisao/la:
25 feb 2024, 11:35
Najbolji naš trener iza rata je Vinko Marinović, da smo ozbiljan klub i navijači on bi još bio na našoj klupi i radio isti posao kao i u Borcu. Saće svi odmah reći Vico, Savez...al čovjek je doktor svog zanata, zna unijeti mir u ekipu i zaštititi ih od pritiska i to na kraju bude nagrađeno dobrim rezultatom.

Baš me zanimaju priče navijača kojima je on otjeran, znam samo da se znao pođahkad nazvati četnikom.

Nemoguće je da toliko ljudi koji dođu kod nas ne znaju posao, a navijači uvijek u pravu i jedini koji znaju i vole klub
Kako najbolji trener kad je prosuo 13 bodova i titulu za polusezonu? Pa s juniorima je trebao uzeti to
Cuj kako prosu 13 bodova covjeku se raspala ekipa, Nam zavrnuo pipu. Otisli Rahman i Tatar, ostalinpoput Pejakovica sabotirali, nisu htjeli bez plate da igraju i on se pita kako prosu? Sta tu jos treba dodati?
Jedino pod Marinovicem smo maltene smjeli upisati bodove unaprijed, najbolje rezultate smo s njim imali i najrahatniji bili 100%

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 25 feb 2024, 13:41

muhamedhulk je napisao/la:
25 feb 2024, 10:34
cilj je i dalje evropa, nije titula, nije pobjeda protiv ovih ili onih. i pokusati uzeti kup.
ide za sada lose, kako ce biti na kraju - ne znamo.
nije dobro ali kontam da ne moze gore, poraza imamo vec dva, remi jedan, pobjedu nemamo.
samo gledati sljedecu utakmicu, drugo nam nista ne preostaje.
I sta ces u evropi ovakav, da te prvak san marina podere?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 feb 2024, 13:43

NisamInSajder je napisao/la:
25 feb 2024, 12:19
Riki10HZ je napisao/la:
24 feb 2024, 23:20
Gleda covjek ovog Artetu i sjeti se kako su ga prije 2 sezone pljuvali svi zivi, pocevsi od navijaca, samoprozvanih legendi kluba, ranih laznih kapitena pa do medija. Govorili mu da je propali ucenik nekog tamo Gvardiole. Poznati medijski naslovi Arteterizacija i slicno se orilo Londonom nakon sto je poceo da slaze ekipu kako njemu odgovara i da tjera mnoge igrace koji se ne uklapaju u sistem. Mnogi su mu govorili da se ufati pjevanja i da se vrati odakle je dosao. Drugi su isli korak dalje i prozivali klub da se peru pare jer su rezultazi bili losi a igra rasulo kako kuci tako i na strani. Kako to obicno biva pojedinci povuku masu pa i oni koji su mu vjerovali pocese da skandiraju Arteta odlazi jer lakse je utopiti se u masu nego nesto pametovat a argumenata ni na mapi. Rijetki koji su vjerovali u proces su poceli ostajati kuci i pratiti tekme jer na Istoku je bilo suludo iskazat drugacije misljenje kad nista ne ide. Odjednom su i samoprozvane legende kluba pocele ici na tekmu da podrze zvizdanje jer su osjetile krv i mogucnost da se uglave negdje u klub do penzije. Gubile su se tekme istina i dobijale ali nikoga nije bilo briga za to svi su zeljeli uspjeh tacnije neki su zeljeli uspjeh iskreno a ostali se nasladjivali i cekali da se sve otjera i da udju kao sto nalisah ranije. Sve je mirisalo da Arsenal nece jos dugo igrati ozbiljan fudbal. Wengera su poceli prozivat da ae vrati jer je on jedini koji moze voditi klub sa uspjehom. Naravno opravdano jer su ranije probali sa mnogim trenerima ali uzalud nije islo. Svi su bili bijesni zasto pjevac ne ode sam. Ali on je vjerovao i vjerovao i imao podrsku kluba i ljudi unutar. I gle cuda evo vec dvije sezone na stadionu opet nema samoprozvanih legendi kluba pa nema ni onih medijskih natpisa po Londonu i tjeranja. Negdje su u nekom podrumu zatvoreni cekaju novu sansu da izadju i pljuju kad namirisu krv. Navijaci koji su ispred tva vjerovali se vratise na stadion a ostali shvatise da su grijesili i da se bas ne razumiju u fudbal i sisteme. Oni koji su smatrali da se peru pare su priznali svoje greske i da su to price za malu raju pred spavanje. Niko vise ne spominje Wengera. Arsenal igra neprepoznatljivo gazi redom ali samo Arteta i ljudi u klubu znaju kroz sta su prolazili. Eh sad Sarajevo nase ima slicnu pricu samo sto ona vjerovatno nece zavrsiti pozitivno jer je ovdje neznanje vece a da to neko prizna skoro nemoguce. Ljudi koji se razumiju u fudbal a dolaze na stadion su izumrla rasa. Poneki se jos nadje. Ostali idu za maaom za medjjima za laznim natpisima i slicno. Ja vjerujem Mirvicu u dobre namjere. I znam da je njemu tesko ko i nama. Mnogima nije trsko jer su nanjusili krv kao sto napisah. Nadam se da ce ih Mirvic sve u podrum zatvoriti i da nece izaci zadugo. Ja sam prvi koji se izbervira jer volim taj klub ali moramo znati materiju da bi pametovali... Pozdrav onima koji vjeruju...

jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2024, 23:18
Trener se ne smije mijenjati. Još jedan ciklus nam samo krade godinu i vraća nas unazad godinu. Europa je cilj, slijedece godine ćemo rezimirati situaciju.

Znam ja gadno je izgubit od bilo koga i ja sam šećer dobio danas u 30 minuti , bolno je gledati ovu igru i igrače i trenera i SD-a i svi mi se gade i treba tako ali mijenjati nipošto. Opet će se dati poruka da može neprofesionalizam da može ko kako hoce. Istrpiti pod svaku cijenu. Jednom u životu. Garantujem da ćemo biti bolji, nego opet sok terapija pa onda pad.

Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportski segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.

Nađite snage u sebi , uprkos k u r cevoj igri i odnosu da ostanemo ove godine normalni i ne tjeramo nikog. Ništa nam to dobro donijeti neće. Ide kup ide derbi vrlo lako možemo sve to pogubiti i tad nikog je dirati.

Ozbiljan klub se postaje na bolan način. Tjeranjem trenera se pokazuje da nikad bit ozbiljni necemo. Opet će doći jarani pa Hajd šta ima veze nek se cuga možda ćemo šta i osvojit usput ali sve je to kratkog daha. Ako smo odlučili izgraditi sistem neka trenera i neka sportskog direktora. Uz uslove koje imaju , desit će se klub kakav želimo.

Dva posta koja se moraju ponavljati svaki dan.
Dzaba nekima taman svaki sat da postavljas ovo.
Samo je sreca pa se ni za sta ne pitamo, inace bi bili kantonalna vjerovatno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 feb 2024, 13:47

Dajte mu kapitensku!
Jedini koji se bori i srcem igra a uz to ima muda do poda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 feb 2024, 13:49

jurisicduska je napisao/la:
24 feb 2024, 23:18
Trener se ne smije mijenjati. Još jedan ciklus nam samo krade godinu i vraća nas unazad godinu. Europa je cilj, slijedece godine ćemo rezimirati situaciju.

Znam ja gadno je izgubit od bilo koga i ja sam šećer dobio danas u 30 minuti , bolno je gledati ovu igru i igrače i trenera i SD-a i svi mi se gade i treba tako ali mijenjati nipošto. Opet će se dati poruka da može neprofesionalizam da može ko kako hoce. Istrpiti pod svaku cijenu. Jednom u životu. Garantujem da ćemo biti bolji, nego opet sok terapija pa onda pad.

Nije za porediti ali Xabi Alonso je u prvoj sezoni imao 10 poraza i 10 neriješenih. Imao je dva niza od po 7 tekmi bez pobjede i onda je sjelo a kad je sjelo postali su mašina koja nema poraza nikako i melju sve pred sobom. Ne kažem da ćemo mi biti takvi , ali trener je tu 20 tekmi , pad je evidentan, očigledno se igračima ne dopada da treniraju, da bude profesionalci, da jedu , da spavaju , treba to isflitrirati, Rozman i Senijad su uredili sportski segment maksimalno i to ne dolazi preko noći , Morat će se filter dobar udarit , vremenom ćemo postajat ozbiljniji. Čvrsto vjerujem da sistem donosi dugoročni rezultat. Ne smijemo otjerati trenera ove godine.

Nađite snage u sebi , uprkos k u r cevoj igri i odnosu da ostanemo ove godine normalni i ne tjeramo nikog. Ništa nam to dobro donijeti neće. Ide kup ide derbi vrlo lako možemo sve to pogubiti i tad nikog je dirati.

Ozbiljan klub se postaje na bolan način. Tjeranjem trenera se pokazuje da nikad bit ozbiljni necemo. Opet će doći jarani pa Hajd šta ima veze nek se cuga možda ćemo šta i osvojit usput ali sve je to kratkog daha. Ako smo odlučili izgraditi sistem neka trenera i neka sportskog direktora. Uz uslove koje imaju , desit će se klub kakav želimo.
Pa vidi prijatelju, bez da imam ikakvu lošu namjeru prema tebi ili bilo kome ali to poređenje sa nekim Europskim trenerima bi možda i bilo uredu da da su to bile dobre ekipe. Svinti treneri su došli u loše timove (bar za njihove standardne) i onda su iz toga se gradili, trpili loše rezultate na uštrub gradnje ekipe. Postavljanjem tih trenera oni su presjecali to je bila nula odakle su počinjali, od tog momenta dvije konstante su uvjek bile tu, igrački kadar koji se nadopunjavao i formacija a rezultat je taj koji je izostajao Sad se vratimo na naš klub, svi smo bili zadovoljni igračkim kadrom koji smo imali i složni da postoji mogučnost za neku nadogradnju isto tako da nam je fizička sprema ravna nuli i da se taktički ne znamo postavljat što nam je Torpedo pokazao na Koševu.

Ja pratim sport, nogomet, posebno skoro 30 godina neovisno sad što se radi on našem klubu daj mi molim te objasni kako smo mi došli u ovu situaciju.
Kako je moguče da ekipa koja je imala "i glavu i rep" koja je nadograđena sa 4 top igrača, kojoj su nedostajali detalji doživljava ovakva poniženja.
Kako je moguče da pored 5 bekova koje smo imali u ekipi nama na tim pozicijama igraju krilni napadači
Kako je moguče da u isto vrijeme imamo višak i manjak igrača na nekim pozicijama
Kako smo se doveli u poziciju da nakon toliko zvaničnih i pripremnih utakmica ne znamo 10 standardih igrača, standradnu formaciju, postavljanje kod prekida, kornera, kako je moguče da pored toliko DM igrača naša igra se svela na ispucavanje lopte stopera prema napadačima.
Kako je moguče da nakon toliko vremena nismo u stanju odigrati smislenu akciju.
Podrška čemu? Osim da nam promjena ništa novo neče donijeti nego vratiti na isto.
Uostalom, evo reci mi u čemu smo napredovali pod Rozmanom i Ibričićem taktički, igrački, kvalitetom, borbenošču, zalagenjem??? Bilo koji segment igre.

Jel se možda trebamo srozati do te mjere pa da nam bude uspjeh trofej trećeg mjesta, šta je cilj.

Meni nikad neče biti jasno kako je, zašto je i iz kojeg razloga uspio uništiti zamjeniti ili mu nije bilo dovoljno ekipu sa

Beganović...Đuričković...Aničić....Duraković(Radović)

..............Julardžija(Vrančić)............Buljubašić

Hasić(Keremeh).....Avramovski(Mustafić)....Peneranda(Anđušić)

...............................Renan(Čataković)

Kako je uspio od ekipe kojoj je nedostajalo fizičke spreme napraviti hrpu luzera koji nisu u stanju u tri utakmice napraviti smislenu akciju i uputiti šut na gol.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 25 feb 2024, 13:49

Lecler je napisao/la:
25 feb 2024, 13:30
Na čemu su ovi što već računaju da smo kup osvojili?
Na krokodilu formuske ojebine

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 feb 2024, 13:51

Ono sto je neko juce pisao oko bojkota igraca sve vise pocinjem vjerovati u to. Imam info iz svlacionice da se covjek trudi da svakom medvjedu u ekipi nadogradi igracke sposobnosti i da ih je na pripremama bukvalno ubio. Eh sad kolko se taj sistem treniranja svidja prevarama poput Ziljkica, Beganovica(koji je u crvenom sto se tice fiz spreme) Penarande koji je svoju karijeru srozao do dna to ostaje da vidimo. Ne branim rozmana ali njegovom smjenom ispali bi smijesni do bola. Da se razumijemo nasi igraci da imalo vrijede igrali bi u nekoj desetoj ligi svijeta a ne kod nas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 feb 2024, 13:56

Da nismo bezveze tjerali igrace:

Iliev
Musa-Djurickovic-Martinovic-Radovic
Balta-Mustafic/Vrancic
Guliashvili-Hasic-Andjusic
Renan

Meni je ovo puno bolji tim nego ovo sto sad imamo.
Nemamo timski duh,nemamo mentalitet nemamo lidera nemamo igraca sa mudima.Balta i Martinovic osim sto su IGRACINE za ove sad vise bi valjali svlacionici i na terenu nego 150 Prevarandi.Ovo je jedan skup luzera i bolikuraca i ne vidim kako se mozemo podici jer lidera nemamo.Mozemo mi dobiti 2 utakmice mozda ali nije to to.Bezveze zamazivanje ociju i produzavanje agonije.

Promasen rok,uzasna selekcija zadnja 2 roka rezultiraju ovome.Previse gresaka i samo cu reci nek nam je Bog na pomoci.Ne mogu da vjerujem da moramo strepiti za 4.mjesto protiv Sloge yebeni Doboj.

On ih je birao sad nek ga bojkotuju.Otjerali se momci koji su ginuli na terenu radi ovi luzera
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 feb 2024, 13:59

Imamo mi masu problema koje ili ne vidimo, ili se pravimo da ne vidimo. Da ne kažem pravimo se ludi.
Prvo, ne znamo šta hoćemo, od uprave, preko igrača, pa sve do navijača. Jednostavno ne postavljamo ciljeve. A kada ih nemaš, ne znaš ni kuda udaraš.
Mi nemamo kvalitetnog napadača, niti kvalitetne "desetke". Nemamo pakera koji je sposoban napraviti 15 asistencija tokom sezone. Niti napadača koji će po sezoni zabiti 20 golova. Yebeš ti tog napadača, ako nije u stanju u našoj ligi zabiti 20 golova, i to za Sarajevo. Pišaj ga. Ovo je do uprave , jer nije u stanju obezbjediti klubu takve igrače. Onda trener koji kaže, pazi sad: " jednostavno, nas ne ide". Ovo ne može ozbiljan trener izjaviti. Zvijezdu pored svih poteškoća, ako ih i imaš moraš mlatnuti. Lik je pun nekakvih izgovora i opravdanja. Moje mišljenje, da ne bi potrošili novog trenera, ostaviti Rožmana do kraja sezone i onda ga nogirati. I onda navijači, koji nisu u stanju 10 utakmica istrpiti bilo kojeg igrača. Odma mu nađu hiljadu falinki.
Trebamo se dobro zapitati, zašto skoro svaki igrač, kojeg otjeramo, zablista u nekom drugom klubu. Lista je dugačka...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 feb 2024, 14:09

Danas jos gore kao da me neko isprebijao.
Tesko bilo sta komentarisati, razumijem i ove sto psuju i ove koji su protiv toga, nismo svi isti.
Nek nam je Bog na pomoci ne vidim drugog nacina da ovo krene na bolje.
You are someone else I am still right here

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 25 feb 2024, 14:10

Jel podnio skijas ostavku. Sve mu odvratno

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 feb 2024, 14:19

25 feb 2024, 13:56
Da nismo bezveze tjerali igrace:

Iliev
Musa-Djurickovic-Martinovic-Radovic
Balta-Mustafic/Vrancic
Guliashvili-Hasic-Andjusic
Renan

Meni je ovo puno bolji tim nego ovo sto sad imamo.
Nemamo timski duh,nemamo mentalitet nemamo lidera nemamo igraca sa mudima.Balta i Martinovic osim sto su IGRACINE za ove sad vise bi valjali svlacionici i na terenu nego 150 Prevarandi.Ovo je jedan skup luzera i bolikuraca i ne vidim kako se mozemo podici jer lidera nemamo.Mozemo mi dobiti 2 utakmice mozda ali nije to to.Bezveze zamazivanje ociju i produzavanje agonije.

Promasen rok,uzasna selekcija zadnja 2 roka rezultiraju ovome.Previse gresaka i samo cu reci nek nam je Bog na pomoci.Ne mogu da vjerujem da morawmo strepiti za 4.mjesto protiv Sloge yebeni Doboj.

On ih je birao sad nek ga bojkotuju.Otjerali se momci koji su ginuli na terenu radi ovi luzera
Bogami nije se pisalo do sada da su otjerani momci ginuli, nije niko senilan znamo šta se pisalo za te momke. Treba vidjeti u čemu je problem jer svi igraju dobro dok ne dođu nama, usto tako proigraju kada odu od nas.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 25 feb 2024, 14:23

Od kako ne igra Avramovski mi nismo imali smislenog napada? Neka me ispravi neko ako grijesim.
Ako nemas kreativnu sredinu, ne igra se 4231.
Mozemo se samo nadati da ce trener naci dobitnu kombinaciju. Treba sve pokusati, cak 442 sa Hamzom i Renanom. Svakako kroz sredinu ne mozemo nista izmisliti.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 feb 2024, 14:23

Postali smo razvojni klub ali za konkurente iz naše lige. :D
Dođu kod nas obezbijede se za života i onda igraju pristojno u ostalim klubovima (vrlo često i o našem trošku).

Ovaj naš napadački fudbal izgubio smisao niti nas se iko više i boji. Parkiraj brate autobus kao Murinjo i prilagodi se protivniku.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 25 feb 2024, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 25 feb 2024, 14:24

Bezveze pisete o nekoj smjeni.
Nece se desiti i ne treba da se desi!
Svi ste srali kako treba istrpiti sta god da bude.
Eto desava se i treba da istrpimo.
Nego navikli svakih 6 mjeseci tjerat/dovoditi.
I sta se postiglo?
NISTA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”