Del Piero ce da spasi svoju Damu!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ima jos 45 min, sad samo moze biti bolje.. al onaj Aquilani sve lose i lose igra,, nadam se da ga ne odkupe kad vec ovako igra...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
TATA FUDBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Prvi Cavalier nikad ne zakazeSoloJuve26 je napisao/la:ima jos 45 min, sad samo moze biti bolje.. al onaj Aquilani sve lose i lose igra,, nadam se da ga ne odkupe kad vec ovako igra...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Stidite se što nosite dres Juventusa, pa Del PIERO ZA 36 godina mora biti najjači igrač Juventusa!
Hvala Aleeeeeeeeeeeeeeee!
Ovaj što je dobio crveni se fura na Amaurija
Hvala Aleeeeeeeeeeeeeeee!
Ovaj što je dobio crveni se fura na Amaurija
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 20 mar 2011, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:TATA FUDBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pa jbt ovo nije normalno.
Starci tipa Del Piera i Tottija pruzaju bolje partije od 80% igraca u ligi.
Nek zavrsi ovako i ja zadovoljan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TE CAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOO
obiljezio si mi mladost hvala kralju fudbala
Hocu kip u Torinu u liku ovog kralja,ako italijani imalo cijene fudbal trebaju ga izlit u zlatu, sjecace se oni ovog lika kad kroz koju godinu im uzdanice budu Matri i Marchisio u reprezentaciji ,kako ce da kukaju
TE CAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOO
obiljezio si mi mladost hvala kralju fudbala
Hocu kip u Torinu u liku ovog kralja,ako italijani imalo cijene fudbal trebaju ga izlit u zlatu, sjecace se oni ovog lika kad kroz koju godinu im uzdanice budu Matri i Marchisio u reprezentaciji ,kako ce da kukaju
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
IL CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Joj znao sam da ce rijesitiiiiiiii ,, jos nije kraj al tako izgleda,,

Joj znao sam da ce rijesitiiiiiiii ,, jos nije kraj al tako izgleda,,
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedino sto me ohrabruje je ovaj Sorensen za 150 000eura
, ubode corava koka, mali je talenat ogromni sem ako ga ovi poluamateri ne sjebu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Majstor je to
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Napokon, Napokon, Napokon, Napokon, Hvala Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Dobro je neka smo napokon i mi nekog pobjedili, ne mogu vjerovati da je to istina
! Nije toliko bitna za pozicije na tabeli, ali je bitna da ne gubimo bodove svako kolo 
Dobro je neka smo napokon i mi nekog pobjedili, ne mogu vjerovati da je to istina
Nek je i vas sunce obasjalo ,da vise ne kukate (do sljedeceg kola) 
IO SONO INTERISTA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Inace da dodam Brescia je nezasluzeno dobila crveni karton
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Na kraju,potpuno zasluzena pobjeda ali bez neke posebne igre..jalovi su to napadi bili uglavnom...ali smo imali loptu sve vrijeme...
kakav gol Alexa

VOLIMO TE CAPITANO
kakav gol Alexa

VOLIMO TE CAPITANO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesmol' to konačno pobijedili 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Il capitano mi je donio 91,20 KM Hvala mu na tome!
Još nešto, ekipa je i dalje katastrofa iako su pobijedili...
Još nešto, ekipa je i dalje katastrofa iako su pobijedili...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo mene opet, Alex the Great rijesio, nego da ne bude kakve zabune rezultatom, MI SMO JAD OD EKIPE , JAD JAD JAD, OVO DANAS JE VELIKA SRAMOTA, JAD, KANTA IGRACI NE ZNA SE KO JE GORI, IGRA I REZULTAT NIDJE VEZE, HVALA CAPITANO, a ostali amateri i poluigraci 
- JuveSissoko
- Kontakt:
ono sto sam ja gledao, tipicna igra kao i kod onih utakmica koje smo izgubili, amaterstvo, samo ovaj put imali smo srece, sad ce Del Neri da se javi, ne brini, idemo po scudetto, napredujem, eto njega sace on za koji minut da se obrati sirokim masama, Pepe ,Marchisio, majko mila zar to igra u Juventusu, Krasic -taj lik nema mozga ,ima sve predispozicije za velikog fudbalera,naravno sem mozgasarajlija89 je napisao/la:Na kraju,potpuno zasluzena pobjeda ali bez neke posebne igre..jalovi su to napadi bili uglavnom...ali smo imali loptu sve vrijeme...
kakav gol Alexa
VOLIMO TE CAPITANO
Ja kad sam to pricao, napadoste me.JuveSissoko je napisao/la:
ono sto sam ja gledao, tipicna igra kao i kod onih utakmica koje smo izgubili, amaterstvo, samo ovaj put imali smo srece, sad ce Del Neri da se javi, ne brini, idemo po scudetto, napredujem, eto njega sace on za koji minut da se obrati sirokim masama, Pepe ,Marchisio, majko mila zar to igra u Juventusu, Krasic -taj lik nema mozga ,ima sve predispozicije za velikog fudbalera,naravno sem mozga
Covek koji je u Italiji skoro 8 meseci, a ne moze da da izjavu za TV na italijanskom - nema mozga.
Glava u noge i sprint. Jbga, igra samo na fizikalije.
Bosko Jankovic je bio klasa za Krasica, ali su ga povrede unistile.
Video bi ceo svet ko je naslednik Dragana Dzajica kao najboljeg krilnog igraca iz exSFRJ svih vremena, da je Bosko ostao zdrav.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma Dzaja je jedan..zna to Camacho
ma vjerujete,do kraja sezone mi je jedino bitno da alex zabije jos par golova..bar jos 4-5...pa da iduce sezone ganjamo i 300-ti gol...
ovo je bio 181. u dresu Juventusa...
A ostajem pri konstatiji od prije par nedjelja..nizerazredna ekipa
ma vjerujete,do kraja sezone mi je jedino bitno da alex zabije jos par golova..bar jos 4-5...pa da iduce sezone ganjamo i 300-ti gol...
ovo je bio 181. u dresu Juventusa...
A ostajem pri konstatiji od prije par nedjelja..nizerazredna ekipa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma Del Piro do kraj sezone mogo bi jos koji go(lova) dati,, bit cu tu jos ..Sad kad bi mogli dobiti romu u gostima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.