FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za devet minuta Zrinjski 4 komada, sudija i Vico im mogu popuslic sad baciti.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- luckystrike
- Kontakt:
Ovo kad porediš s našom igrom tačno su za nas Real Madrid
- skullcrusher
- Kontakt:
Ovo je to sto ja govorim i slazem se s tobom stoposto je tako, umjesto glavnog konkurenta uvijek zadovoljavamo se nekim sitnicama i mrvicama.Oerde je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:38Priča već godinu dana “treneru puna podrška, odriješene ruke, bla bla”, pa ćemo sumirat. Sad i dalje puna podrška, al ne valjaju igrači znaš…
Čekaj brate jel sam ih ja doveo i tražio!?
Bojkotuju ga al on zna znaš…
Ko ga Bojkotuje? Avramovski? Šerbečić? Varešanović, Vrančić, Musa, Viveros, Balta, Mulalić, Guliashvili!?
Od Feđe sam rekao da ja nikog bezuslovno neću podržavat i kraj. Nit je ovo Velež, nit je ovo drugoligaš koji je uletio u prvi razred pa napravio prijatno iznenađenje sredinom tabele, nit je razvojni klub. Nisi u stanju napast titulu, sretno prijatno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ovo si u pravu 100%napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:33fks74 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:19Bogami nije se pisalo do sada da su otjerani momci ginuli, nije niko senilan znamo šta se pisalo za te momke. Treba vidjeti u čemu je problem jer svi igraju dobro dok ne dođu nama, usto tako proigraju kada odu od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 feb 2024, 13:56Da nismo bezveze tjerali igrace:
Iliev
Musa-Djurickovic-Martinovic-Radovic
Balta-Mustafic/Vrancic
Guliashvili-Hasic-Andjusic
Renan
Meni je ovo puno bolji tim nego ovo sto sad imamo.
Nemamo timski duh,nemamo mentalitet nemamo lidera nemamo igraca sa mudima.Balta i Martinovic osim sto su IGRACINE za ove sad vise bi valjali svlacionici i na terenu nego 150 Prevarandi.Ovo je jedan skup luzera i bolikuraca i ne vidim kako se mozemo podici jer lidera nemamo.Mozemo mi dobiti 2 utakmice mozda ali nije to to.Bezveze zamazivanje ociju i produzavanje agonije.
Promasen rok,uzasna selekcija zadnja 2 roka rezultiraju ovome.Previse gresaka i samo cu reci nek nam je Bog na pomoci.Ne mogu da vjerujem da morawmo strepiti za 4.mjesto protiv Sloge yebeni Doboj.
On ih je birao sad nek ga bojkotuju.Otjerali se momci koji su ginuli na terenu radi ovi luzera
Problem je u tom sto smo fudbalski BH Telecom. Uvali se na dobru platu i boli te qrac, najjaci si u drzavi, zivis u glavnom gradu, imas bogovske uslove, a ako si stariji od 22 godine to ti je vjerovatno vrhunac u karijeri.
Samo bi jos dodao da imaju jos bar tursku drugu ligu nakon sto nas pokradu uzimajuci platu a ne vracajuci nista za uzvrat.
Tako nam je kako nam je.
Istrpiti i nadati se da ce kad tad kliknuti i poklopiti nam se.
You are someone else I am still right here
Ja fol otjerali mahalu, a nemahalši nam yebaše majku kroz majku napretkom i sistemom 

- TurkishAirlines
Samo podrska, nije do trenera

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- f0rest1946
- Kontakt:
Ugledat se kako Zrinjski igra i kakve akcije prave, glupi rozman
-
- Kontakt:
Trenutna strategija je da budemo razvnojni klub za mlade igrace da se para neka uzima, a plasman i pozicija su u drugom planu.skullcrusher je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:44Ovo je to sto ja govorim i slazem se s tobom stoposto je tako, umjesto glavnog konkurenta uvijek zadovoljavamo se nekim sitnicama i mrvicama.Oerde je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:38Priča već godinu dana “treneru puna podrška, odriješene ruke, bla bla”, pa ćemo sumirat. Sad i dalje puna podrška, al ne valjaju igrači znaš…
Čekaj brate jel sam ih ja doveo i tražio!?
Bojkotuju ga al on zna znaš…
Ko ga Bojkotuje? Avramovski? Šerbečić? Varešanović, Vrančić, Musa, Viveros, Balta, Mulalić, Guliashvili!?
Od Feđe sam rekao da ja nikog bezuslovno neću podržavat i kraj. Nit je ovo Velež, nit je ovo drugoligaš koji je uletio u prvi razred pa napravio prijatno iznenađenje sredinom tabele, nit je razvojni klub. Nisi u stanju napast titulu, sretno prijatno.
Ni jedan klub u regionu koji sebe naziva velikanom, najvecim klubom u drzavi ne moze reci da mu je izlazak u evropu cilj, to samo kod nas se prihvata kao normalno.
Razlika je samo sto u ostalim velikim klubovima sa balkana pitaju se ozbiljni ljudi koji su godinama u svijetu fudbala a ne onaj influencerski laik i qurva koju drzi tu samo on zna sto, yebem ga u usta mrljava...
Iz tvojih postova da se zaključiti da je po tebi Mirvić za sve kriv ali kakve veze on ima sa formom i sa igrom.
Jesenas je uradio sve ono što je svaki istinski navijač želio.
Doveo je ne tako "stranog" trenera sa dobrim CV kojeg smo svi podržali kao najbolju opciju za nas.
Sve ono što smo tražili od trenera mlad, perspektivan, željan dokazivanja, operisan od mahale, sa nekom drugom vizijom koja če nas odvesti na neki drugi level trenera koji če imati odriješene ruke u sklapanju ekipe bez da mu se iko miješa.
Uglavnom, sve što jedan navijač može zahtjevati od predsjednika on je ispunio.
Koliko god ti imao animozitet prema Ismiru u ovom slučaju nisi upravu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Fudbalski BH Telecom, dobranapoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:33Problem je u tom sto smo fudbalski BH Telecom. Uvali se na dobru platu i boli te qrac, najjaci si u drzavi, zivis u glavnom gradu, imas bogovske uslove, a ako si stariji od 22 godine to ti je vjerovatno vrhunac u karijeri.

Itekako tu ima istine, a i svjesni su igraci toga kad dolaze.
Mustafic Buljubasic Matanovic. Vezni red u rangu 2 lige federacije
-
- Kontakt:
Tako je slusao i Hurema da zaposli narkomana, i onda neko kaze da je otjerao mahalu a on uziva u drustvu mahalaca, druga stvar je mazanje ociju Ajlom kao odlaskom a u biti samo neki inat izigravao, covjek je idealan za izmust pare i to svi vide...a klub stagnira, nazaduje, mozda nauci sta za 15 godina kako svijet fudbala funkcionise, sabura samo ko dozivi nek prica...AVNOJ je napisao/la: ↑25 feb 2024, 16:27Iz tvojih postova da se zaključiti da je po tebi Mirvić za sve kriv ali kakve veze on ima sa formom i sa igrom.
Jesenas je uradio sve ono što je svaki istinski navijač želio.
Doveo je ne tako "stranog" trenera sa dobrim CV kojeg smo svi podržali kao najbolju opciju za nas.
Sve ono što smo tražili od trenera mlad, perspektivan, željan dokazivanja, operisan od mahale, sa nekom drugom vizijom koja če nas odvesti na neki drugi level trenera koji če imati odriješene ruke u sklapanju ekipe bez da mu se iko miješa.
Uglavnom, sve što jedan navijač može zahtjevati od predsjednika on je ispunio.
Koliko god ti imao animozitet prema Ismiru u ovom slučaju nisi upravu.
- f0rest1946
- Kontakt:
Imao si i Igora Savica da dovedes koji je stroj al glupan stavlja Mustafica yebo mu on mater
To je stara vijest, o tome se govori otkad je Tan uletio u klub i preuzeo, da igraci dolaze zbog sigurne i visoke plate i bonusa. Stvar je u tome sto je prije postojao neki balans, igraci su igrali za te pare i ostvarivao se uspjeh, ovo sad je sramota jer nema niko u klubu da to regulise.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 14:33Problem je u tom sto smo fudbalski BH Telecom. Uvali se na dobru platu i boli te qrac, najjaci si u drzavi, zivis u glavnom gradu, imas bogovske uslove, a ako si stariji od 22 godine to ti je vjerovatno vrhunac u karijeri.
-
- Kontakt:
Vidim mahala na forumu vrlo aktivna. Idite malo vani, šetajte. Godit ce vam. Rožman ostaje
- BordoBBoja
- Kontakt:
Tlak im je na 200 otkako su nogu dobiliUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑25 feb 2024, 17:32Vidim mahala na forumu vrlo aktivna. Idite malo vani, šetajte. Godit ce vam. Rožman ostaje
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Financijska moc Sarajeva se ogleda u tome da smo u mogucnosti da svako malo pravimo rekonstrukcije, odnosno placamo raskide ugovora i dovodimo novu grupu, ne boljih, nego nista manje losih ljudi. I da dovedemo ponekog propalog igraca, sa jakim imenom.
To sto je neko uspjesan biznismen u nekoj bransi ne znaci da moze biti uspjesan u drugoj ako sa njom nema dodirnih tacaka.
Pogotovo kad das klub u ruke Ajli koja tu nije sigurno zato sto je fudbalski expert, niti ima pojma sa cim se bavi. Dovodjenje Rozmana i Ibricica je davalo nadu, ali zelena grana iz truhlog korijena ne niče.
To sto je neko uspjesan biznismen u nekoj bransi ne znaci da moze biti uspjesan u drugoj ako sa njom nema dodirnih tacaka.
Pogotovo kad das klub u ruke Ajli koja tu nije sigurno zato sto je fudbalski expert, niti ima pojma sa cim se bavi. Dovodjenje Rozmana i Ibricica je davalo nadu, ali zelena grana iz truhlog korijena ne niče.
-
- Kontakt: