Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
O Suarezu možete pričati na temi Liverpool-a, ovdje je, koliko ja znam, tema Edin Džeko, koliko vidim nema svrhe da poredimo Edina i Luisa.
FsV Mainz '05
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.lballlive.net/2011/01/ch-1.htmlElegant je napisao/la:Ima li neki dobar link za stream ?
Meni ovaj fantastično ide.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Boring City, boring 
Džeko se bori, presijeca lopte, nekako mi izgleda uz Kompanija najodlucniji!
jel se ja varam il Yaya igra polušpica
inače Mancini taktičar žestok pa me ne bi začudilo
jel se ja varam il Yaya igra polušpica
inače Mancini taktičar žestok pa me ne bi začudilo
Nil Satis Nisi Optimum
- JuveSissoko
- Kontakt:
Chelsea-City to je daleko najdosadniji derbi samo jos Chelsea-Liverpool zna bit gore
,koliko sam puta sjeo da gledam ono.... Dzeko je sebi "nasao" "tim" koji ce mu "djelit" lopte a on zabijat 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ko je sad kriv sto "dijamant" ne moze meda ...Elegant je napisao/la:Dzeko nije loptu primio kako treba vec 30 minuta.
Moze biti da ga Tevez sa klupe provocira i dobacuje mu
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dosadne utakmice nezna se ko je gori kod cityja 
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Koji ti k.u.r.a.c imas protiv Džeke...Sasvim solidno je odigro 1. poluvrijeme ! Nije imao puno lopti, al se borio, i ono sto je dobio, sasvim je konkretno obavio !Dirk je napisao/la:Ko je sad kriv sto "dijamant" ne moze meda ...Elegant je napisao/la:Dzeko nije loptu primio kako treba vec 30 minuta.![]()
TM87
Sta se bolan ti javljas ovdje ako te Dzeko ne interesuje ?! Idi bavi se svojim jadima...Dirk je napisao/la:Znam ali zanimljivo je to kako su svi krivi sto Dzeko lose igra ... Covjek dodje iz Holandske lige i razvali na svakoj tekmi, a ovaj vas ni vamo ni tamo ... Nije Suarez bitan ali ste dosadili sa Dzekom, a on vas svaku tekmu sve vise i vise sputava i pokazuje da on u Engleskoj ne moze niti ima kvalitet za to !Luís Nazário de Lima je napisao/la:Da Suarez mi je toliko bitan igrac,da moram o njemu brbljati.Svaka njemu cast,nije los igrac,ali ipak Dzeko je Dzeko ! ( :Dirk je napisao/la:Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske
Osim - drugo ime za Želju !
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj:tm-ovac iz mase je napisao/la:
Koji ti k.u.r.a.c imas protiv Džeke...!
Dirk je napisao/la:Covjek dodje iz Holandske lige i razvali na svakoj tekmi, a ovaj vas ni vamo ni tamo...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Suarez u Citiju ne bi meda mogo, isto tako, tako da ej to glupo porediti.
Cuva Bog Zelju svog!
Dobar je Dzeko sta me odmah napadas ja samo pokusavam da mu nadjem neku stvar da opravdam njegovu "dobru" igri i nasao sam je u tome sto je Tevez par puta sa kupe provocirao Edina !tm-ovac iz mase je napisao/la:Koji ti k.u.r.a.c imas protiv Džeke...Sasvim solidno je odigro 1. poluvrijeme ! Nije imao puno lopti, al se borio, i ono sto je dobio, sasvim je konkretno obavio !Dirk je napisao/la:Ko je sad kriv sto "dijamant" ne moze meda ...Elegant je napisao/la:Dzeko nije loptu primio kako treba vec 30 minuta.![]()
@Principatus
Pucas na nacionalnost ali to nema veze jer sam iste vjere kao Edin ali ista ta vjera me ne obavezuje da budem uz njega i zato sam rekao vas Edin jer ste dosadili sa njim i to slicno kao sa Ibisevicem prosle godine
@mirzza
Upravu si posto Dzeko ne moze u Cityu onda niti jedan drugi igrac nista ne bi mogao dobar zakljucak
Da Bog da Edin dao 100 golova ali nece ih dati dok u drugim igracima trazite izgovor za njegovu losu igru
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 20 mar 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Nezna se ko je gori uzas ekipe obe, a za Dzeku definitivno nije ova liga a jos manje ovaj klub gdje svako fura nesto svoje.
Mislim da i City i Chelsea mijenjaju trenere na kraju sezone.
Mislim da i City i Chelsea mijenjaju trenere na kraju sezone.
- hule_barca
- Kontakt:
sto se tice dzeke,nekako mi se cini da nikad nije na pravom mjestu,i ne znam da li mu je mancini rekao da se ne trosi puno,ali zaista on se maksimalno stedi sto se tice trcanja,sto se tice vazdusnih duela tu je bio solidan,al nekako opet je tu neka trema,imao je nekih dobrih dodoavanja,ali on je napadac,a city igra samo sa njim u napadu a jos nema suta od edina,ako je vec toliko placen onda barem nek uputi jedan sut,nek barem nesto sam pokusa kad vec nema lopti,ne bih da pricam o drugim igracima,al moram pomenuti torresa,koji je katastrofalan,a sto se tice suareza,njemu je znatno lakse,jer kada je on dosao liverpool je bio nigdje,tako da nije imao sta izgubiti niti se sta puno od njega trazilo tako da je covjek opusteno igrao,a vidite torresa i dzeke,situacija je bila teska kad su oni dosli,a plus se dzeko mora navikavati na ovaj fudabl u engleskoj,naravno ne treba gledati druge igrace,al to je samo za poredjenje da i nije sve tako crno kod dzeke
Mes Que Un Club
Slabo City opet igra, ovaj mancini svaku tekmu dezanzivno igra , a milner misli da je messi 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
"Pljuvatori" nazaboravite ima jos 45 minuta aktivne igre ..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ovo nije aktivna igra. Ovo se u narodu zove igra krkačemiralem444 je napisao/la:"Pljuvatori" nazaboravite ima jos 45 minuta aktivne igre ..
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.