Et..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ljudi kad lupaju ni gledaju vise sta lupaju.
Aj ti prati Radnik iz Hadzica, okani se FK Sarajeva, kad se ovakvom sramotom zadovoljavas. Jel ovo nivo sa kojim navijaci Sarajeva trebaju biti zadovoljni? Jesu ovo ambicije kluba? Je li ovo taj napredak i sistem?Zeko87 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:08Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
Toliki defetizam da je to nevjerovatno. Najviše bih volio da takvi samo prate City i Real i da se okanu Sarajeva kad ih već porazi emocionalno rasterećuju.
Pa šta je riješenje majstore? Haj mi samo reci šta da radimo. Vidim tebe interesuje Istina samo. Jeli Husref riješenje? Dzeno? Janjoš? 100 puta vratit pa opet 100 put ga otjerati, jeli to cilj???Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:54Sistem, Bayern, Arteta, zadovoljni, nezadovoljni, Dinamo, Jakirovic al se covjek nalupa glupostiBordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:33Ma ja sad smo mi BH Telecom, dobre plate i sve top uslove i zato smo izgubili, jer nemamo motivacije da igramo...
Igrači za 6 mjeseci nisu dobili platu, ali smo opet pobjedili plave 3-1 kad je vinko bio trener, nevjerovatno kako smo tad mogli pobjedit, a igrači pola godine nisu imali novac....
Kad smo igrali protiv Celtica, pobjedili 3-0 u Derbiju
ili 1-0 pobjeda protiv zrinjski, jesmo i tad bili BH Telecom? ili smo bili Telemach?
Onda je Zrinjski HT Eronet, a Borac je Mtel, znaci ljudi imaju bolju mrežu od nas. Svašta ćeš čitat na ovom forumu.
I prije smo imali dobre plate, pa smo pobjedili Borca 4-2 kod kuće i 3-1 u gostima, uprkos tome što je bio Vico lopov predsjednik saveza. Pobjedili smo široki u gostima 3-0 kao komšije sa 3-0. Tad niko nije pisao da smo BH Telecom i da nam fali nešto, i da zbog dobre plata ili zbog sudjenje nemožemo igrati.
Idemo dalje i glavu gore kao što je rekao Mirvić, nema nazad!
Ovo nije prvi a nije ni zadnji poraz. Tamo neki Bayern koji ima preko 500 i više miliona, izgubi od amateri saarbrucken, pa nije smak svijeta.
Tamo neki Real Madrid, u gostima 2 puta u nizu nemože pobjedit Rayo, pa opet se dalje igra. Ovaj poraz od zvijezde 09 ništa nije novo. Znali smo mi izgubit i protiv zvijezde gradačac ili izgubit od krupe, pa nije smak svijeta bio.
Kako se vjetar okrene tako i ovaj forum. Rožman kad je došao, na početku sve top bilo, svi zadovoljni kako se trenira, sve se podržavalo od A do Ž. Onaj ko nepaše u sistem, treba da napusti sarajevo. Onaj ko je nešto rekao protiv toga ili imo drugo mišljenje, treba ugasit profil ili napustit temu ili je dobio teške uvrede i psovke, jer eto oni znaju sve. Kultura i ponašanje ti je sve, bez obzira što nemamo svi isto mišljenje. Znam i ja kako će biti vrijeme sutra, kad se sutra probudim i vidim sa očima kakvo je vrijeme. Tako su svi na ovom forumu. Znaju sve kad se tek nešto dogodi.
Sad odjednom smo svi pametni, što tako na početku većina vas nije pisalo? Pisalo se kao Peneranda velemajstor jer izborio penal i dobar cv, a treba mu pola godine pa će biti najbolji. Sad odjednom većina piše treba ga otjerat i nije dobar. Rožman na početku bio najbolji ko Pep, sad nije dobar, šta će on skijaš....
Vrančić kad je tek došao ista priča bila. Majstor zna lopte, kasnije treba ga otjerat jer nezna trčat, nepaše u sistem, i sad kofol što smo ga otjerali, oprosti nam mario, kakav cirkus realno.
Vi bi dragog Allaha otjerali, ako bi odigrao pogriješan pas ili ako bi izgubio od mladost kakanj, jer eto treba biti sve 100% perfekt. Možda kad igrate pes igricu, možda tu ima perfekcija, u realnom životu to nema, pogotovo kod nas.
Interesantno u našoj temi, ljudi podržavaju artetu i njegov kontinuitet, a u drugoj temi Arsenal, skoro svi bi tamo otjerali artetu jer lik pojma nezna i ništa nije osvojio.
Sad ko je u pravu to će vrijeme pokazit, ali sad nekome poslati uvrede i psovke je besmisleno i ne vodi ničemu.
Sergej je bio jako blizu otkazu u DZ, pa ljudi su ga istrpili i eto izbacili su Betis. Igraju osminu finala, to ti je rezultat kad imas sabur. Nadam se da će Mirvić istrpit ovo sve.
Idemo dalje, samo Sarajevo![]()
Mi smo srednja zalost od kako nas je pruzeo ovaj, jedina utakmica je pobjeda nad zrinjskim da se kaze dobri smo bili derbi ne racunam igrali smo protiv najgoreg zelje u zadnjih 20 god.
A to neko sto se lozio palio na imena ova je druga prica, pricam ima godinu da jo ovo sve bacanje prasine u oci i da je ovaj tim i ss prosjek lige tj za mjesta na kojem i jesmo.
Evo trpicemo ali znajuci proslost nasu i iskustva sa objekzivnom publikom prvi ce mu majku hebat oni koji ga podrzavaju... I onda jovo na novo
Čak sam se natjerao i anyone but you pogledati
Vico je tek bio dosao i nije mogao odma sve da poklopi pa smo mogli koliko toliko ograt,svakako je igra bila puno bolja nego sada. Sto se tice Dinama glupo mi je to spominjat al eto nesto i naucim kad gledam te podcaste i pametne ljude. Uglavnom imali ocajnu sezonu,Lokomotiva ih jednom dobila jedno nerijeseno i to ih satrali u 2 tekme,ovaj Baric kaze glupo je mjenjati trenere kao na traci,nema sanse da trener za 6 mjeseci nesto napravi. Oni se isto zalazu da smanje plate i da igraci igraju na osnovu ucinka,po njegovom tako mogu zaraditi vise,kod nas bi isto to trebali uraditi.Bordotim je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:33Ma ja sad smo mi BH Telecom, dobre plate i sve top uslove i zato smo izgubili, jer nemamo motivacije da igramo...
Igrači za 6 mjeseci nisu dobili platu, ali smo opet pobjedili plave 3-1 kad je vinko bio trener, nevjerovatno kako smo tad mogli pobjedit, a igrači pola godine nisu imali novac....
Kad smo igrali protiv Celtica, pobjedili 3-0 u Derbiju
ili 1-0 pobjeda protiv zrinjski, jesmo i tad bili BH Telecom? ili smo bili Telemach?
Onda je Zrinjski HT Eronet, a Borac je Mtel, znaci ljudi imaju bolju mrežu od nas. Svašta ćeš čitat na ovom forumu.
I prije smo imali dobre plate, pa smo pobjedili Borca 4-2 kod kuće i 3-1 u gostima, uprkos tome što je bio Vico lopov predsjednik saveza. Pobjedili smo široki u gostima 3-0 kao komšije sa 3-0. Tad niko nije pisao da smo BH Telecom i da nam fali nešto, i da zbog dobre plata ili zbog sudjenje nemožemo igrati.
Idemo dalje i glavu gore kao što je rekao Mirvić, nema nazad!
Ovo nije prvi a nije ni zadnji poraz. Tamo neki Bayern koji ima preko 500 i više miliona, izgubi od amateri saarbrucken, pa nije smak svijeta.
Tamo neki Real Madrid, u gostima 2 puta u nizu nemože pobjedit Rayo, pa opet se dalje igra. Ovaj poraz od zvijezde 09 ništa nije novo. Znali smo mi izgubit i protiv zvijezde gradačac ili izgubit od krupe, pa nije smak svijeta bio.
Kako se vjetar okrene tako i ovaj forum. Rožman kad je došao, na početku sve top bilo, svi zadovoljni kako se trenira, sve se podržavalo od A do Ž. Onaj ko nepaše u sistem, treba da napusti sarajevo. Onaj ko je nešto rekao protiv toga ili imo drugo mišljenje, treba ugasit profil ili napustit temu ili je dobio teške uvrede i psovke, jer eto oni znaju sve. Kultura i ponašanje ti je sve, bez obzira što nemamo svi isto mišljenje. Znam i ja kako će biti vrijeme sutra, kad se sutra probudim i vidim sa očima kakvo je vrijeme. Tako su svi na ovom forumu. Znaju sve kad se tek nešto dogodi.
Sad odjednom smo svi pametni, što tako na početku većina vas nije pisalo? Pisalo se kao Peneranda velemajstor jer izborio penal i dobar cv, a treba mu pola godine pa će biti najbolji. Sad odjednom većina piše treba ga otjerat i nije dobar. Rožman na početku bio najbolji ko Pep, sad nije dobar, šta će on skijaš....
Vrančić kad je tek došao ista priča bila. Majstor zna lopte, kasnije treba ga otjerat jer nezna trčat, nepaše u sistem, i sad kofol što smo ga otjerali, oprosti nam mario, kakav cirkus realno.
Vi bi dragog Allaha otjerali, ako bi odigrao pogriješan pas ili ako bi izgubio od mladost kakanj, jer eto treba biti sve 100% perfekt. Možda kad igrate pes igricu, možda tu ima perfekcija, u realnom životu to nema, pogotovo kod nas.
Interesantno u našoj temi, ljudi podržavaju artetu i njegov kontinuitet, a u drugoj temi Arsenal, skoro svi bi tamo otjerali artetu jer lik pojma nezna i ništa nije osvojio.
Sad ko je u pravu to će vrijeme pokazit, ali sad nekome poslati uvrede i psovke je besmisleno i ne vodi ničemu.
Sergej je bio jako blizu otkazu u DZ, pa ljudi su ga istrpili i eto izbacili su Betis. Igraju osminu finala, to ti je rezultat kad imas sabur. Nadam se da će Mirvić istrpit ovo sve.
Idemo dalje, samo Sarajevo![]()
Ko moze ovim da bude zadovoljan? Nije rijesenje sigurno da se izmisljaju price,Mirvic im je dao sve moguce uslove,sta treba vise da uradi,da udje da igra umjesto njih i da bude trener? Prizeljkivali Dudica ovdje sve mu dao,rastjerao je igrace doveo hrpu kloceva,poslije toga daj nam mladog,modernog trenera doveo covjeka dao odrijesene ruke i sve se nastavilo po starom. Rijesi se Vrancica,Avramovskog i slicnih losa statistika a dobra plata,pljuje se Serbecic sad ga prizivaju kao i Vrancica.Evander je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:31Aj ti prati Radnik iz Hadzica, okani se FK Sarajeva, kad se ovakvom sramotom zadovoljavas. Jel ovo nivo sa kojim navijaci Sarajeva trebaju biti zadovoljni? Jesu ovo ambicije kluba? Je li ovo taj napredak i sistem?Zeko87 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:08Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
Toliki defetizam da je to nevjerovatno. Najviše bih volio da takvi samo prate City i Real i da se okanu Sarajeva kad ih već porazi emocionalno rasterećuju.
![]()
Riki, problem je što dosta od raje nisu realni.Riki10HZ je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:33Bravo Bordotim za komentar. Nekima je najbolje da prate Ligu sanpiona i da sute jer veze o fudbalu i stvarnosti nemaju. A mi FK Sarajevo smo gubili utakmice i gubit cemo i nista straano u tome dok god je klub na dobrim nogama. Rezultati ce doci abd malo teze vjerovatno zbog nekolicine koji pljuju unose nemir kako navijaci tako i mediji a ostali se povedu za masom jer su ko ovce. Svi se kao razumiju u sve e tugo moja daleko vam Kosevo bilo... DIGNI NAS ROZMANE U INAT SVIMA!
E čuj zadnjih 5 utakmica. Ko to gleda?Evander je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:31Aj ti prati Radnik iz Hadzica, okani se FK Sarajeva, kad se ovakvom sramotom zadovoljavas. Jel ovo nivo sa kojim navijaci Sarajeva trebaju biti zadovoljni? Jesu ovo ambicije kluba? Je li ovo taj napredak i sistem?Zeko87 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:08Jednostavno sado-mazohizam dobrog dijela navijača Sarajeva je na visokim nivou. Mi kad zamrzimo molimo Boga da ne krene na bolje, da bi se imalo šta pričati. Ubijeđen sam da sad odigramo remi u BL i dobijemo Želju priča bi opet bila, yah, najlakše je Želju iz zone ispadanja dobijati, vidjeli smo protiv Širokog, joj šta će nam tek Zrinjski uraditi.
![]()
Ma to je zivotni cilj vidjeti Sarajevo na dnu,znas li kakva je histerija njima da vide na dnu nekog ko ima pare i nesto pokisava da napravi? To ti je odlika nasih ljudi,kao da smo svake godine titule osvajali dok nije investitora bilo. Jedno vrijeme sam mislio da necu titulu docekat za zivota,kone osvajale,razna sela cekali je 100 godina,milion nekih borbi,bojkota itd rekao bi covjek da smo derali sve redom. Niko ovim nije zadovoljan niti treba da bude medjutim mora se lopta spustiti. Inace kad je Zubanovic zabio u playoffu imali smo jedno 100 puta skuplju i jacu ekipu,vise para pa smo sok dozivjeli.Riki10HZ je napisao/la: ↑25 feb 2024, 19:57Sve u svemu po meni najveci krivac za ovakvo drustvo su mediji. Na stranu fudbal u svim porama drustvo vlada totalna nepismenost kako politickoj tako sportskoj i svi se nijesaju u sve a niko pojma nema. Mediji bi trebali da se bave s tim da edukuju siru javnost da prenesu sliku kako se sve to radi vani i kako ljudi prave sisteme u svemu godinama. Primjera je milion. Kod nas mediji rade suprotno huska se raja samo da niko ne uspije svi su negativni naostreni niko ne valja preko noci zele da ae sve promjeni i tako u nedogled. Ko sto napisa jedan momak sreca pa Artrta nije kod nas poceo trenersku Karijeru jer bi ga unistili svi nakon 2 sezone nesupjeha sa Arsenalom al evo covjeka istrpili i evo igraju ozbiljan fudbal u najjacoj ligi vec dvije godine. Tako se to radi. Al ne mozes porediti njihovo znanje o fudbalu i nase naravno. Kod nas je to misaona imenica da se nauci nesto.. Samo daj da pljujemo ba.. Fuj drustvo
Navedite mi ijednu ekipu u pl bh da je osvoila titulu prvu sezonu kad im je dosao trener. Evo sad da damo ROZMANU odkaz sta cemo dobitskullcrusher je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:44Ovo je to sto ja govorim i slazem se s tobom stoposto je tako, umjesto glavnog konkurenta uvijek zadovoljavamo se nekim sitnicama i mrvicama.Oerde je napisao/la: ↑25 feb 2024, 15:38Priča već godinu dana “treneru puna podrška, odriješene ruke, bla bla”, pa ćemo sumirat. Sad i dalje puna podrška, al ne valjaju igrači znaš…
Čekaj brate jel sam ih ja doveo i tražio!?
Bojkotuju ga al on zna znaš…
Ko ga Bojkotuje? Avramovski? Šerbečić? Varešanović, Vrančić, Musa, Viveros, Balta, Mulalić, Guliashvili!?
Od Feđe sam rekao da ja nikog bezuslovno neću podržavat i kraj. Nit je ovo Velež, nit je ovo drugoligaš koji je uletio u prvi razred pa napravio prijatno iznenađenje sredinom tabele, nit je razvojni klub. Nisi u stanju napast titulu, sretno prijatno.
Ovdje sam pročitao da je ova ubleha prepustila svu slobodu igračima u trećoj trećini i da oni rade šta hoćeMSOZ101 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 22:57Kod nas stručni štab teži sporednim stvarima umjesto najvažniji cilj da bude dat gol. Ovo pas prvom, pas naprijed, pas na stranu, bez sigurnog pasa, dijagonala, pas u prostor, odloži, založi očito igračima teško da ide. Ne možemo mi dat gola, nešto kružimo okolo i kad dođeš u situaciju da se lopta ubaci u 16m ili puca sa distance kod nas u kaznenom prostoru samo Renan sa 4-5 protivničkih igrača. Treba napuniti kazneni prostor špic, krilo sa kontra strane od mjesta gdje je lopta, prednji vezni, bek pa da se zagužva nešto, ovako ni na sreću ne možemo dati gol. Igrači su postali robovi taktike koja ne daje rezultat. Krila su isuviše široko u izgradnji napada da budu opasni po gol, bekovi ne utrčavaju nikako prema golu sve nešto široko, a mi **** obične. I sve ovo već 270 minuta u nizu, nema druge opcije, igrači kad ulaze pozicija za poziciju i tjt, čuvaj prostor koji si dobio u zadatak da šef ne bude ljut i svi zadovoljni. Sreća Aničić dobi žuti, koliko se sjećam ni posljednji derbi nije igrao, mjera.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83, rimljanin90 i 31 gost.