Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la AshburtonG » 25 feb 2024, 20:05

soko je napisao/la:
25 feb 2024, 16:33
AshburtonG je napisao/la:
25 feb 2024, 09:29
Ja sam prosao cijelu Evropu i nigdje nisam vidio boljih picoka i manje grudnjaka nego u Istanbulu. :salut:
I to bio tokom korone, kad je bukvalno ulicama setalo skoro iskljucivo domace stanovnistvo. Svakih 15m se zaljubis ponovo. Zamotane zene vidis samo oko dzamije. Moram priznat da sam i ja mislio da su Turci veci vjernici. Doduse, na taj pogresan trag me navela vjerovatno njihova dijaspora koja namjerno prkosi domacinu u stranim zemljama. Nesto poput nasih novopecenih vehabijica, koji otkriju islam cim predju njemacku granicu, a ne znaju fatihu proucit.
Jbt kad smo kod ovog, evo vratio se iz Brazila.
Zene :ljepota: kako nako mogu biti gradjene. kosa, face sve
To mi je zelja. Medjutim, vecina jarana ili u braku ili u nekim vezama, pa im ne daju zene/djevojke. Znaju da bi bile zaboravljene nakon dvije Caipirinhe u roku od odmah. :mrgreen:

Jbg Brazilke su pokupile svu najbolju genetiku. Medjutim, negdje sam citao da su npr njihovim muskarcima uglavnom bjelkinje i to mrsave zanimljive. Mogli bi neki trade napravit s ovim nasim genetskim otpadom. :mrgreen:

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 25 feb 2024, 20:09

Federer17 je napisao/la:
25 feb 2024, 19:49
rio_Ferdy88 je napisao/la:
25 feb 2024, 10:25
Ko god ode na hadz i umru tamo dok je taj rezim na vlasti u Saudiji direktno ucestvuje u genocidu na Palestince, i nosi njihovu krv na svojim rukama

Veci su sije muslimani od njih, oni barem nisu sluge cionista

Nadam se da se nisi propio, posto sam, ako se ne varam, naisao na neki post gdje pricas o alkoholu. Dobar si momak da sebi zivot upropastis, a ovaj dunjaluk je samo tacka u odnosu na vjecnost koja ceka svakoga od nas. Nista nije vrijedno toga. Ziv bio. :thumbup:
:urnebes:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 feb 2024, 20:19

25 feb 2024, 20:05
To mi je zelja. Medjutim, vecina jarana ili u braku ili u nekim vezama, pa im ne daju zene/djevojke. Znaju da bi bile zaboravljene nakon dvije Caipirinhe u roku od odmah. :mrgreen:

Jbg Brazilke su pokupile svu najbolju genetiku. Medjutim, negdje sam citao da su npr njihovim muskarcima uglavnom bjelkinje i to mrsave zanimljive. Mogli bi neki trade napravit s ovim nasim genetskim otpadom. :mrgreen:
Meni osobno brazilke nisu nešto, a i generalno te cure iz latinske amerike. Više volim ove iz slavenskih država. Ruskinje su mi možda i najbolje.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 25 feb 2024, 20:20

Ti znaš kakve, su na google mapama nisi izaš'o dalje od Banovića

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 25 feb 2024, 20:21

ASD je napisao/la:
25 feb 2024, 20:19

Meni osobno brazilke nisu nešto, a i generalno te cure iz latinske amerike. Više volim ove iz slavenskih država. Ruskinje su mi možda i najbolje.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 feb 2024, 20:27

ASD je napisao/la:

Ma latine su meni vatra. Najblize tome u Evropi su Albanke. Nije toliko do izgleda, nego zbog energije. Ruskinje su prelijepe zene, ali energija mezara iz 18 vijeka. Plus sto su teske sponze. Kad bih birao za zenit, latine bi mi bile na samom vrhu.

Srbijanke su mi isto top. Generalno su Srbijanci lijep narod. Turci im dali kosu i taman ten, a od Slavena uzeli fizikalije. Idealna kombinacija.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 feb 2024, 20:30

25 feb 2024, 20:27

Srbijanke su mi isto top. Generalno su Srbijanci lijep narod. Turci im dali kosu i taman ten, a od Slavena uzeli fizikalije. Idealna kombinacija.
slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2024, 20:33

25 feb 2024, 20:27
ASD je napisao/la:

Ma latine su meni vatra. Najblize tome u Evropi su Albanke. Nije toliko do izgleda, nego zbog energije. Ruskinje su prelijepe zene, ali energija mezara iz 18 vijeka. Plus sto su teske sponze. Kad bih birao za zenit, latine bi mi bile na samom vrhu.

:bow: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 25 feb 2024, 20:46

JayCatwright je napisao/la:
25 feb 2024, 20:09
Federer17 je napisao/la:
Ko god ode na hadz i umru tamo dok je taj rezim na vlasti u Saudiji direktno ucestvuje u genocidu na Palestince, i nosi njihovu krv na svojim rukama

Nadam se da se nisi propio, posto sam, ako se ne varam, naisao na neki post gdje pricas o alkoholu. Dobar si momak da sebi zivot upropastis, a ovaj dunjaluk je samo tacka u odnosu na vjecnost koja ceka svakoga od nas. Nista nije vrijedno toga. Ziv bio. :thumbup:
Ja šta ga naruži :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dobar si momak , hoćeš pomoći svima , družiš se sa svima , oženjen , planiraš porodicu , nisi kriminalac ali džaba sve to rođo , ti piješ i upropastio si život :mrgreen:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 feb 2024, 20:52

VensanKasel je napisao/la:
25 feb 2024, 15:32
@Arvid za 5 sati 100 hiljada pregleda , ubi Debeli sa još Debljim brašno :rol:
Baš sam ti htio postaviti najavu koju je objavio juče za video, ma nema ubija lik :mrgreen:

Kad se ne pobiše za plećku :rol:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 feb 2024, 20:54

Bosnjaci i Bosnjakinje su najmanje lijep narod od svih balkanskih naroda.
Dobro možda nam moze parirati slovenska i bugarska nacija :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 feb 2024, 21:00

JohnCleese je napisao/la:
25 feb 2024, 20:54
A po cemu si to zakljucio, majke ti? Na osnovu cega su to Srbi ili Hrvati ljepsi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 25 feb 2024, 21:02

A jes ova dora smece sta je ovo
1946-1987

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 25 feb 2024, 21:02

VensanKasel je napisao/la:
25 feb 2024, 20:46
Ja šta ga naruži :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Dobar si momak , hoćeš pomoći svima , družiš se sa svima , oženjen , planiraš porodicu , nisi kriminalac ali džaba sve to rođo , ti piješ i upropastio si život :mrgreen:
Nigdje nisam rekao da je upropastio, ali nepokornošću Allahu svaki čovjek ide ka tome, više ili manje. I naravno, alkohol je veliki grijeh za koji je čovjek dužan učiniti pokajanje.

I nema potrebe da se kačaš za svaki post koji napišem, svjetonazori su nam totalno različiti i svaka dalja polemika je suvišna. Postoji razlog zašto sam to recimo Riu napisao, a tebi (ili nekome drugom) nisam, nit bih.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2024, 21:09

Federer17 je napisao/la:

Teske rijeci za nekoga ko se smatra muslimanom, zbog kojih bi mogao izaci iz okvira vjere i prestat biti musliman da toga nije ni svjestan. Nije Allah hadz NAREDIO (onima koji budu u mogucnosti) zbog odredjene drzave, niti uvjetovao njegovo obavljanje vladavinom ovih ili onih, niti to ikakve veze ima s islamskim propisima. Tom analogijom komotno se mozes poistovjetiti s ovima koji 'ne idu u dzamiju jer tamo svako ide', ili da svoj islam zivis/praktikujes u zavisnosti od toga kako ga zivi efendija, ovaj ili onaj, koji bi nam trebali biti uzori u tome (a mozda neki nisu). Necu u dzamiju koju je napravio ovaj covjek koji je pokrao xy, ili ovaj politicar ide tamo a vara narod, ili klanja u njoj efendija koji uzima pare. Robujes i ibadete cinis Allahu i zbog Allaha. Mnogi od nas nismo sposobni sopstvenu kucu urediti i stanje u njoj promijeniti (o drzavi da ne pricam), a ocekujemo od drugih puno vece stvari.

Otkud onda pravo tim istim Saudijcima da nama odredjuju vrijednost hadza, ko je njima dao to za pravo, mislim na taj rezim, ne na narod u cjelini. Svako od nas ima moralni kompas, meni moj nalaze da takvim ljudima ne mogu dati ni marke dok god gledaju genocid u svom komsiluku i jos pomazu izvrsiocima istoga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 feb 2024, 21:17

19vendetta87 je napisao/la:
25 feb 2024, 21:00
JohnCleese je napisao/la:
25 feb 2024, 20:54
A po cemu si to zakljucio, majke ti? Na osnovu cega su to Srbi ili Hrvati ljepsi?
Takav je moj dojam, moj ukus.

Cak su bh Hrvati ljepsi od Bosnjaka, a kamoli dole Dalmatinski i odnosno svi primorski pa sve do Zagreba
Srbi u BiH vecinom rugobe, ali tamo po Srbiji su vise nego ok.
Crnogorci ljepsi ako nista stasom itd...

Bosnjaka od Drine do Une od Save do Konjica u glavu mozes prepoznati na cijeloj planeti po slicnim crtama lica koje mi ne leze i jos po nekom nama klasicnom seljackom dziberluku.

O zenama Bosnjakinjama ne treba ni trositi rijeci kako su debelo ispod svih osim mozda neurednih slovenki i nosatih bugarkinja.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 feb 2024, 21:19

Glupe generalizacije.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 feb 2024, 21:24

Šta napisa čovjek, strašno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 feb 2024, 21:25

Federer17 je napisao/la:
a ovaj dunjaluk je samo tacka u odnosu na vjecnost koja ceka svakoga od nas. Nista nije vrijedno toga. Ziv bio. :thumbup:
Sad bez zajebancije i nevezano za Fedexa ali ja se divim i skidam kapu ljudima koji u ovo vjeruju :mrgreen:

Ja da imam ovu vjeru sad bih uzeo sablje u ruke i pravac @Rigolettu i @jedanjeborac na vrata širit Islam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 25 feb 2024, 21:27

Nije fer borba. Drugima nije grijeh brijati bradu. Iako je neko sa
njom ruzan ko lopov, ali dzaba kad mora.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 6 gostiju.