To mi je zelja. Medjutim, vecina jarana ili u braku ili u nekim vezama, pa im ne daju zene/djevojke. Znaju da bi bile zaboravljene nakon dvije Caipirinhe u roku od odmah.soko je napisao/la: ↑25 feb 2024, 16:33Jbt kad smo kod ovog, evo vratio se iz Brazila.AshburtonG je napisao/la: ↑25 feb 2024, 09:29Ja sam prosao cijelu Evropu i nigdje nisam vidio boljih picoka i manje grudnjaka nego u Istanbulu.![]()
I to bio tokom korone, kad je bukvalno ulicama setalo skoro iskljucivo domace stanovnistvo. Svakih 15m se zaljubis ponovo. Zamotane zene vidis samo oko dzamije. Moram priznat da sam i ja mislio da su Turci veci vjernici. Doduse, na taj pogresan trag me navela vjerovatno njihova dijaspora koja namjerno prkosi domacinu u stranim zemljama. Nesto poput nasih novopecenih vehabijica, koji otkriju islam cim predju njemacku granicu, a ne znaju fatihu proucit.
Zenekako nako mogu biti gradjene. kosa, face sve

Jbg Brazilke su pokupile svu najbolju genetiku. Medjutim, negdje sam citao da su npr njihovim muskarcima uglavnom bjelkinje i to mrsave zanimljive. Mogli bi neki trade napravit s ovim nasim genetskim otpadom.