Vi ste dobili ovu utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0 i eventualni postignuti golovi se ne racunaju.
Ne zato sto pravila tako kazu nego sto te vidim ko konkurenciju za najboljeg strijelca lige.
Zezas da se ne racunaju golovi ako je utakmica dobijena sluzbenim rezultatom?
Kome se pisu golovi kad neki tim dobije utakmicu za "zelenim stolom" 3:0?
Na stranu to, nego sam mislio kad se vec tipuje rezultat da onda i ocekujes pogodak.
Nisam procitao odmah u pravilima ovu situaciju, ali nebitno sad.
Hoće li se čekati da se odigra Željo ili će opet biti neke malverzacije u ligi?
Clan 6.
U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par u ligi.
Dakle ako odigraju dan poslije (ponedjeljak) racuna se.
Zezas da se ne racunaju golovi ako je utakmica dobijena sluzbenim rezultatom?
Na stranu to, nego sam mislio kad se vec tipuje rezultat da onda i ocekujes pogodak.
Pa moras tipovati jer ne znas hoce li sva tri protivnika propustiti tipovanje ili neko drugo pravilo prekrsiti. U ovom slucaju naravno to i nema smisla jer nazalost dvije ekipe nemaju niti jednog clana, tako da su njihovi mecevi gotovi i prije isteka roka za tipovanje.
Pa moras tipovati jer ne znas hoce li sva tri protivnika propustiti tipovanje ili neko drugo pravilo prekrsiti. U ovom slucaju naravno to i nema smisla jer nazalost dvije ekipe nemaju niti jednog clana, tako da su njihovi mecevi gotovi i prije isteka roka za tipovanje.
Upravo to i govorim, ekipa nema uopste igrace i ti opet tipujes a nece ti se brojati. To u startu treba ili zakljucati ili odobriti pogotke kako bi bili konkurentni ostalima jer i da su bili protivnicki igraci to ne bi uticalo na tip/pogodak drugih igraca.
Upravo to i govorim, ekipa nema uopste igrace i ti opet tipujes a nece ti se brojati. To u startu treba ili zakljucati ili odobriti pogotke kako bi bili konkurentni ostalima jer i da su bili protivnicki igraci to ne bi uticalo na tip/pogodak drugih igraca.
Imamo nazalost jos od sredine prosle sezone problem sa manjkom igraca do te mjere da su cak dvije ekipe prazne, sto prije nikada nije bio slucaj.
Ovim putem ponovo apelujemo na sve igrace lige da ko god moze nekog forumskog kolegu ili nekog prijatelja da "vrbuje" da igra ligu, bilo bi od velike pomoci.