ovo je ključno i nedvosmisleno.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- luckystrike
- Kontakt:
Re: La Liga
Mogao je sebi spustiti glavom

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ova sezona je jedna od najvecih sramota u istoriji. Nevjerovatno da i sa varom se ovoliko gurao Real.
Postalo je ogavno ovo pratiti.
Postalo je ogavno ovo pratiti.
Ne mo'š vjerovat da je ovakva igračina igrala u našoj kukuruz ligi 
38. je.benih godina
38. je.benih godina
Jel realno sta ljudi komentarisu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nema njima pomoci, nisu se javljali kad Yamal prije par sedmica pokosi igraca Granade prije nego je dao gol.
https://gifyu.com/image/SFgbC
kaze wanda nara iznad da je ometen stoper, pa stoper mora skakati da izbija loptu jer lopta ide na rodriga.
dva razloga za ponistiti gol su : 1. rodrigo u off, a nije, 2. rudiger skocio na loptu, a nije.
kaze wanda nara iznad da je ometen stoper, pa stoper mora skakati da izbija loptu jer lopta ide na rodriga.
dva razloga za ponistiti gol su : 1. rodrigo u off, a nije, 2. rudiger skocio na loptu, a nije.
- Shategabri
- Kontakt:
Čime ga je spriječio? Pogledom?
Nemaš ti pojma o pravilima.
Koševo Zapad
Real izdominirao, vidi se da je prvi na tabeli a Sevilla petnaesta, bilo bi 5-0 da nije bilo boga oca Ramosa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Gol čist ko suza.
Svaka čast kolegi Wanda Metropolitano pa je uspio izvući reakciju madridskog tabora sluzeci se njihovim prljavim trikovima. Samo mislim da za ovo nema potrebe. Ljudi smo a ne navijači Reala.
Svaka čast kolegi Wanda Metropolitano pa je uspio izvući reakciju madridskog tabora sluzeci se njihovim prljavim trikovima. Samo mislim da za ovo nema potrebe. Ljudi smo a ne navijači Reala.
Da nema Rudigera stoper Seville lagano spusta loptu Ramosu i nema gola, sto znaci da je Rudiger uticao na igru, a bio je u ofsajdu.smajke je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:27https://gifyu.com/image/SFgbC
Jedino glup covjek moze tvrditi drugacije, ok je i navijati za nekoga, ali valjda covjek treba da drzi do sebe i tezi da se ne predstavlja idiotom.
Zanimljivo je kako glupe glave navijaju za Real.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako prljavim trikovima? Lik kuka svaku utakmicu Reala.
Kad si vidio da neko kuka na utakmice Barse?
Koševo Zapad
kako to pametna trollerska glavo da smo se od tvog ljubimca nagledali toliko ofsajda gdje remeti stopere i golmaneWanderson je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:57Da nema Rudigera stoper Seville lagano spusta loptu Ramosu i nema gola, sto znaci da je Rudiger uticao na igru, a bio je u ofsajdu.smajke je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:27https://gifyu.com/image/SFgbC
Jedino glup covjek moze tvrditi drugacije, ok je i navijati za nekoga, ali valjda covjek treba da drzi do sebe i tezi da se ne predstavlja idiotom.
Zanimljivo je kako glupe glave navijaju za Real.
Lik kuka svaku utakmicu kako bi opet za par mjeseci popušili na Bernabeu 3-4 razlike. Mada dotad mozda bude vec rijeseno prvenstvo, pa im šanse porastu.Shategabri je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:57Kako prljavim trikovima? Lik kuka svaku utakmicu Reala.
Kad si vidio da neko kuka na utakmice Barse?
- luckystrike
- Kontakt:
Interesantno je kako uvijek oni malo gluplji, u bilo čemu, druge smatraju glupim 
- Felixians4
- Kontakt:
ja sam tu iznimka. najgluplji i druge smatram pametnima i poštujem njihovu esenciju, vještine i trud.luckystrike je napisao/la: ↑26 feb 2024, 00:12Interesantno je kako uvijek oni malo gluplji, u bilo čemu, druge smatraju glupim![]()
i mogu ponoviti upis od subote: "Zoveš se Luka, automatski znaš lopte što kažu. "
samo cmizdri ahahahahahahahahahahah
sta kazu hirona ispred barse ovu sezonu
kazu jaca barselona ima gavija aka cavi ili pedri iniesta a tu je i pafinja poznati ubica na krilu ronaldinjo hahahahahaha
dobronste indeugi s obzeirom da je liga nesto slabja
neznam kako mozete cmizdrit kad smo vas nabili na madridsku kitu i poslali nazad u separasticku kataloniju
HALA MADRID Y NADA MAS
Možemo reći da je Real osvojio 36. titulu sa drugim sastavom.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da. Ako Belingema, Krosa, Kamavingu, Viniciusa, Karvahala smatramo rezervama.
Čestitam. Ti si tu čestitku zaslužila.
Nekima sam čestitao već nakon utakmice Getafe-Barcelona u prvom kolu, u avgustu prošle godine.
Kao i uvijek ti si bila u pravu, moleri i drugi sastav-sudije na terenu i VAR osoblje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.