lijepo covjek kaze oko 50 sekunde, Ellllll Melek, Del Piro , el melek
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jankovic je imao sav alat da nadmasi Dzaju - obe noge, igru glavom, mogucnost da igra poluspica i po krilima, jak sut, extra tehniku...Kad se samo setim kad je U21 Spaniji u Novom Sadu uknuo makazicama gol, a Iniesta mu trazio dres posle toga. Jankovic ga pitao, sto bas njegov dres ovaj trazi, a Andres mu rekao da bi voleo da ga vidi u Barci i da je to jedinstvena prilika da razmene dresove.sarajlija89 je napisao/la:ma Dzaja je jedan..zna to Camacho![]()
![]()
ma vjerujete,do kraja sezone mi je jedino bitno da alex zabije jos par golova..bar jos 4-5...pa da iduce sezone ganjamo i 300-ti gol...
ovo je bio 181. u dresu Juventusa...
A ostajem pri konstatiji od prije par nedjelja..nizerazredna ekipa
Jbga, takav igrac bi Juveu bio ko kec na deset, ali Sarajlija se nikada ne bi slozio sa tim. Ipak vas je Boza Jankovic terorisao svojevremeno.
Hvala ti Ale. Kralju, sahu, idolu
Ovo drugo,,,, bljaaak, sve redom!!
Ovo drugo,,,, bljaaak, sve redom!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hmmm ima li sanse za Ligu prvaka
:(:(:( Jednostavno zelim da zivim u iluziji i da se nadam plasmanu u Ligu prvaka . . . Ne mgu da vjerujem da smo toliko losi, realno , igracki, vako, nako zasluzujemo to cetvrto mjesto . . .
Del Neri: Ostajem li i iduće sezone? Zašto ne...
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2927.html

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2927.html
ZEMLJO OTVORI SE! Pa ovaj bi za pare i klupu Juventusa dao guzice, ovo boldano je najjače, pa tebi treba zviždati čitav život moronu, još te nije sramota! fujjj pa kakvi su ovo ljudiDel Neri je nakon utakmice izjavio:
"Pobijedili smo Bresciu koja je odigrala dobre utakmice protiv Napolia i intera i nismo dopustili greške. Del Piero? Pričali smo prije dvije sedmice i zajedno smo donijeli odluku. Postigao je odličan gol iz akcije iz koje ga ne bi postigao da nije u formi. On je odličan, on je simbol kluba i igrač koji je u dobrom fizičkom stanju."
"Roma? Vidjećemo koliko nam igrača odlazi na utakmice reprezentacija a i nadam se da će se oporaviti neki igrači koji se trebaju oporaviti poput Tonia."
Dodao je: "Šta sam donio ovom Juventusu? Sigurno da nešto fali, no u januaru su nas zadesile određene nesreće koje su nas poremetile. Mislim da sam dao neke ideje ekipi, da sam doprinio rješenjima. Da smo bili kompletni od 25 augusta do sada mislim da bismo se borili za scudetto."
Kaže kako je moguće da u klubu ostane i iduće sezone.
"Da li ću ostati ovdje i iduće sezone? Zašto ne, imam dobar odnos sa klubom. A ako mi se mora zviždati, slobodno neka se zviždi, ali je loše zviždati nakon pobjede Juventusa", rekao je Luigi Del Neri.
- sarajlija89
- Kontakt:

UPRAVA NAPOLJE !!!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
"cujem" odustali smo od Bastosa
- sarajlija89
- Kontakt:
ne vidjeh to za Bastosa..a ranije sam pisao da se povrijedio i otisao na operaciju,tako da je sezona za njega gotova...
ma u svakom slucaju,rano je o transferima govorit...ccc....
Joj sta rade od kluba

ma u svakom slucaju,rano je o transferima govorit...ccc....
Joj sta rade od kluba
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Triada do groba! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
malo magije
malo magije
- sarajlija89
- Kontakt:
Trebo je tu Alex pucati prvi penal
zasto ga uvijek cuvaju za posljednju seriju...
I na ovoj tekmi je to bio slucaj....
Sreca pa je na SP pucao 4....inace ne bi do njega doslo po obicaju
Sreca pa je na SP pucao 4....inace ne bi do njega doslo po obicaju
[youtube][/youtube]
Gospodin u kopackama.
Gospodin u kopackama.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Gonzalo Higuain mogao bi na ljetu promjeniti klub, pošto je interes za Argentinca pokazao italijanski Juventus.
Posrnula stara dama se na ljetu želi ozbiljno pojačati, kako bi se izbjegle katastrofalne sezone koje tim proživljava proteklih godina.
Tako su u Juventus spremni angažovati napadača Real Madrida, Gonzala Higuaina. Španski mediji navode kako u Juventusu u Higuainu vide pravog napadača za taj klub, pošto su dosadašnji razočarali svojim igrama.
Juve je spreman ponuditi 20 miliona eura, na koliko se procjenjuje trenutno povrijeđeni Argentinac.

"Čuo sam da je Juventus zainteresovan za moje usluge, ali trenutno ne razmišljam o tome da li će me kontaktirati na ljetu. Imam ugovor sa Napolijem do 2013. godine i mnogo toga treba ostvariti. Uz to, fokusiran sam na tekuću sezonu. Još uvjek se možemo boriti za Skudeto pošto smo na tri boda od Milana. O Juventusu ćemo pričati kasnije", izjavio je Mazari.

Posrnula stara dama se na ljetu želi ozbiljno pojačati, kako bi se izbjegle katastrofalne sezone koje tim proživljava proteklih godina.
Tako su u Juventus spremni angažovati napadača Real Madrida, Gonzala Higuaina. Španski mediji navode kako u Juventusu u Higuainu vide pravog napadača za taj klub, pošto su dosadašnji razočarali svojim igrama.
Juve je spreman ponuditi 20 miliona eura, na koliko se procjenjuje trenutno povrijeđeni Argentinac.
"Čuo sam da je Juventus zainteresovan za moje usluge, ali trenutno ne razmišljam o tome da li će me kontaktirati na ljetu. Imam ugovor sa Napolijem do 2013. godine i mnogo toga treba ostvariti. Uz to, fokusiran sam na tekuću sezonu. Još uvjek se možemo boriti za Skudeto pošto smo na tri boda od Milana. O Juventusu ćemo pričati kasnije", izjavio je Mazari.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovaj Scudetto nam Moratti nikad neće halaliti

Između ostalog u Lampaduesi uočeno 2629 libijskih emigranata, Moratti potvrđuje: "Bit će to veliki inter"

Ovaj Scudetto nam Moratti nikad neće halaliti
Između ostalog u Lampaduesi uočeno 2629 libijskih emigranata, Moratti potvrđuje: "Bit će to veliki inter"
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Sky: Beck i Bastos u Juventusu
sutra ce reci, nije Bastos nego D.Basta ,pa prekosutra Toni zvao jarana koji zna Messia pa da Messi pita Mascherana hocel u Juventus al na posudbu 
- sarajlija89
- Kontakt:
“Veliki Luciano” govori o šampionatu i Calcopoli-u
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2935.html
@Bianconeri1988
Bravo za klip
Veliki dan za nas svakako...dobro se sjecam te sezone...4 kola do kraja,bjezali su nam 7 bodova mislim...svi nas otpisali...al onda cudo nevidjeno...
Chievo je odradio za nas veliki posao kad je remiziro 2-2 sa interom...i perugia im je bod uzela, mislim, na san siru 0-0...
5.5.2002.
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2935.html
@Bianconeri1988
Bravo za klip
Chievo je odradio za nas veliki posao kad je remiziro 2-2 sa interom...i perugia im je bod uzela, mislim, na san siru 0-0...
5.5.2002.
Taj dan su kvote na Inter bile 1.50, a na Lazio 4-5.00.
Kad se setim da su navijaci Lazia posle jurili svoje igrace da ih biju, i da je Poborsky jedva zivu glavu izvukao. A najbolje od svega je, sto je Zaccheroni zakleti Interista.
Data memorabile.
Inace, sad sam malo citao iltifosibianconeri, i bratija tamo razmislja o precenjenosti Chiellinija i prodaji Buffona, te o revoluciji. Jbte, kao da sam predvideo tako nesto.
Sutra veliki Derby della Mole
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2940.html

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2940.html
Sutra bi ovo trebao pogledati, ako neko nabavi stream za ovu tekmu neka ubaci sutra ovdje. Šteta što Alex-a nema na spisku, ali da igra bio bi glavniSutra, 23. marta, na programu je velika utakmica između legendi Juventusa i Torina koja se igra sa početkom od 20:45h na Torinskom Olimpicu. Sav prihod od utakmice ide za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze...
Inspiracija za ovaj događaj bio je Michele Riva koji je obolio od ove bolesti. Juventus, Torino, grad Torino i Fondacija Vialli i Mauro su zajedno doprinjeli ostvarivanju Micheleovog sna.
Igrači koji su pozvani su sljedeći:
JUVENTUS
Golmani: Antonio Chimenti, Michelangelo Rampulla, Stefano Tacconi.
Defanzivci: Antonio Cabrini, Massimo Carrera, Antonello Cuccureddu, Luigi De Agostini, Claudio Gentile, Mark Iuliano, Paolo Montero, Sergio Porrini, Massimo Storgato, Moreno Torricelli, Igor Tudor, Pietro Vierchowod.
Veznjaci: Massimo Bonini, Franco Causio, Edgar Davids, Giuseppe Furino, Roberto Galia, Giancarlo Marocchi, Domenico Marocchino, Massimo Mauro, Pavel Nedved, Alessio Tacchinardi, Roberto Tavola, Beniamino Vignola, Zinedine Zidane.
Napadači: Corrado Grabbi, Michele Padovano, Fabrizio Ravanelli, Gianluca Vialli, Christian Vieri.
Trener: Marcello Lippi.
Pomoćnik trenera: Gianluca Pessotto
TORINO
Golmani: Luca Bucci, Luca Marchegiani.
Defanzivci: Enrico Annoni, Oscar Brevi, Fabio Galante, Roberto Maltagliati, Luca Mezzano, Roberto Mussi, Roberto Policano, Ezio Rossi, Claudio Sala, Andrea Sottil.
Veznjaci: Antonino Asta, Diego De Ascentis, Daniele Fortunato, Diego Fuser, Luca Fusi, Leo Junior, Gianluigi Lentini, Rafael Martin Vazquez, Claudio Sclosa, Giorgio Venturin, Renato Zaccarelli.
Napadači: Benito Carbone, Marco Ferrante, Francesco Graziani, Roberto Muzzi, Paolino Pulici, Ruggiero Rizzitelli, Stefan Schwoch, Andrea Silenzi.
Trener: Emiliano Monsonico
Pomoćnik trenera: Antonio Comi
Sudit će Roberto Rosetti, a pomoćnici će mu biti Paolo Calcagno, Marco Ivaldi i Alessio Clerico.
Utakmica će se trajati 80 minuta, jedno poluvrijeme od 35 minuta, a drugo od 45 minuta.
Kapije će se otvoriti još u 17h, a pripremljene su i brojne manifestacije koje će prethoditi samoj utakmici. Prije utakmice bit će posebna koreografija koja će uključivati više od 200 ljudi.
Već je prodato oko 17 000 ulaznica, a očekuje će da će Olimpico biti prepun sutra uvečer.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.