Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Siroki Brijeg - Zeljeznicar 13:00
Igra se
Igra se
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da je bila dvica, bilo bi da smo dogovorili dvicu.
Pošto je x dogovorili smo x.
Mitomani i falsifikatori apsolutno svega

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nemoj ih, uvijek je lijepo kad ih mlatnemo pred punom Grbavicom, onaj muk na tribinama je neprocijenjiv, uz huk iz ćoškaAvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:27Nadajmo se... Za top pozicije u federalci..bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...

LETS GO FIGHTER
Ma na kraju krajeva me i boli briga ko ce osvojit. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Koja je BSK liga? Ne sjećam se najbolje jeste li vi ono skoro igrali s njima? Prije ćete vi drug moj u vašu federalnu imam neki feeling za osjećaj..AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:27Nadajmo se... Za top pozicije u federalci..bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...
- bagniadiluca
- Kontakt:
Au dečko kako si sada omašio.....BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:44Koja je BSK liga? Ne sjećam se najbolje jeste li vi ono skoro igrali s njima? Prije ćete vi drug moj u vašu federalnu imam neki feeling za osjećaj..AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:27Nadajmo se... Za top pozicije u federalci..bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Pored mora shizopitara pojavio se i jedan shizosusjed
Moralo je doci do ovoga odavno ti prvi na ledjima nosaju najveci teret sizofrenije
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Zar niste nedavno bili u drugoj ligi, pa se vratite pa opet se spustite rang niže, ima sve fino zapisano i evidentirano. A i ovaj drugi dio što sam ti naveo, kad vam odu ministri iz kluba, bit će kukala nam majkabagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:04Au dečko kako si sada omašio.....BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:44Koja je BSK liga? Ne sjećam se najbolje jeste li vi ono skoro igrali s njima? Prije ćete vi drug moj u vašu federalnu imam neki feeling za osjećaj..![]()
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ja i pored toga što ste nas izbacili u drugu ligu za 100 milja kemi, priželjkujem vaš opstanak a ti i dalje tim hinjarskim mentalitetom....da iole poznaješ našu ligu znao bi da smo mi bez ministara osvajali i kup i prvenstvno na tvom stadionuBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:10Zar niste nedavno bili u drugoj ligi, pa se vratite pa opet se spustite rang niže, ima sve fino zapisano i evidentirano. A i ovaj drugi dio što sam ti naveo, kad vam odu ministri iz kluba, bit će kukala nam majkabagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:04Au dečko kako si sada omašio.....BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑26 feb 2024, 10:44
Koja je BSK liga? Ne sjećam se najbolje jeste li vi ono skoro igrali s njima? Prije ćete vi drug moj u vašu federalnu imam neki feeling za osjećaj..![]()
![]()

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahahFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:46prvak je odlucen . Borac u subotu s velezom dogovorena 0 , ako zatreba velezu za europu ' zavrsit ce im se ' preko nekog od borcu bliskih klubova . Informacija od bivseg fudbalera veleza , bliskog klubu i danasAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:26Kad bi ostalo ovako.
Borac : Zvijezda
Borac : Zrinjski
Velez : Borac
Borac : Sarajevo
Sloga : Borac (virozni Jagodic)
Borac : Posusje
Siroki : Borac
Borac : Gosk
Zeljeznicar : Borac
Borac : Tuzla
Igman : Borac
Zrinjski : Igman
Zrinjski : Zvijezda
Zrinjski : Velez
Sarajevo : Zrinjski
Zrinjski : Sloga
Posusje : Zrinjski
Zrinjski : Siroki
Gosk : Zrinjski
Zrinjski : Zeljeznicar
Tuzla : Zrinjski
Nama je veoma vazno sto nam ove dvije nakarade od Sloge i Zvijezde dolaze pod BB posto su im travnjaci bas za RS lige i da Gosk zadrzi poziciju ispred Zelje,mada ce dvomec izmedju Borca i Zrinjskog u iduca 4 . kola vjerovatno odluciti prvaka.
Jesenas borac zavrsio posusje i siroki pored klubova iz rs-a , cemu se imas nadat . mi smo dosta i sami sebe sjebali kiksevima gdje se nije smjelo kiksat , ali i s tim bodovima bi tesko drzali korak . liga je vracena u vrijeme od prije 20 godina . kratkorajni bljesak Zrinjskog u europi ostat ce lijepa uspomena po svemu .
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kakav si ti psihijatrisjki slučaj, al ozbiljno obrati se za neku pomoć....stvarno si poremećen ! Znači sve i jedan navijač Veleža poslje utakmice napiše da čestita na fer i poštenoj i krajnje dobroj tekmi i dođe ovaj paćenik i napiše navlači se na svakoj utakmici....Prije toga Tuzla, trener čestita na pobjedi...al ovaj frajer ne odustaje pa to ti je, bolest neizlječiva !!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:46prvak je odlucen . Borac u subotu s velezom dogovorena 0 , ako zatreba velezu za europu ' zavrsit ce im se ' preko nekog od borcu bliskih klubova . Informacija od bivseg fudbalera veleza , bliskog klubu i danasAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:26Kad bi ostalo ovako.
Nama je veoma vazno sto nam ove dvije nakarade od Sloge i Zvijezde dolaze pod BB posto su im travnjaci bas za RS lige i da Gosk zadrzi poziciju ispred Zelje,mada ce dvomec izmedju Borca i Zrinjskog u iduca 4 . kola vjerovatno odluciti prvaka.
Jesenas borac zavrsio posusje i siroki pored klubova iz rs-a , cemu se imas nadat . mi smo dosta i sami sebe sjebali kiksevima gdje se nije smjelo kiksat , ali i s tim bodovima bi tesko drzali korak . liga je vracena u vrijeme od prije 20 godina . kratkorajni bljesak Zrinjskog u europi ostat ce lijepa uspomena po svemu .
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Sto ga nisi pitao kako je Jurilj namjestio Osmanu vrhove prstiju pa u precku u 93 ili Orec na prazno da zakuca preko gola?FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:46prvak je odlucen . Borac u subotu s velezom dogovorena 0 , ako zatreba velezu za europu ' zavrsit ce im se ' preko nekog od borcu bliskih klubova . Informacija od bivseg fudbalera veleza , bliskog klubu i danasAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:26Kad bi ostalo ovako.
Haj da je tekma bila bezveze, 0, bez prilika, bez zara pa bi mogao covjek reci da je dogovorena 0. Sto ti nije tvoj prijatelj blizak klubu rekao to prije tekme.
Vidim vi ste najposteniji, mozes li provjeriti koje su nase sudije posto evo ja znam koji su vasi kod Sulente na brzom biranju (Bandic, Jelic, Music)? Ispade svi mute samo vi ne mutite sa sudijama nista, strogi kvalitet kao

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 26 feb 2024, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Kako je jaci lobi Sarajeva od Borca namjestio Peljtu sarajliju da sudi prekosutra u Banjaluci
Najpoguraniji klub od sudija u ligi sa najvise potrosenog novca na klimavoj stolici cetvrtog mjesta. Pa i to treba znati

Najpoguraniji klub od sudija u ligi sa najvise potrosenog novca na klimavoj stolici cetvrtog mjesta. Pa i to treba znati

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
E jbg sad, mi vas u jednom kolu izbacili a vi niste sami sebe u preostalih 30 i nešto. Ne priželjkujem uopšte da ispadnete, samo odgovaram fighteru na njegov post, a kod želja za ispadanjem, želja mi je Real Madrid nekad u drugoj ligibagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:14Ja i pored toga što ste nas izbacili u drugu ligu za 100 milja kemi, priželjkujem vaš opstanak a ti i dalje tim hinjarskim mentalitetom....da iole poznaješ našu ligu znao bi da smo mi bez ministara osvajali i kup i prvenstvno na tvom stadionuBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:10Zar niste nedavno bili u drugoj ligi, pa se vratite pa opet se spustite rang niže, ima sve fino zapisano i evidentirano. A i ovaj drugi dio što sam ti naveo, kad vam odu ministri iz kluba, bit će kukala nam majka![]()
![]()
Zrinjski je premirao Posusje protiv Borca kad se gostovalo u Posusju, valjda bi to trebao da znas.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:46Jesenas borac zavrsio posusje i siroki pored klubova iz rs-a , cemu se imas nadat . mi smo dosta i sami sebe sjebali kiksevima gdje se nije smjelo kiksat , ali i s tim bodovima bi tesko drzali korak . liga je vracena u vrijeme od prije 20 godina . kratkorajni bljesak Zrinjskog u europi ostat ce lijepa uspomena po svemu .
Tako da ne vjerujem ni ostalim informacijama iz ostatka tvog posta.
-
- Kontakt:
Nadam se jos jednom vasem dolasku na Bazu bez poraza, pa da vam izbijemo titulu u predzadnjem koluAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:26Kad bi ostalo ovako.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Koliko ste gluposti napisali u dva posta treba vam internet iskljuciti. Prvo ovaj o nekim zavrsenim utakmicama a u 90 minuti siutacija 1 na 1 i precka, vi ili ste retardirani ili veze nemate kako se utakmice zavrsavaju, a onda i ovaj sto misli da mu klub kradu, a najvise pogurani kroz sezonu.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ako misliš na Sarajevo da je najviše pogurano kroz sezonu, da to si definitivno upravu !nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:24Koliko ste gluposti napisali u dva posta treba vam internet iskljuciti. Prvo ovaj o nekim zavrsenim utakmicama a u 90 minuti siutacija 1 na 1 i precka, vi ili ste retardirani ili veze nemate kako se utakmice zavrsavaju, a onda i ovaj sto misli da mu klub kradu, a najvise pogurani kroz sezonu.
LETS GO FIGHTER
Eto i to se završi
Jubilarna 20-ta posjeta Stadionu Marakane ili Rajko Mitic
Beogradu -Srbija.
Sve je pocelo davnog 17.Oktobra 1981g.kada je YU dočekala
Italijane -buduće Svjetske Sampione(Spanija1982g.)
Nas 10-tak Pitara sa Logavine smo došli na sjever Marakane da gledamo i bodrimo našu dragu JU ili YU.
Edhem Sljivo ih na guze baco lažnjacima,najbolji daleko bio.
Ali zbog Miljana Miljanica i BG Carsije nije mogao ništa na SP u
Spaniji 1982g.

Sto se moje ekipe tiče samo ni godinu dana kasniji opet
Smo došli na sjever Marakane i proslavili Pobjedu našeg
Sarajeva od 4:1 protiv C.Z.
“Cigani”se tada nisu nesto bunili!
Bilo je to u augustu 1982g.Steta taj Tv kamerman nije bio
prijateljski raspolozen pa da to ovjekovjeci kao kolega mu
Sa JNA nekoliko mjeseci prije(maj 1982g.)Ali čuje se na tonskom
Zapisu.Prelijepe memorije.
I tako dodjose druga vremena i Ja kao vodja “Romanijskog Pitarskog”diverzantskog odreda odoh malo do
VIP salona i loze stadiona “Rajko Mitic”u Beogradu-Srbija.
Da evociram uspomene onako lagano i da se malo družim.
C.Z.igra s nekim zar je i važno.Lijepo druženje i još ljepše i
pitome hostese,sta vise treba mladom čovjeku punog duha

Uglavnom veliki
i
za BG
Jubilarna 20-ta posjeta Stadionu Marakane ili Rajko Mitic
Beogradu -Srbija.
Sve je pocelo davnog 17.Oktobra 1981g.kada je YU dočekala
Italijane -buduće Svjetske Sampione(Spanija1982g.)
Nas 10-tak Pitara sa Logavine smo došli na sjever Marakane da gledamo i bodrimo našu dragu JU ili YU.
Edhem Sljivo ih na guze baco lažnjacima,najbolji daleko bio.
Ali zbog Miljana Miljanica i BG Carsije nije mogao ništa na SP u
Spaniji 1982g.

Sto se moje ekipe tiče samo ni godinu dana kasniji opet
Smo došli na sjever Marakane i proslavili Pobjedu našeg
Sarajeva od 4:1 protiv C.Z.
“Cigani”se tada nisu nesto bunili!
Bilo je to u augustu 1982g.Steta taj Tv kamerman nije bio
prijateljski raspolozen pa da to ovjekovjeci kao kolega mu
Sa JNA nekoliko mjeseci prije(maj 1982g.)Ali čuje se na tonskom
Zapisu.Prelijepe memorije.
I tako dodjose druga vremena i Ja kao vodja “Romanijskog Pitarskog”diverzantskog odreda odoh malo do
VIP salona i loze stadiona “Rajko Mitic”u Beogradu-Srbija.
Da evociram uspomene onako lagano i da se malo družim.
C.Z.igra s nekim zar je i važno.Lijepo druženje i još ljepše i
pitome hostese,sta vise treba mladom čovjeku punog duha

Uglavnom veliki
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.