Jedinstveno,poglupo celjade.
Pa budaletino malena,napaćena.
Znaš li ti čija je to piqka?!

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah
mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si moj idol majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek budemo zadnji ako to zasluzujemo medjutim to nije poenta price. Te price ulozili 100 mil ili 500 ne piju ti vode,kao sto sam rekao na pocetku sezone Bojac je prvak,niko drugi nece imat sanse ni blizu da pridje i to vec sad vidimo.AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znate li ko je ovo,jel vam poznato? Bagni balegar,ima 300 fighter profilaexFighter1926 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:11mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41
Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...
Znam da bi volio ali nisam to jamosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:31Znate li ko je ovo,jel vam poznato? Bagni balegar,ima 300 fighter profilaexFighter1926 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:11mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…Jbte dan kad nemas pametnija posla nego profile pravit. Inace ja nisam iz Sarajeva,ja sam sa Pestera u Sandzaku,ovdje je veoma cist zrak
Pa tako igraju od kad postoje. Izbij nabij udari, ako se šta odbije dobro i jest. Prekid , nabaci, korner. Ja se ne sjećam da su oni kad igrali fudbala. Legitimno. 0:0 u gostima je bolje nego sto su odigrali zadnjih 10 tekmi. A dovoljno je jednom da prođe ono nabijanje pobijedit će.
Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao danmacak_ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:45Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41
Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.
De nam reci jesi isao na titov grob ili si vjeran Drazi.
Jest jest vi ste inace poznati po sitnom vezu i igri na jedan dodir nesto kao leverkusen danas.jurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:48Pa tako igraju od kad postoje. Izbij nabij udari, ako se šta odbije dobro i jest. Prekid , nabaci, korner. Ja se ne sjećam da su oni kad igrali fudbala. Legitimno. 0:0 u gostima je bolje nego sto su odigrali zadnjih 10 tekmi. A dovoljno je jednom da prođe ono nabijanje pobijedit će.
bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:50Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao danmacak_ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:45Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.