Logopedu pod hitno !
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li ovo 3-5-2 sa Selimovicem u sredini? Interesantna odluka Brune, samo sto je bradonja lud i ocekujem crveni do 50. minute.
Čuj @kamare-djaka pesaka!
Jedinstveno,poglupo celjade.
Pa budaletino malena,napaćena.
Znaš li ti čija je to piqka?!

Jedinstveno,poglupo celjade.
Pa budaletino malena,napaćena.
Znaš li ti čija je to piqka?!

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
12345678922
- Kontakt:
Ti si drug moj i pedofil čak
- BiHSportman
- Kontakt:
Nadam se da ste prilagodili dan da možete pogledati veliki Željezničar. Danas igra Željo!
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Ko prenosi Siroki Zeljo je li obicna Arena ili premium
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Neko stream link ?
obaveze uskladzene sad gledamo seks zeljane bosanske severine hahahahahahahhahahaha
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah
Ti si moj idol majke mi
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
exFighter1926
- Kontakt:
mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si moj idol majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nek budemo zadnji ako to zasluzujemo medjutim to nije poenta price. Te price ulozili 100 mil ili 500 ne piju ti vode,kao sto sam rekao na pocetku sezone Bojac je prvak,niko drugi nece imat sanse ni blizu da pridje i to vec sad vidimo.AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta ovo igra Željezničar, jadna im majka.
Nabili su loptu 30 puta u 30 minuta.
Nabili su loptu 30 puta u 30 minuta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znate li ko je ovo,jel vam poznato? Bagni balegar,ima 300 fighter profilaexFighter1926 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:11mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…AvantiBL je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:06mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 11:15Sve je tacno,opet kad pogledas i prije 20 godina je sudjenje dobro bilo za ovo sada. Borac ce zijaniti kad budu sto posto sigurni, jos su sudije pod stresom jer se Dodikova prcija i dalje boji Zrinjskog. Izgubice od Zvijezde ili Sloge vjerovatno,do tada ce ovima svirat golove iz ofsajda od 4 metra i dopustace se kao Slogi mesarska igra tj stitice ih sudije i ovaj glupko iz BL ce ovdje da prica kako je sudje je odlicno i kako Sarajevo najvise krade u ovoj ligi,golovi iz ofsajda po 4 metra Zvjezda i Borac u BL otmu ti 4 boda. Ja mislim da nije zapamceno do sada da sudije jednu ekipu guraju svaku tekmu? Jedino livadici velicaju sad Borac jer zamisli jedna tekma bilo ok sudjenje 40-60 na strani Bojca,golovi iz ofsajda,faulovi 1-46 to je sve ok,jos dodas cijelu sezonu sebi namjestili raspored hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41
Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.
Pravda za flash-a!!!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Znam da bi volio ali nisam to jamosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:31Znate li ko je ovo,jel vam poznato? Bagni balegar,ima 300 fighter profilaexFighter1926 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:11mosarajvosa poprilicno glup momcic, nepismen, mozda ima 15 godina max i poprilicno isfrustriran zivotom…jbg. danak kasabe…Jbte dan kad nemas pametnija posla nego profile pravit. Inace ja nisam iz Sarajeva,ja sam sa Pestera u Sandzaku,ovdje je veoma cist zrak
LETS GO FIGHTER
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa tako igraju od kad postoje. Izbij nabij udari, ako se šta odbije dobro i jest. Prekid , nabaci, korner. Ja se ne sjećam da su oni kad igrali fudbala. Legitimno. 0:0 u gostima je bolje nego sto su odigrali zadnjih 10 tekmi. A dovoljno je jednom da prođe ono nabijanje pobijedit će.
- Meraak1921
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao danmacak_ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:45Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 09:41
Ja mislim i iskreno se nadam da iduće godine neće biti nikakvih poguranaca i da će VAR funkcionisati kako treba....kvalitet se digao to je evidentno, nadajmo se da će se Željo vratiti u trku za top pozicije i da ćemo uživati u svakom derbiju kao sada za vikend između Veleža i Borca....jedino što me brine je da je neko bacio kako vi kažete sihre na Sarajevo jer oni su iz godine u godinu slučaj za promatranje...
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.
LETS GO FIGHTER
De nam reci jesi isao na titov grob ili si vjeran Drazi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Izuzetno dosadna utakmica, patnja za gledati. Zeljkan tvrd strasno, nece se njima niko golova nadavati, ali nece ni oni nikome 
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, rishovski i 29 gostiju.