Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U zeljkana nista novo, nmg meda, ipak je borba za opstanak realnost 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta je pisac htio da kaže sa ovim ? da ste imali 18 faulova više, to je samo potkrijepilo moje činjenice koje sam iznjeo !Rigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:59bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:50Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao danmacak_ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:45
Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.![]()
![]()
Zadnja izmjena: bagniadiluca, dana/u 26 feb 2024, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
LETS GO FIGHTER
Tacno. Od 1971 im je to stil :u kost i prekidi. Travnjak na Golubarniku su prije postavljanja novog travnjaka bili smanjili na 90x40 metara,samo da bi mogli igrati na prekide ,uz sudijsku pomoc,naravno.jurisicduska je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:48Pa tako igraju od kad postoje. Izbij nabij udari, ako se šta odbije dobro i jest. Prekid , nabaci, korner. Ja se ne sjećam da su oni kad igrali fudbala. Legitimno. 0:0 u gostima je bolje nego sto su odigrali zadnjih 10 tekmi. A dovoljno je jednom da prođe ono nabijanje pobijedit će.

KAd uvedu Var ide standardno "loš položaj kamere, Var soba nije pozvala glavnog arbitra da pogleda situaciju" dok će se nekima pregledati situacije koj prethode golu po 5 min unazad... klasika
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Svjedočila je ova tema i kvalitetnijem trolanjubagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:02Šta je pisac htio da kaže sa ovim ? da ste imali 18 faulova više, to je samo potkrijepilo moje činjenice koje sam iznjeo !Rigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:59bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:50
Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao dan![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- invincible1921
- Kontakt:
Omjer faulova, suteva i golova na ovoj utakmici je vjerovatno za antologiki svjetskof fudbalaRigoletto je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:59bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:50Borcu će da bude poguranac tako što će nam dosuditi neki faul na centru ili na 30 metara od gola, ali će Sarajevu i ponekad Zrinjskom standarno da se desi neka sudijska greška koja će utjecati na konačan rezultat.....mislim da je to svima jasno kao danmacak_ je napisao/la: ↑26 feb 2024, 13:45
Po ovome kako VAR funkcionise u drugim ligama, siguran sam da nece biti pomaka naprijed i da ce VAR tu biti da osigura da nema nekih zalutalih lopti i slicnih stvari u golu Borca.
A poguranac Borcu ce biti tu dok je Vico na celu saveza, toga si svjestan ti, a i svi.![]()
![]()

=\_1921_/=
Zahvaljujući tim prekršajima na 30m napravite pritisak na protivničku odbranu. Tako je bilo i protiv Sarajeva a i protiv Željezničara. Ne bi dali za neriješeno/pobjedu da vam sudija nije navlačio na onako ofiran način, gurajući protivnika u 16 metara. Ko god je igrao fudbal, zna kako je teško igrati odbranu kad te pored 11 igrača, pritisne i sudija i ne da ti pomjerit se izvan 16.
Na kraju krajeva, zabili ste gol iz čiste offside pozicije protiv nas, a onaj za pobjedu je bio u najmanju ruku diskutabilan, od sudije do sudije. Neko bi svirao faul, neko pustio prednost.
Na kraju krajeva, zabili ste gol iz čiste offside pozicije protiv nas, a onaj za pobjedu je bio u najmanju ruku diskutabilan, od sudije do sudije. Neko bi svirao faul, neko pustio prednost.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Joj kad bi ja sad nabrajao kakve ste vi golove davali i šta vama nisu svirali.....al hajd, nema svrhe o tome diskutovati, al ponoviću LICEMJERSTVO level zadnji !tabba77 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:10Zahvaljujući tim prekršajima na 30m napravite pritisak na protivničku odbranu. Tako je bilo i protiv Sarajeva a i protiv Željezničara. Ne bi dali za neriješeno/pobjedu da vam sudija nije navlačio na onako ofiran način, gurajući protivnika u 16 metara. Ko god je igrao fudbal, zna kako je teško igrati odbranu kad te pored 11 igrača, pritisne i sudija i ne da ti pomjerit se izvan 16.
LETS GO FIGHTER
I onda ovi iz zeljezničara daju skoro 3 puta veču platu ono poluinvalidu Boljeviću u ondosu na Muftića.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Naveo sam ti dvije situacije koje su urodile golom zahvaljujući "pritisku". Za greške sudija ništa nisam rekao. Dešava se loša procjena jednom/dva puta u toku utakmice. Ne može se desiti sedam puta.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:12Joj kad bi ja sad nabrajao kakve ste vi golove davali i šta vama nisu svirali.....al hajd, nema svrhe o tome diskutovati, al ponoviću LICEMJERSTVO level zadnji !tabba77 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:10Zahvaljujući tim prekršajima na 30m napravite pritisak na protivničku odbranu. Tako je bilo i protiv Sarajeva a i protiv Željezničara. Ne bi dali za neriješeno/pobjedu da vam sudija nije navlačio na onako ofiran način, gurajući protivnika u 16 metara. Ko god je igrao fudbal, zna kako je teško igrati odbranu kad te pored 11 igrača, pritisne i sudija i ne da ti pomjerit se izvan 16.
-
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori, dal Siroki koji ne zna lopte prenijeti kako treba, ili zeljo koji ne zna…
Sjajna lopta Marina.
Željo sa previše defanzivnih igrača izašao.
Željo sa previše defanzivnih igrača izašao.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Busi,busi

Ko god je mislio da ćemo mi biti bolji u drugom dijelu sezone na gostovanjima taj nema pojma. Moglo se očekivati da ćemo samo malo biti bolji na domaćem terenu.
Mislim da opstanak nije upitan, ali da je igra najgora u posljednjih 20 godina. Prije kad isto nismo mogli boda uzeti u gostima na domaćem smo makar igrali lijepo za oko i dobijali utakmice. Ovo je sada samo očekivani nastavak lošeg prvog dijela sezone.
Mislim da opstanak nije upitan, ali da je igra najgora u posljednjih 20 godina. Prije kad isto nismo mogli boda uzeti u gostima na domaćem smo makar igrali lijepo za oko i dobijali utakmice. Ovo je sada samo očekivani nastavak lošeg prvog dijela sezone.
Ovaj željo i dogodine u borbi za opstanak, ali u federalnoj
HŠKP🇭🇷🏆🥇
Sledece god.derbi u Federaciji, Celik-Zeljo.
Promocija Celik

Promocija Celik

-
- Kontakt:
Sta ocekivati od ekipe koja dva napada za redom ne moze svezati dva normalna pasa, nego salje loptu u aut. Pakujte kofere polako..
Sto je najgore imaju igrace da se bore za evropu a zavrsit ce izmedju 8 i 10 mjesta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Psuju debili Krpicu, lik im daleko najbolji, sam drzi napad.
jooooj al me sirokiraaa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Anex, Bistrik, DobriBosnjanin, OsmanhodzicBuco, Proximic, tuitamo, Vorovus i 37 gostiju.