FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo treba Remza sisom sve posamarat.Sta ono neki prizeljkuku Evropu.
Dobro sad, ovaj Široki djeluje kao poprilično zategnuta i spremna ekipa u ovom proljetnom dijelu, pa izgubiti od njih u gostima i nije neka drama.
Da su naši bili pametni vratili bi se još jučer nazad u Sa i počeli priremati za derbi, svakako niko ovdje nije očekivao bodove, a kazna koja bi usljedila je svejedno ko poraz.
Ali eto da sačekamo kraj pa da vidimo. Možda se ugrizem za jezik, pardon prst. Možda zabijemo u 93.
Da su naši bili pametni vratili bi se još jučer nazad u Sa i počeli priremati za derbi, svakako niko ovdje nije očekivao bodove, a kazna koja bi usljedila je svejedno ko poraz.
Ali eto da sačekamo kraj pa da vidimo. Možda se ugrizem za jezik, pardon prst. Možda zabijemo u 93.

- svrakino1921
- Kontakt:
Nista sa nicim
Nigdje veze
Pa izgubio 2:0 ili 1:0 isto ti je
Napadni i iskreiraj nesto
Al kakav smo gol primili
Ko na terminu

Nigdje veze
Pa izgubio 2:0 ili 1:0 isto ti je
Napadni i iskreiraj nesto
Al kakav smo gol primili
Ko na terminu

- mamonelafo
- Kontakt:
Samo da opstanemo, ništa više. Sreća pa gube ovi ispod i iznad nas, pa je sve tu u nekoliko bodova.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Drljo
kakav klaun i dalje uzima platu u Zelji.

Drljo je misterija da dodje Pep na klupu ova bitanga bi igrala
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Koga ce napasti. Sa cim ce napasti.
Citao sam komentare nakon Zrinjskog,gdje mi generalno nismo igrali lose.
Ali nisam mogao vjerovati sta pisu pojedinci tada,a evo isto gledamo i sada. Pa bolan na sva usta ste hvalili Drlju i Hirosa protiv Zrinjskog. Evo nek bude da sam ja totalna fudbalska neznalica. Ali izuzev borbenosti ta dva igraca nisu pokazali nista ni danas ni prptiv Zrinjskog. Jedna teska nula. Na to dodajte Amoaha ,dodajte vezni red Karic i Selimovic.
Pa da 7 dana igraju oni sanse ne mogu napraviti. Stilic je i ovakav Tito za sve nase veznjake. A krila nam ni za rostilja nisu.
Ali nisam mogao vjerovati sta pisu pojedinci tada,a evo isto gledamo i sada. Pa bolan na sva usta ste hvalili Drlju i Hirosa protiv Zrinjskog. Evo nek bude da sam ja totalna fudbalska neznalica. Ali izuzev borbenosti ta dva igraca nisu pokazali nista ni danas ni prptiv Zrinjskog. Jedna teska nula. Na to dodajte Amoaha ,dodajte vezni red Karic i Selimovic.
Pa da 7 dana igraju oni sanse ne mogu napraviti. Stilic je i ovakav Tito za sve nase veznjake. A krila nam ni za rostilja nisu.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nastavljamo gdje smo stali. 2:0. Čeka nas grčevita borba do kraja prvenstva.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Drljo obje noge polomio dabogda
Akrapovićuuuuuuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!
Povedi sa sobom ova mega pojačanja koja si doveo i ove umrle starosjedioce!!!
Povedi sa sobom ova mega pojačanja koja si doveo i ove umrle starosjedioce!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
zamisli 90 minuta ovom patuljku Benderu neopalis po golu.... Svima kolektivno hebem mater u picku... DRLJO tebi sve najmilije
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Do kad cemo gledat ovog drlju kako se mrljavi po terenu, zakucaj ga na klupu nikad vise nek ne udje
- grbavicka1921
- Kontakt:
Očekivano haja 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Bravo Drljo, boli te qrc. Kakav amater

-
- Kontakt:
**** do ****
Ali ja ne vjerujem da to **** igra kod svakog trenera
-
- Kontakt:
Ne moze Hiros nista ni pokazati kad nema veznog reda i lopte se nabijaju bez ikakvog smislaBarbareZeljin je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:45Koga ce napasti. Sa cim ce napasti.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, kogmagie46 i 53 gosta.