Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uložiti ovoliko para i dovest 10 igrača a opet isto igrati je za ispitati. Neko tu pere pare. Bolje ste igrali sa Hajdarom i Becom samo jeftinije par miliona. Ni tad niste mogli nikog dobit ni sad.
Koja je cijena kože, je li zaključana uslijed učestale prodaje?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Eh da je bio Sivac da probije po desnoj strani...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E moj Virto
Pa ja nigdje drugo ne pišem o Želji, ni ovdje na forumu na temi predviđenoj za to, a ni tamo.
Samo treba gledati realno i ne treba letiti visoko. Ko god je mislio da će biti neki napredak taj veze nema. Trenutno nama niko ne bi pomogao.
A šta o tebi reći. Navijač preko foruma i to si uvijek bio. Nema tebi pomoći.
Da se to preinačiti i modernije, pismenije u "latentnu" borbu za evropu.napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:56Aj yebi setutankamon1905 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:39Morate shvatiti da postoji borba za europu i tajna borba za europu![]()
![]()
![]()
(lat. latere, latens)tajni, potajni,prikriven, skriven; pren. vezan, skriven (supr. osloboðen).
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jos im je ponajbolji bio Patuljak na golu. Sve vise mislim da ga Sarajevo treba kupiti. Da ga postavimo umjesto vrtnog patuljka u trening centar

Falio je Ermin da poveže redove, Eldar ne bi ništa novo donio.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Meraak1921
- Kontakt:
Samo sam te pitao kakve ste instrukcije dobili iz Megamixa, nema razloga da se ljutiš.arelinho je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:05E moj Virto![]()
Pa ja nigdje drugo ne pišem o Želji, ni ovdje na forumu na temi predviđenoj za to, a ni tamo.
Samo treba gledati realno i ne treba letiti visoko. Ko god je mislio da će biti neki napredak taj veze nema. Trenutno nama niko ne bi pomogao.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ovako i treba, sarajevski klubovi i navijači istih neka se j.bu između sebe a sela neka nas deru.
Zasad najbolji biser s anamo njihove teme :
Nama će opstanak u ligi ove godine biti jedan od najveći poslijeratnih uspjeha.
Drljo, hmm šta reći.
Izolovati njegovu DNK, snimiti funkciju moždanog Cortexa i poslati negdje da ljudi izučavaju. Nevjerovatno je kako taj lik uopće naučio hodati, a kamoli nešto više.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Tesko su kone obolile,najskuplja ekipa ikad u borbi za opstanak,ove plate ce ih u bankrot odvesti a oni i dalje pricaju o nama,pu.se rumenom i ublehama iz uprave
Opet se brukaš. Ja nisam ni jedna strana. Ni Amarova ni ta koju navodiš. Ne zna se koja je gora opcija od te dvije za Želju.Virtu4l je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:08Samo sam te pitao kakve ste instrukcije dobili iz Megamixa, nema razloga da se ljutiš.arelinho je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:05E moj Virto![]()
Bolje je trenutno preživljavanje nego da nas neko vodi od tih opcija. Valjda se za 5-10 godina pojavi neko treći.
A sa tobom nema priče jer si ostao u vremenu od prije 15 godina.
cuo sam da ovdje je **** nodiju zenu ahahahahahahahhaga
pa da se pridruzimm
inace zeljana kurvestina, severina bosanska opop
pa da se pridruzimm
inace zeljana kurvestina, severina bosanska opop
Tako je nego djaba pisat.
Evo dio prepiske,šta mi napisa jedan stari PITAR,
Veoma uspješan u svom poslu,samo business,nista
Politika!
Pametnom dosta.

Evo dio prepiske,šta mi napisa jedan stari PITAR,
Veoma uspješan u svom poslu,samo business,nista
Politika!
Pametnom dosta.

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko si uspio izdržati da ne napišeš buljahu, sedmicu dana?Meraak1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:08
Ko je to rekao? Nemojte izmisljati, radije recite istinu da vam sekane primaju u buljahu
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, MostarskiBijeli1 i 30 gostiju.