FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amar= jak Zeljo, Mulalic= jak Zeljo i Adzem= jak Zeljo.
Svi ostali goli qurac.
Svi ostali goli qurac.
-
- Kontakt:
Premijer liga BiH UEFA ranking 2022- 23 – 41. mjesto
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Naredne dvije utakmice nam mogu sirom otvoriti vrata Federalne lige.
Danasnja igra ne ulijeva niti malo optimizma, ovo danas je zaista bilo horor za gleadt. Igra kao hrkljus nabij loptu da nije kod mene.
Ne moze niko reci da je teren los jer su nam ljudi dali dva gola po zemlji i imali su nekoliko vezanih pasova, sto se ne moze reci za nas.
Strah me je derbija
Danasnja igra ne ulijeva niti malo optimizma, ovo danas je zaista bilo horor za gleadt. Igra kao hrkljus nabij loptu da nije kod mene.
Ne moze niko reci da je teren los jer su nam ljudi dali dva gola po zemlji i imali su nekoliko vezanih pasova, sto se ne moze reci za nas.
Strah me je derbija
Ja mislim da mi nismo ni svjesni koliko je ovo porazavajuci podatak.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Valja to znat' yebo te kralj.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!

Covjek bi rekao da igramo u nikad jacoj engleskoj ligi protiv Citya, Arsenala, Liverpoola, Chelsea i tako nekih lijevih klubova... a ne u ponajgoroj ligu u Evropi protiv Sloge, Posusja, GOSKa, Igmana i ostalih velikana svjetskog fudbala.
Ova smrdljiva uprava jos vcrs mora da leti zbog njih i jesmo u ovoj poziciji postavljanjem rumenog na mjesto sportskog direktora pa onda onaj cirkus sa arapom mars iz kluba bagro
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
ljudi ovo je bolesno.... umjesto da se uleti u klubske prostorije da im ih svezemo za stolice i da sami kaze idemo... ne mi sutimo godinama i ovo je rezultat nerada! ide druga liga ide
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Otjerati ove bitange iz uprave naci nekog s parama i ko god bude od kvazi legendi protiv potencijalnog ulagaca javno mu **** mater dosta je vise ovog kokuzluka i brukanja kluba
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Blizi se kraj mjeseca sad ce prica oko raspisivanja poziva za investitora, sad ce da nam zamazuju oci narednih 6 mjeseci.
Futavci jedni doveli ste nas do Federalne lige odlazite
Futavci jedni doveli ste nas do Federalne lige odlazite
-
- Kontakt:
Hoće li šef na neki podkast ove sedmice?
-
- Kontakt:
Uprava napolje!
Sve uhljup do uhljupa u njoj,al briga njih,svejedno im
Sve uhljup do uhljupa u njoj,al briga njih,svejedno im
VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ŽELJU VISE NEGO SEBE
Koga ces ufatiti kad se predsjednik kluba Kovacevic ispalio u sred sezone

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ništa neočekivano, možda je neko i mogao imati dozu optimizma, međutim mi smo polusezonu prošli sa 3 slučajna gola u gostima. Ono što meni nije jasno nikako, što me najviše maltetira je na osnovu čega mora igrati mrtvi Drljo svaku prokletu utakmicu, pa čovjek je nivo ispod naših juniora, a ne neki profesionalni fudbaler. Još jedna stvar, da Štila u ovoja tekmi, kao i prošloj koju nisam puno komentarisao, nema vremena barem 30 minuta po tekmi, mi je ravno samoubistvu. Pa čovjek je jedina osoba koja ima ikakvu kreaciju. I nemoj da bi ko govorio, spor, star itd., taj čovjek da sjedi i pije kafu na 25-30 od protivničkog gola, i samo da ustane dvaput i odigra dva pasa, je korisniji i vrijedniji nego ostalih 20 i kusur igrača koje imamo.
Derbi mi miriše na čistu 0 sa obje strane, nešto slično onom kada smo igrali u Zenici, daj da ja svoje sačuvam, a ostalo nije bitno.
Derbi mi miriše na čistu 0 sa obje strane, nešto slično onom kada smo igrali u Zenici, daj da ja svoje sačuvam, a ostalo nije bitno.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Loše, preloše. Meni lično je malo zamazala oči utakmica protiv zrinjskog. Sa druge strane promjena formacije nije ništa donijela. Nismo uzeli ni jednu drugu loptu. Nismo imali energije nikako. Bespotrebno smo nabijsli loptu u zrak čitavu utakmicu. Ako ćeš nabijati i igrati sa tri nazad nek to barem bude i sa tri naprijed. Pa ako neko skoči da ima kome spustiti glavom. S druge strane nismo uopšte pravili pritisak na njihovu zadnju liniju. Jednostavno je katastrofalno postavljena ekipa sa selimovićem i karićem. Najlošiji danas ubjedljivo je bio Hiroš. Ni naprijed ni nazad, bez pasa tačnog. Ali je najveći trenutsk kad je Haračić pucao glavom (sam na 7 metara, pn skočio i skoro pao na zemlju kad je lopta došla do njega). Znači ako Bruno hoćeš fajtersku ekipu onda se pofajtaj. Razočarenje i to veliko. Izmijenjen roster, otjerani svi koji su trebali biti. Dovedeni ovi neki drugi, ali mentalitet isti. Jedina dvojica sa prolaznim ocjenom Muftić i Cocalić ( na granici prolazne Cavnić)), ostalo truba. Najveće razočarenje Hiroš definitivno. I da, Štila više nije za ozbiljnog fudbala.
Loš, lošiji, Željo.
Prema sastavu vidio sam da je vezni red na VI sa loptom.
Karić koji samo trči, Selimović koji samo udara, Hiroš očajan.
Krpić suvišno više pisati o njemu. Balvan, kloc, drvo.
Krila glup, Amoah, Drljo.
Odbrana lijeva strana propuh, sa desne ne puše kad se ne napada preko nje, Radinović i Ovčina loši.
Štoperi tu i tamo, nešto su zaustavljali, ali ispod prosjeka.
USTATI I SPOMENUTI VEDAD MUFTIĆ. VEDAD MUFTIĆ.
Prema sastavu vidio sam da je vezni red na VI sa loptom.
Karić koji samo trči, Selimović koji samo udara, Hiroš očajan.
Krpić suvišno više pisati o njemu. Balvan, kloc, drvo.
Krila glup, Amoah, Drljo.
Odbrana lijeva strana propuh, sa desne ne puše kad se ne napada preko nje, Radinović i Ovčina loši.
Štoperi tu i tamo, nešto su zaustavljali, ali ispod prosjeka.
USTATI I SPOMENUTI VEDAD MUFTIĆ. VEDAD MUFTIĆ.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
U 10 utakmica ne osvojiti ni bod moraš bit pi.čka bez truda karaktera.
Za jedan pišljivi bod ne treba ni trener ni taktika, ****-palac, možda malo karaktera i samopoštovanja.
Vi ste skupina ljigavaca i ne zaslužujete ništa osim degeneka.
Živim za dan kad nijedan neće biti u klubu.
Mrš je.bo vas otac uhljupski.
Za jedan pišljivi bod ne treba ni trener ni taktika, ****-palac, možda malo karaktera i samopoštovanja.
Vi ste skupina ljigavaca i ne zaslužujete ništa osim degeneka.
Živim za dan kad nijedan neće biti u klubu.
Mrš je.bo vas otac uhljupski.
-
- Kontakt:
Svjesni smo mi, samo ne znamo da procesuiramo taj podatak. I kao navijaci se ponasamo kao da smo u nekom soku, a taj sok traje vec mjesecima. I dalje se poziva na neku podrsku, kao da nismo svjesni sta nam se desava. Ovaj podatak nikakve veze nema sa nekvalitetom igraca, sa strucnoscu strucnih stabova i sl. Ponasanje i postupci igraca i uprave su neoprostivi.
Pročepit će negdje.
- mamonelafo
- Kontakt:
Mislim kad bi analizirali naš učinak, da smo pored tri gola, imali možda 20ak kornera, i možda 10tak šuteva u okvir gola. Sumnjam da je to nešto više od toga... Na šta smo spali, majko mila...let3 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 15:10golemo, sto bi rekao Mulalic.
Covjek bi rekao da igramo u nikad jacoj engleskoj ligi protiv Citya, Arsenala, Liverpoola, Chelsea i tako nekih lijevih klubova... a ne u ponajgoroj ligu u Evropi protiv Sloge, Posusja, GOSKa, Igmana i ostalih velikana svjetskog fudbala.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin, Proximic i 42 gosta.