FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smijurija i Bacanje para i opet nije naše.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 26 feb 2024, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mene stid zivota mi. Kakva je ovo rekonstrukcija, olimpijskog stadiona 2024 godina grob te nije ebo. Pa nemojte bacat pare budale. E ne vjerujem nanae mi.
Sreča pa ovaj projekat nece dobiti "adekvatnu podršku". Meni ovo nista ne valja totalno sam razočaran. Bregović je ipak bio upravu. Zar u ovom gradu nema niko ko zna, smije i može da napravi jedan zdrav sportski kolektiv i jedan pismen stadion od 20 hiljada mjesta pa eto I 15 hiljada. Ovaj video je dokaz našeg malog sitnog papanskog mentaliteta. Svi prave stadion svi svuda samo mi... ne mogu dalje.
mislim da je najbolje da svako posalje svoj prijedlog, pa da vidimo sta mozemo uraditi, istok bi trebalo uz aut liniju da bude i neke motke da stoje tu, da mozes dohvatit penarandu i rozmana kad izlazi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je ovo puno realističnije od mnogih bordo arena i ostalih projekata što su se predlagali.
I ja bi najviše volio da smo sad predstavili mijenjanje stolica u bordo i bijele, da ćemo natkriti sve 4 tribine, da će atletska biti zamijenjena bordo tepihom, ali dajte malo realnosti. Podržavam da se od ovog krene, pa vremenom da se to dodatno poboljša.
I ja bi najviše volio da smo sad predstavili mijenjanje stolica u bordo i bijele, da ćemo natkriti sve 4 tribine, da će atletska biti zamijenjena bordo tepihom, ali dajte malo realnosti. Podržavam da se od ovog krene, pa vremenom da se to dodatno poboljša.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Fino pise PRVA FAZA, da se konacno dobije ta 4. kategorija, nakon toga se ide dalje, sta odmah jedete ****, nista vam ne valja samo da vam je srat.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Odlicno! Konacno realno i izvodljivo rjesenje. Zao mi je ovih razocaranih sto su ocekivali jos jednu 3D maketu kojoj i Nou Camp zavidi. Stadion bi u ovoj fazi imao oko 3.000 natkrivenih mjesta, od toga 2/3 slobodne za navijace
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pitarcine pokrit ce se sve, ovo je prva faza, koja ce biti realizovana i za koju imaju pare.
- morsecode
- Kontakt:
Stvarno nema smisla ulagati u onu ruinu, ako cemo iskreno, neka nam vrate ono sto je nase, pa onda i nekako.
Mada od ovoga svakako nema nista, suplja kao i svaki put do sada
Mada od ovoga svakako nema nista, suplja kao i svaki put do sada
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ovo je dosad najskromniji projekat. Zato mislim da bi moglo biti nesto od ovog projekta. Pokazao sam unuku,odusevio se,on ce ovo docekati,mi necemo 

Okle ti 100 miliona eura ?ŠTA_JE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:07Sreča pa ovaj projekat nece dobiti "adekvatnu podršku". Meni ovo nista ne valja totalno sam razočaran. Bregović je ipak bio upravu. Zar u ovom gradu nema niko ko zna, smije i može da napravi jedan zdrav sportski kolektiv i jedan pismen stadion od 20 hiljada mjesta pa eto I 15 hiljada. Ovaj video je dokaz našeg malog sitnog papanskog mentaliteta. Svi prave stadion svi svuda samo mi... ne mogu dalje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A sta bi ti? Sarene laze o bordo areni sa 64 hiljade natkrivenih mjesta?ŠTA_JE je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:07Sreča pa ovaj projekat nece dobiti "adekvatnu podršku". Meni ovo nista ne valja totalno sam razočaran. Bregović je ipak bio upravu. Zar u ovom gradu nema niko ko zna, smije i može da napravi jedan zdrav sportski kolektiv i jedan pismen stadion od 20 hiljada mjesta pa eto I 15 hiljada. Ovaj video je dokaz našeg malog sitnog papanskog mentaliteta. Svi prave stadion svi svuda samo mi... ne mogu dalje.
Ovo je realno da se realizuje, to sto vi mislite da mi nesta mozemo upumpati nekakve milione milijarde u stadion, smijesni ste. Ovo je rijesenje da se dobije CAT4 i vjerovatno ima plan za ostale tribine u nekoj buducnosti.
Slazem se da ovako na prvu djeluje bezveze, ali kad se malo bolje razmisli ovo je realno i da se pravi tribina po tribina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"FK Sarajevo iskreno se izvinjava predstavnicima medija zbog kašnjenja i nastalih neugodnosti.
Cijenimo vašu prisutnost i strpljenje. Nažalost, radni sastanak nije protekao prema planiranom vremenu zbog nepredviđenih okolnosti. Naš tim se potrudio prenijeti sve detalje projekta i informacije putem ovog emaila.
Ono što želimo naglasiti jeste da projekat uživa jednoglasnu podršku svih sudionika. Hvala na razumijevanju.
Cijenimo vašu prisutnost i strpljenje. Nažalost, radni sastanak nije protekao prema planiranom vremenu zbog nepredviđenih okolnosti. Naš tim se potrudio prenijeti sve detalje projekta i informacije putem ovog emaila.
Ono što želimo naglasiti jeste da projekat uživa jednoglasnu podršku svih sudionika. Hvala na razumijevanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci nista od bordo stolica i bordo podloge umjesto atletske ali hajde bolje je i ovo nego da ostane kako je sad
E moj jarane, ja uđoh u fine godine oni krova nosu podigli i za sve te godine slušanja nekih obećanja i projekata naprave binu na istoku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:10Mislim da je ovo puno realističnije od mnogih bordo arena i ostalih projekata što su se predlagali.
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100% najskromniji ali i najrealniji. Tehnicki izvodivo nakriti na ovaj fazon. Ima smisla, daj sta das. Svakako nas bude 3-4k prosjek

Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 26 feb 2024, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Prva faza, cekajte ljudi Bog vam dao, ne moze za noc niknuti spotify camp nou
1946-1987
-
- Kontakt:
Bolje da su od Mulića kupili zemlju gdje je autopijaca.
Pa polako.
Pa polako.
-
- Kontakt:
Istok treba srusiti i praviti stadion bez njegaJavierBosnia je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:13Odlicno! Konacno realno i izvodljivo rjesenje. Zao mi je ovih razocaranih sto su ocekivali jos jednu 3D maketu kojoj i Nou Camp zavidi. Stadion bi u ovoj fazi imao oko 3.000 natkrivenih mjesta, od toga 2/3 slobodne za navijace
A sve 4 hiljade ce se gurati pod ovaj krovLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:17100% najskromniji ali i najrealniji. Tehnicki izvodivo nakriti na ovaj fazon. Ima smisla, daj sta das. Svakako nas bude 3-4k prosjek![]()

Ovdje ce krv padati

Na OLXu ce se prodavati mjesto pod krovom

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 26 feb 2024, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, itatabisine, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, Posejdon, riki46, Sanfrancisco, StarmoCity, tenpenny, Vrhbosnian, Zeko87 i 132 gosta.